reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Kochane dziewczyny życzę Wam spokojnych, radosnych i przede wszystkim rodzinnych Świąt Wielkanocnych :-)

Przed chwilą się wykąpałam , małżon kawkę mi zrobił i mam czas na bb ;-)
Żurkiem w domu pachnie i babeczkami właściwie tylko pachnie bo babeczka została jedna tak chłopakom smakowały ;-) najwyżej jutro zrobię jeszcze :-)

Onka odpoczywaj i czekamy na wieści :-)

Kittek mam nadzieję że to jednak nic poważnego u Mai , też mam nadzieję że uda nam się spotkać w wakacje :tak:

MamoPaulinki nie ma to jak zapasy mięcha ;-):-)

gosia cała przyjemność po mojej stronie :-) ech nasze auto też by musiało na myjnię podjechać :zawstydzona/y:

Elvie mam nadzieję że Lenka ma się lepiej.

Miłego wieczorku:-)

Wesołych swiąt :-) życzymy MY :-)

U nas wyjątkowo spokojnie, rano coś popichciłam, R. z dzieciaki chatę ogarną, a potem na spacerek :-) super pogoda, więc trzeba korzystać, bo ponoć ma ona paść... wieszczą, że przed 10 kwietnia ciepełka nie będzie, więc ciepełko w domu :-)

Teraz musimy jeszcze polewę do mazurka zrobić...a konkretnie polewkę, jak to mówi Kubula i jest klops, bo mi się już tak nie chce, a przepis niestety jeden z tych bardziej męczliwych :(

Onka- spędźcie święta spokojnie, może już przetrwaj je w dwupaku :-) bo wiadomo, że w święta na porodówkach jest mniejsza obsada.

Basia- szkoda, że nie powiedziałaś, bo małżonek w Waszych stronach był ;-) no i mąż ci zrobił "niespodziankę" takich to ja zdecydowanie nie lubię.

Kittek- oby nic się nie wykluło... jak ja tego nie lubię! Zapraszamy do Wro, niemal biegun ciepła... w lecie mi to doskwiera niemiłosiernie! Bo my mamy sporo dni z temp. pow. 30... eh...

Gosia- bo we Wro ceny za fryzjera są z kosmosu, zaś dobrych fryzjerów ciężko znaleźć... salonik na Kościuszki jest OK, tylko czemu taki drogi ;-) Inez na Legnickiej też fajny, tu mogę panią Asię polecić, ceny niższe niż w Saloniku. Ja zostanę u nich, bo jednak cenowo niżej, w Saloniku zrobili co trzeba, ale szału nie było :-)

Beti- super, że macie przedszkole! :-)

Gosieńka- dzięki za karteczkę, Kubulkowi strasznie się podoba i kazał ją nahonorowym miejscu trzymać. Co za babeczki piekłaś?

Elvie- jak Lenka? CO to jest baba majonezowa?

Nata- z ciekawości, co w końcu wymyśliłaś na prezent dla Julki?

Wczoraj się jeszcze strachu najedliśmy, bo Bartula biegał po przedpokoju i nagle spadła maska... głupia matka nie pomyślała, żeby ją wcześniej zabrać, spadła tuż przed nim, całe szczęście, że nie na moje słoneczko, bo byłby dramat... rozbiła się w drobny mak... na szczęście nic się nie stało!

Dodam jeszcze, że w Sturbackie najzdrowszych ciastek nie mają, nie wiem co doń sypią, ale po muffinie mi Bartula mega wysypało na buzi :-( biedny ten mój gacek...

Najpierw zezarlam kilo michalkow kawowych, teraz kawal makowca - o dziwo dobry, choc nie sadzilam iz kiedykolwiek powiem cos takiego o kupnym, kasnelam kawalek wlasnorecznie upieczonej babki i szlag trafil wszystkie zmiany na ciele jakie pojawily sie w wyniku ubieglotygodniowego treningu... Mam nadzieje, ze jutro jakis klub bedzie otwarty, bo jak tak dalej pojdzie, to pekne...

Spokojnych i rodzinnych Swiat!

Kochane Kwietnióweczki, życzę Wam rodzinnych, spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, dużo miłości, spokoju i wytchnienia od codzienności. Dla Was i Waszych bliskich.

my spędzamy święta u rodzinki, a tutaj świat zasypany śniegiem :szok: już dawno nie pamiętam takich Świąt...

no i dziękuję Gosieńce za "postawienie mnie do pionu" (za to, że za mało mnie tutaj), hehe, Gosia uwielbiam Cię !

Witam...
Matko w życiu nie było jeszte takiej wielkanocy u nas :no: Śniegu tyle że :szok: Drogi nieodśnieżone bo przecież święta wielkanocne to już śniegu nie ma:no::no: dobrze że ruch malutki...
Ja przy tej pogodzie to ciągle śpie:zawstydzona/y: mąż zajmuje się dziećmi, obiad gotuje a ja właśnie się obudziłam po 1,5 h drzemce;-):zawstydzona/y:

miłego rodzinnego i spokojnego dnia

reklama
Dzieńdoberek świątecznie :-)

My już po śniadanku, dzieciaki do kościoła wybyły a małżon kaczuchę doprawia na jutro ;-)

Monia ha ha strach widzę jest :-D ja już taka jestem i się nie zmienię w końcu częścią mojej rodziny masz być ;-)

Zielona kobieto ile ty masz żołądków ?:-p Niech ci idzie na zdrowie a nie w boczki :tak:

Aniez zwykły przepis na babkę marmurkową tylko ciasto wlewam do małych foremek :tak: Cieszę się że gołąb pocztowy dotarł na czas :tak::-)

Miłego rodzinnego świętowania :-)

Do góry