reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka
Fajny weekend mi się zapowiada, odwiedzinowy, więc dla mnie mega atrakcja.

MamoPaulinki faktycznie kąsek działki i obsiać, tylko kiedy Ty byś na to czas znalazła:-)
Aniez pochwal się jakie książki kupiłaś.
Proszę mi tu o alkoholach nie opowiadać, bo ja mam znowu straszną ochotę na mojito:baffled:

miłej soboty

reklama
Dzieńdoberek :-)

Doczłapałam i tutaj ;-)
Od samego rana walczyliśmy z naszym basenem, czyli wylewanie wody, czyszczenie i prawie dwie godziny nam to zajęło :no: dobrze że Pan Zdzisiu mi pomógł bo sama bym chyba pół dnia przy tym siedziała ;-)Teraz wodę nalewam na raty bo co chwilę mam pustą studnię :baffled:
Kolejną partię kolorowych kurek od małża dostałam ale to już w zeszłym tygodniu, dzisiaj musieliśmy im skrzydło popodcinać bo małpy jedne bardzo wysoko podlatywały i bałam się że mi do sąsiada uciekną.
także dzisiaj pracowity dzień a jeszcze trochę mam do zrobienia :tak:

Anna nie dziwię ci się , że czekasz na gości z utęsknieniem ;-) udanego spotkania :-)

Agnieszka miłej wycieczki rowerowej :tak:

Zielona Kostka jest boska :-D
Isabela jako dziecko uwielbiałam odpusty, stragany ech ... kiedy to było;-) bawcie się dobrze

Aniez jeśli chodzi o dmuchanie ( w ognisko oczywiście ) ;-) to twój R jest nie do zastąpienia :-p a jeszcze zapomniałam że Arek Agnieszki też nieźle sobie radził :-D

Pozostałym kobietkom życzę udanego weekendu :-)

Gosieńko o tak dmuchać ;-) to on potrafi :-D ;-) :-p no i jedną z rzeczy które do dzisiaj wspomina z pobytu u was to dmuchanie do ognia :-D No i chodzi tylko i pyta kiedy znowu się spotkamy ;-) także na prawdę mu się podobało :tak: i ludzi polubił :tak: Szkoda tylko że mam do ciebie 3,5 godziny jazdy...
Zdążyłam już dzisiaj zjeść obiad, upiec tartę (trochę ją przypaliłam z góry :-p :zawstydzona/y:) przespać się, prania 3 wstawić i wywiesić...
Teraz czas na relax ;-)

B pojechał do Żywca z Młodą, jutro wrócą. Stwierdził, że ładna pogoda, to pojadą, jakieś owoce pozbierają. Smutno mi troszkę, ale nie chce żeby Alicja cały czas w domu spędziła z mojego powodu, więc nic nie okazywałam.
Czekam teraz na przyjaciółkę z Maluszkiem.

teraz zaczynam WIELKIE ODLICZANIE, a więc 10:-)

Hejka!U nas weekend imprezowy był, dwie imprezy urodzinowe robiłam, super było. Maja największą frajdę miała, talerzyki rozkładała, świeczki ze mną zdmuchiwała. Powiedziałam jej, że też może sobie pomyśleć życzenie- powiedziała: Chcę abyśmy byli szczęśliwi i się kochali.Jutro ran wyjeżdżamy z Mają do Gosieńki, trzymajcie kciuki aby mój szogunek był dzielny- będziemy ok. 11 godzin w podróży.Zdążyłam troszkę nadrobić, ale niewiele. Porządki przed chwilą skończyłam robić z TIsabela udanego odpustu, u nas tej tradycji nie było w ogóle, ale pamiętam wieeelkie obwarzanki z odpustów u babci pod Płockiem Aniez materacyk dla chłopców, kołderkę i podusie dziś przywiozłam więc sypialnię będziecie mieli przygotowaną na przyszły weekend  Monia ja w niedzielę zakotwiczę u Gosi, ale przed wyjazdem możemy się we Wrocku z dziewczynami na kawę umówić Elvie 3mam kciuki za udane spotkanie z liderkami!MamoPaulinki Twoja niunia jest przekochana, już się nie mogę doczekać jak ją poznam osobiście Aniam ty agentko- szkoda, że nie uda się wam do nas przyjechać Agnieszka oj wycieczki rowerowe też bardzo z Mają lubimy!Annaoj patrzę na twój suwaczek i w szoku jestem jak czas szybko minął, 8 miesiąc leci Gosieńko pilnuj aby pogoda została u was na cały tydzień taka ładna jak mówiłaś, że jest  Basen gotowy, to tym bardziej pogoda się przyda!Zmykam, jeszcze film chcemy z T. dokończyć, bo nas naszło na nocne kino i codziennie coś oglądamy.PS. Smutno mi bo dowiedziałam się, że moją psiapsiółkę mąż zdradzał- normalnie się we mnie gotuje, grrr.

Witamy niedzielnie:-)
Pogoda cudna.Rosół wstawiony , wiem wariatka ze mnie , ale Helenka dzisiaj nie pospała :-( zerwała się z okrzykiem czy Maja już przyjechała ? ;-)
Dopijam kawę i próbuję się obudzić :tak:

Zielona ty jak zawsze na straży ;-):-)

Anna 9 !!!!!! :tak: Mam nadzieję ze wizyta udana .

Nata 10 godzin to wyzwanie, ale ja uwielbiam jeździć wiec w przyszłym roku możesz się spodziewać że do was dojadę bo moje chłopaki na bank na spływ pojadą:tak: w tym roku nie wypaliło i S jest niepocieszony :-(

Agnieszka he he pamiętam jakie A miał czerwone oczy ;-) na początku myślałam że to od piwka , ale potem jak się okazało że on na lekach to wiedziałam już że to od dymu z grilla :-) Ja to generalnie miałam stracha czy się wszyscy mężowie dogadają , ale widać że robienie grilla łączy :-D

I to by było na tyle ;-)

Miłego dnia, odezwę się jak Kittek dojedzie :tak:

reklama
Gosienko, zawsze to moze nie, ale czesto, zwlaszcza na fb :tak: No chyba ze mam wyjatkowa niechec, to wowczas ciagle jestem na mailu. A jesli jestem na wakacjach, to mnie nie ma i tyle:tak:

Mloda rozbawila mnie do lez kolejny raz. Usiadla na kanapie, oblozyla sie dokola pluszakami i mowi:
- bjuti nest, ja it hir, pliiiis

Wredzia malo mowi, ale jak cos walnie, to z grubej rury :tak: Wczorajszy tekst:
Stary: mama is stinky.
Konstancja: Noooo, mami no śtińki, mami bjuti ju śtińki!

Do góry