reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Kochane dziewczyny życzę Wam spokojnych, radosnych i przede wszystkim rodzinnych Świąt Wielkanocnych :-)

Przed chwilą się wykąpałam , małżon kawkę mi zrobił i mam czas na bb ;-)
Żurkiem w domu pachnie i babeczkami właściwie tylko pachnie bo babeczka została jedna tak chłopakom smakowały ;-) najwyżej jutro zrobię jeszcze :-)

Onka odpoczywaj i czekamy na wieści :-)

Kittek mam nadzieję że to jednak nic poważnego u Mai , też mam nadzieję że uda nam się spotkać w wakacje :tak:

MamoPaulinki nie ma to jak zapasy mięcha ;-):-)

gosia cała przyjemność po mojej stronie :-) ech nasze auto też by musiało na myjnię podjechać :zawstydzona/y:

Elvie mam nadzieję że Lenka ma się lepiej.

Miłego wieczorku:-)

Wesołych swiąt :-) życzymy MY :-)

U nas wyjątkowo spokojnie, rano coś popichciłam, R. z dzieciaki chatę ogarną, a potem na spacerek :-) super pogoda, więc trzeba korzystać, bo ponoć ma ona paść... wieszczą, że przed 10 kwietnia ciepełka nie będzie, więc ciepełko w domu :-)

Teraz musimy jeszcze polewę do mazurka zrobić...a konkretnie polewkę, jak to mówi Kubula i jest klops, bo mi się już tak nie chce, a przepis niestety jeden z tych bardziej męczliwych :(

Onka- spędźcie święta spokojnie, może już przetrwaj je w dwupaku :-) bo wiadomo, że w święta na porodówkach jest mniejsza obsada.

Basia- szkoda, że nie powiedziałaś, bo małżonek w Waszych stronach był ;-) no i mąż ci zrobił "niespodziankę" takich to ja zdecydowanie nie lubię.

Kittek- oby nic się nie wykluło... jak ja tego nie lubię! Zapraszamy do Wro, niemal biegun ciepła... w lecie mi to doskwiera niemiłosiernie! Bo my mamy sporo dni z temp. pow. 30... eh...

Gosia- bo we Wro ceny za fryzjera są z kosmosu, zaś dobrych fryzjerów ciężko znaleźć... salonik na Kościuszki jest OK, tylko czemu taki drogi ;-) Inez na Legnickiej też fajny, tu mogę panią Asię polecić, ceny niższe niż w Saloniku. Ja zostanę u nich, bo jednak cenowo niżej, w Saloniku zrobili co trzeba, ale szału nie było :-)

Beti- super, że macie przedszkole! :-)

Gosieńka- dzięki za karteczkę, Kubulkowi strasznie się podoba i kazał ją nahonorowym miejscu trzymać. Co za babeczki piekłaś?

Elvie- jak Lenka? CO to jest baba majonezowa?

Nata- z ciekawości, co w końcu wymyśliłaś na prezent dla Julki?

Wczoraj się jeszcze strachu najedliśmy, bo Bartula biegał po przedpokoju i nagle spadła maska... głupia matka nie pomyślała, żeby ją wcześniej zabrać, spadła tuż przed nim, całe szczęście, że nie na moje słoneczko, bo byłby dramat... rozbiła się w drobny mak... na szczęście nic się nie stało!

Dodam jeszcze, że w Sturbackie najzdrowszych ciastek nie mają, nie wiem co doń sypią, ale po muffinie mi Bartula mega wysypało na buzi :-( biedny ten mój gacek...

Najpierw zezarlam kilo michalkow kawowych, teraz kawal makowca - o dziwo dobry, choc nie sadzilam iz kiedykolwiek powiem cos takiego o kupnym, kasnelam kawalek wlasnorecznie upieczonej babki i szlag trafil wszystkie zmiany na ciele jakie pojawily sie w wyniku ubieglotygodniowego treningu... Mam nadzieje, ze jutro jakis klub bedzie otwarty, bo jak tak dalej pojdzie, to pekne...

Spokojnych i rodzinnych Swiat!

Kochane Kwietnióweczki, życzę Wam rodzinnych, spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, dużo miłości, spokoju i wytchnienia od codzienności. Dla Was i Waszych bliskich.

my spędzamy święta u rodzinki, a tutaj świat zasypany śniegiem :szok: już dawno nie pamiętam takich Świąt...

no i dziękuję Gosieńce za "postawienie mnie do pionu" (za to, że za mało mnie tutaj), hehe, Gosia uwielbiam Cię !

Witam...
Matko w życiu nie było jeszte takiej wielkanocy u nas :no: Śniegu tyle że :szok: Drogi nieodśnieżone bo przecież święta wielkanocne to już śniegu nie ma:no::no: dobrze że ruch malutki...
Ja przy tej pogodzie to ciągle śpie:zawstydzona/y: mąż zajmuje się dziećmi, obiad gotuje a ja właśnie się obudziłam po 1,5 h drzemce;-):zawstydzona/y:

miłego rodzinnego i spokojnego dnia

reklama
Dzieńdoberek świątecznie :-)

My już po śniadanku, dzieciaki do kościoła wybyły a małżon kaczuchę doprawia na jutro ;-)

Monia ha ha strach widzę jest :-D ja już taka jestem i się nie zmienię w końcu częścią mojej rodziny masz być ;-)

Zielona kobieto ile ty masz żołądków ?:-p Niech ci idzie na zdrowie a nie w boczki :tak:

Aniez zwykły przepis na babkę marmurkową tylko ciasto wlewam do małych foremek :tak: Cieszę się że gołąb pocztowy dotarł na czas :tak::-)

Miłego rodzinnego świętowania :-)

Do góry