reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Bry...
matko co za pogoda :no: zimno, mokro... depresyjnie. Nic mi się nie chce...Prać muszę a nie ma gdzie suszyć :wściekła/y: Dobrze że chociaż wczoraj było ładnie...
Kittek super że wakacje udane :tak:
...
nawet mi się myśleć nie chce...

reklama
Witamy i my

Leje aż o dach rumocze. Kawka w spożyciu, dziec mój je płatki i nie może się doczekać lepienia pierogów. Wczoraj byliśmy na nagrodach dziś będą pierożki :-)

Mamusiu zdrowiej ty nam!

Aniam sto lat! Spóźnione ale szczere :-)

MIŁEGO DNIA

hello

pogoda widzę na wszystkich działa nie bardzo.
B mnie rano wkurzył, bo jak ja pierwsza wstawałam, jak do pracy mykałam, to co by jego nie budzić, ciuchy sobie dzień wcześniej szykowałam, a potem wszystko po cichutko, a on po sypialni się tłucze, roletę mi dźwiga, a już jak do kuchni wejdzie to :szok:
Raczej razem z nim wstaję, ale dzisiaj Igorowi się coś w nocy przyśniło, zaczął wołać, B wstawał, ale ja się wybudziłam i 2h nie spałam.
Jak zwracam uwagę, to jeszcze mi gada, że marudzę:confused2: ubić to mało:cool:

Kittek cieszę się, że wakacje udane. Zdjęcia boskie.
Aga u mnie też od wczoraj wisi na suszarce:no:

Zaraz sobie ciastko wciągnę, dzieciaki z B były na urodzinach bratanka B.

witam się poniedziałkowo... w piątek wyszłam ostatnia z firmy, a dzisiaj byłam pierwsza w biurze - nawet przed naszą sprzątaczką która przychodzi bardzo wcześnie :eek: za dużo pracy... za dużo...

Witam
Dzisiaj zaliczyłam już laboratorium, biedrone, lidla, bank, pocztę,zatankowałam a teraz popijam kawkę:-)
Dzieciarnia jeszcze kima więc cisza:-)
Wczoraj wyprałam 2 pralki, bo pogoda w miarę była, suszarkę obciążyłam cegłówkami:-D to mi na wietrze wszystko poschło, z samego rana zawitał kurier z nowym żelazkiem więc trzeba się przeprosić z gigantyczną górą ciuchów z prawie 2 tygodni:no:
Teściowa mnie nawiedziła:cool2:

Dzieńdoberek

Pospałam dzisiaj bo w weekend miałam ranne ptaszki w domu ;-):-D
Potwierdzam też że głodna Aniezowa rzuca piorunami gdzie popadnie :-p:-D
Helenka przechodzi bunt trzylatka i jak go przeżyję i nie osiwieję to będzie dobrze :sorry2:

Widzę że pogodę macie do kitu więc przesyłam wam słoneczko bo u nas dzisiaj jest :cool2:

Aniam najlepszego małolato :-) jak ty nie chcesz urodzin świętować to co ja mam zrobić :-p

13x13 mam nadzieję że egzamin do przodu i że uda ci się wyrwać parę dni urlopu bo widać że organizm zaczyna ci dawać znaki że chce odpocząć ;-)

Elvie ty się ciesz że Maciuś tak ładnie śpi :tak: najwyraźniej potrzebuje tyle snu :tak: Przepraszam ale nieźle się uśmiałam bo wyobraziłam sobie M w białych adidasach ;-) biegającego za psem :-D Dobrze że dach zrobiony :tak:

MamoPaulinki zdrówka dla małej, niech się wykuruje do wyjazdu :tak: super że Paulinka ma taki apetyt :-)

Nata szacun kobieto :tak: też kiedyś miałam takie marzenia a teraz to zostają nasze małe wzniesienia i na emeryturze obiecałam sobie chociaż zobaczyć Himalaje ;-):-)

Anna ceny leków kosmiczne oby pomogły Alicji :tak: ech ci faceci ;-)

Basia dobrze że podróż minęła spokojnie , teraz odpoczywajcie :tak: Dach wymieniamy bo stara dachówka i przecieka i tak zadecydował właściciel:tak:

Kittek ja mogę wierzyć tylko na słowo że wakacje udane bo fotek nie widziałam :-( wrzuć chociaż jedną fotkę u nas dla cioci Gosienki i Agnieszki które nie mają fb ;-):-D Co do okien to jak już do ciebie dojedziemy ( oby :tak:) to ja już sobie je obejrzę czy nie myte :-p

Agnieszka wiadomo że grilla można robić nawet w największym deszczu nie ;-):-D dawaj pranie do mnie wysuszę ci na dworze ;-)Jak chłopcy lepiej?

Mamusia zdrówka kobieto :tak:

Isabela pierogi powiadasz :-pmiłego lepienia :tak:

Kici jeszcze miesiąc i urlop :tak: wtedy sobie pośpisz :-)

Sonia dwutygodniowe prasowanie :szok: obyś nowego żelazka nie zagrzała :-D czyli przesyłkę z cierpliwością mam ci wysłać ;-)w związku z wizytą mamusi ...;-)

Aniez list nadany w bucie masz swoich przyjaciół ;-) pierwsze co S wczoraj zrobił to powiedział że Aga zostawiła coś na lodówce i na bank niedługo się pojawi :-D albo zrobiła postanowienie że od dzisiaj koniec :-D

Helenka chodzi i śpiewa " Pieją kury , pieją kury i nie mają koguta " :-D Moja wiejska dziewczyna :-)

Miłego dnia :-)

Gosieńko- biorąc pod uwagę Bartusiowe "Kocham Helenkę" to możesz jej powiedzieć, że kogut kiedyś przyjedzie ;-) a S. powiedz, żeby nie mówił hop, bo ja jestem jednak spod znaku lwa i cechy mam w rozkwicie, więc kto wie... sprawdzimy w sierpniu :-p
Ranne ptaszki powiadasz... żeby nie było, to nie o mnie :-p ale Gosia każdą ilością dzieci się zajmie. I bunt trzylatka w wykonaniu Helenki, to tylko ona przetrwa... ja nie jestem taka cierpliwa.

Weekend mega udany, ale towarzystwo było doborowe, to dlaczego miałoby być inaczej. Wczoraj za to podnosiłam cały dzień ciśnienie wszystkim dookoła i zastanawiałam się co jest, stary w drodze na Chojnik chciał mnie porzucić :-) w domu okazało się, że niestety muszę dylać do gina, bo jak się okazuje moje fochy miały inne podłoże niż po prostu zły nastrój i znowu komplikacje, które już przerabiałam się pojawiły... nie lubię :wściekła/y:

Elvie- bardzo chętnie bym na kawę wpadła, ale nie wiem kiedy, w przeciągu najbliższych 2-3 tygodni, to jedynie najbliższy czw. po południu, ale to mało realne, bo zapewne R. nie wróci, do tego jakiś remont w centrum, więc korki wielkie... może będziesz jakoś w Rynku? W centrum mogłabym się spotkać, bo do Ciebie to mega daleko...

Kittek- super, że wypoczęłaś :-)

Kici- ranny ptaszek z Ciebie.

Anna oj- no B. ma krechę. A Ty masz nauczkę, nie chodzić na paluszkach, nie kalkuluje się ;-) i zdrówka dla Ali.

Basia- wypoczywaj.

Dorotka- Ty również wypoczywaj :-)

Idę do gina dzwonić! I po kawę :-)

Gosieńko dziękuję ;-) i za pamięć o chłopcach i za apel o zdjęcia kittkowej ;-) :tak:
Chłopcy lepiej choć ta pogoda nie sprzyja zdrowiu więc ratuje jak mogę... czasami olewam a czasami działam bo sami rady nie dają ;-)

Aniam spóźnione ale najlepsze życzenia :-) na tą twoją 18 ;-) (plus vat :p)
Aniez mam nadzieję, że to nic bardzo poważnego... &&& za ciebie.

Wywaliłam pranie na dwór nie pada wiatr wieje więc mam nadzieję że troche przeschnie.

reklama
Do góry