Kittek Olka też ma kolczyki i też z dwóch miała robione . Córa taty musi mieć kolczyki , spinki i pierścionek
Kupiłam nie dawno złote wkręty , nie napiszę nic na temat cen złota
ładne emaliowane srebrne mają w kruku , takie dla dzieci akurat i cena już normalniejsza .
Aniez - u mnie SZymek wczoraj też sprzątał kurze , dziś odkryłam szybę od lady rtv zalaną pronto
W robocie chwilkę byłam , ale teraz już żarcie jakieś szykujemy .
Kittek - Olka też do nas przyłazi , do tego tak się pakuje do łóżka żebym nie czuła że ona jest , bo wie że ją wyniosę . Najczęściej więc ładuje się w nogi , kilka razy już z kopa zarobiła ale jej to nie zniechęca . No i jakl tez z tych co z dzieckiem nie sypiają .
Miłej zabawy laski i oby przyszły rok był jeszcze lepszy nić ten .
Kupiłam nie dawno złote wkręty , nie napiszę nic na temat cen złota
ładne emaliowane srebrne mają w kruku , takie dla dzieci akurat i cena już normalniejsza .
Aniez - u mnie SZymek wczoraj też sprzątał kurze , dziś odkryłam szybę od lady rtv zalaną pronto
W robocie chwilkę byłam , ale teraz już żarcie jakieś szykujemy .
Kittek - Olka też do nas przyłazi , do tego tak się pakuje do łóżka żebym nie czuła że ona jest , bo wie że ją wyniosę . Najczęściej więc ładuje się w nogi , kilka razy już z kopa zarobiła ale jej to nie zniechęca . No i jakl tez z tych co z dzieckiem nie sypiają .
Miłej zabawy laski i oby przyszły rok był jeszcze lepszy nić ten .