Kochane kwietnióweczki chciałabym Wam wszystkim życzyć cudownych świat spędzonych w rodzinnym gronie, pełnych wyciszenia,odpoczynku, radości i słoneczka! Samych pyszności na stole i cudownych ludzi wokól
Moj szogunek spal z tatusiem więc was ponadrabialam miedzy salatką i pieczeniem.
Mamusiu widze, Natka jak zawsze dostarcza mamusi rozrywki w postaci zabawnych tekstow. Agentka mała
Elvie zdrówka dla Lenki. Dobrze, że humor jej dopisuje bona fb widzialam,ze usmiech ma od ucha do ucha. Zuch dziewczyna.
Beti super,ze Justynka się do przedszkola dostala. My narazie czekamy bo w przedszkolu jest więcej zgloszen niż miejsc więc nie wiadomo jak będzie.
Aniam swietnie Szymek wyglada, bardzo mu te okularki pasuja. Tak sobie ostatnio myslalam o tym jak nas wywialo z plazy w majowke w zeszlym roku. W tym to już chyba wszystkiego się można spodziewac, nawet tego,ze i w maju snieg będzie padal.
Aga do wczoraj u nas tez rzeczywiscie lepsze byly narty,ale dzis snieg topnieje wiec kto wie moze rower sie uda wyciagnac z garazu w te swieta
Maonka od prezentow i suto zastawionego stolu zdecydowanie ważniejszy jest wspolnie spedzony czas, a z szalenstw w kulkach to Alicja pewnie najbardziej będzie zadowolona.
Aniez wy to jednak macie najfajniej zawsze z pogodą. Jakbym miala zmieniac miejsce zamieszkania to właśnie wasze rejony bym wybrala bo zawsze macie ladniejsza aurę niż nad morzem.
Zielona oj masz się z tym mezem. Mam nadzieje,ze Konstancja niedlugo pojdzie do przedszkola, a ty będziesz mogla w koncu zaczac prace i się uniezaleznic. Co do zakwasow to ja mam od wczoraj masakryczne. Na forme raczej nie narzekam,ale taki wycisk dostalam na abs, ze dziś ledwo z lozka wstalam. Pojechalam jednak rano na saune i troche zakwasy puscily.
Basiu niech się małzon wykaze jak gosci zaprosil na obiad bez twojej wiedzy
Ty się kuruj aby się swietami cieszyc i odpoczywac
)
Gosienko jak się uda to w wakacje będziemy te twoje kurki podziwiac.
Beti jakie ciacho upiekłaś? Ja mam cos lenia do pieczenia ostatnio więc ciacho w tym roku kupilam ciasta w cukierni.
Gosia mycie samochodu w ladna pogode to jest cos co ja tez bardzo lubie. U nas pogoda nadal kiepska,ale chyba wyjde choc odkurzyc brudaska bo Maja dziś nakruszyla babeczka ze swieconki, a w tygodniu blota nanosila więc szmatke dostatnie i będzie mi pomagac
MamoPaulinki no to sie troche nasmazysz tych kotletow
Wam również życzymy cudownych świat !!!
Ja wczoraj wieczorem myslalam, ze na doraźna będę musiala jechac. Maja dostala lizaka od cioci i jak wrocilysmy do domu to plakala,ze ja boli podniebienie. Psikalam dwa razy tantum verde,ale stwierdzila,ze nie pomaga i boli bardzo. Balam się,ze to poczatek anginy, ale w nocy było ok, dziś tez więc mam nadzieje,ze od lizaka pecherzyk jej wyskoczyl i nic się nie rozwinie.
3majcie sie cieplutko!