reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Izabela- spełniaj marzenia, od tego są :-) życzę Ci powodzenia i mam nadzieję, że coś ze studniami uknujesz :-) może faktycznie skorzystaj z rad Naty i Zielonej. Ja miałam tak szalony dzień, że nie wiedziałam w co ręce włożyć... na pewno nie w kieszeń :) dzięki za zainteresowanie :-)

Zielona- no to był siuprajś :-) i będzie więcej takich

Gosieńko- super, że dotarłyście, z dowożeniem polecam się na przyszłość, a Emilo widzę miał dzień jak Kubula wczoraj... eh... te nasze nadwrażliwce... Jeżeli Nata w ZOO będzie w drugiej połowie pobytu, to my Ciebie z dworca zgarniemy, nie bój żaby :D

Mamusia- dzielna jesteś, aż mnie zęby rozbolały...

Agnieszka- zdrówka dla chłopaków!

Kici- piątuniuś!!! Przybijam piątkę w piąteczek! Królową pszczół też mnie Twój Kubula zastrzelił ;-)

Elvie- z tego, co ja widziałam, to u Ciebie dom otwarty i dla dużych i dla małych :-)

Nata- ja się Tobą mogę cieszyć po 18.08 :-) mam nadzieję, że się spotkamy... tzn. nie widzę innej opcji :p nie doradzę z noclegiem, bo moi znajomi nocują u mnie...

Dorotko- siłę w sobie znajdziesz, jak Cię znam, oby jednak regres ustąpił!!! Fota cudna :-) mam nadzieję Was także niedługo spotkać.

Anna oj- &&& za diagnozę... obyście w końcu się dowiedzieli co się dzieje... i życzę Wam, żeby psina wyzdrowiała, bo domyślam się, że inne opcje będą trudne do przyjęcia...

Monia- mam nadzieję, że też zrobimy najazd kaloszowy i się spotkamy, Ty zapracowana babo :-) akwarium powiadasz...

Aniam- ja dopiero otworzyłam browara... qurcze w doopę mi pójdzie to lato na bank... tzn. już poszło :p ale co tam... się coś z tym zrobi później... trenuję przed wizytą u Was :p

reklama
A teraz od siebie :-)

Spotkanie wczorajsze baaaardzoooo udane, Elvie dzięki za gościnę :-) Mariusz jako opiekun żłobko-przedszkola jest niezastąpiony :p
Gosieńko super, że udało się Wam przyjechać :-) jeszcze raz przepraszamy z Kubulkiem za akcję "paluszek".

Kubuś przytrzasnął Helence paluszka drzwiami balkonowymi, oczywiście nie złośliwie, tylko z głupoty, ale co się strachu najadłyśmy a Hela nacierpiała to nasze. Kuba do dzisiaj ma wyrzuty sumienia, ale na drugi raz niech chłopak myśli.

Ja miałam i mam nadal dzień świra... plecy mi wysiadły do tego... masakra jakaś... ale jeszcze trochę zęby pozaciskam i będzie cacy.

Zakupiłam sobie niezliczoną ilość książek i będę czytać :-) to lubię!

Na spotkanie w sierpniu się piszemy, jak to my :-)

Aniam , MamoPaulinki ale wam zazdroszczę tego wykorzystywania :-p nie ma to jak małż pracoholik:-( , ale już myślę nad tym aby go wykorzystać no cóż jak nie chce przyjść Mahomet do góry to musi przyjść góra do Mahometa , wsiadam na rower i śmigam do Gozdna :-D tylko jak bym dojechała to na bank już na nic nie będę miała ochoty ;-)

Aniez Helka o palcu zapomniała, nawet tatusiowi nie naskarżyła tylko opowiadała że jej paznokcie malowałaś :-) Miłego czytania i nie tylko ;-) a kręgosłup niech ci małż pomasuje w ramach wykorzystywania :-p

Gosieńka- dobre, dobre... :-) chciałabym zobaczyć minę pracoholika, jakbyś tym rowerem w celu niecnym jednak do Gozdna przydylała.... Helence mogę malować paznokcie zawsze, ona jest taka mała kobietka, a że ja nie ma córeczki, to sobie w tym zakresie Helenkę adoptuję :p

Chęć jest :-p ale nie będę ryzykować jeszcze zawału dostanie ;-) a on ma problemy z nadciśnieniem ;-) Jutro wodę w basenie wymieniam to może da się namówić na sprawdzanie temperatury, winko i może naszego griila ognisko rozpalimy tylko kurna butla z gazem do kuchni powędrowała a bez tego ani rusz ;-)

Dzień dobry!...
ale tu cisza ;-)pewnie wszystkie odsypiają wczorajsze piwko i winko ;-) :-D
U nas sie zachmurzyło ale dzięki temu po południu dylamy na rowerki :-D

udanego weekendu!

reklama
Witamy i my

Dziś idziemy z W na urodziny kuzynki jutro odpust u babci, a być musimy bo ona przywiązana do tego strasznie więc odmeldowywuje się na weekend :-)

Miłego weekendu

Do góry