reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek Olka też ma kolczyki i też z dwóch miała robione . Córa taty musi mieć kolczyki , spinki i pierścionek :szok:
Kupiłam nie dawno złote wkręty , nie napiszę nic na temat cen złota :no::wściekła/y::wściekła/y:
ładne emaliowane srebrne mają w kruku , takie dla dzieci akurat i cena już normalniejsza .

Aniez - u mnie SZymek wczoraj też sprzątał kurze , dziś odkryłam szybę od lady rtv zalaną pronto :-D

W robocie chwilkę byłam , ale teraz już żarcie jakieś szykujemy .

Kittek - Olka też do nas przyłazi , do tego tak się pakuje do łóżka żebym nie czuła że ona jest , bo wie że ją wyniosę . Najczęściej więc ładuje się w nogi , kilka razy już z kopa zarobiła :no: ale jej to nie zniechęca . No i jakl tez z tych co z dzieckiem nie sypiają .

Miłej zabawy laski i oby przyszły rok był jeszcze lepszy nić ten .

reklama
Wpadłam tylko na moment, by Wam Kochane Moje podziękować za ten kolejny wspólny rok i życzyć pomyślności w następnym 2013 :)

Bawcie się dobrze, my z M. zostajemy w domku, ale filmy, szampan i cała reszta cudowności z nami:tak::happy:

Tak jak mówiłam..jestem hehehe
B śpi, bo chcialam zeby dotrwał do fajerwerkow więc jakoś udało Nam sie go polozyć, a my wlaśie pizzę robimy. Szampan sie chłodzi, więc jest ok:-)

Kochane...Zdrówka, Szczęścia i Milości:-)
153273_kieliszki_szampan_nowy_rok.jpg

Miałam zacny plan na ten wieczor - Jacek, książka i łóżko. NIestety starzy postanowili zadbac o to bym samotnie nie spedzala tak waznego wieczoru i nigdzie nie polezli. Matka cos tam gotuje, stary siedzi przed TV, a ja nie moge isc do wyrka, choc o niczym innym nie marze bardziej. Mam jedno zyczenie na przyszly rok: niech sie wszyscy zajma soba i przestana mnie uszczesliwiac na sile. Jeszcze malzon mnie wkurzyl, bo pierwsze jego pytranie, to czy jestem gotowa na impreze sylwestrowa. I jeszcze mi powiedzial, zebym bawila sie dobrze. On to sie z ta moja kolezanka powinien spiknac.

Kwietnióweczki, życzę Wam aby ten nadchodzący rok był zdecydowanie lepszy od tego, który Nas własnie opuszcza.

My właśnie wróciliśmy ze szpitalnego ambulatorium - Niunia haftuje dalej niż widzi :( biedna - jak do jutra wymioty nie ustąpią to kładziemy się do szpitala na kroplówki - oby jednak do tego nie doszło.

Teraz niunia zasneła u nas w sypialni, a ja leżąc koło niej skrobie. - Ot taki tradycyjny sylwester - takiego haftowanego mieliśmy w 2010

Witajcie ja tylko na chwilkę życzyć Wam szczęśliwego, spokojnego i pełnego miłości Nowego Roku oraz szampańskiej zabawy!
Ps. ja już wypiłam prawie pół szampana-dobrze mi:-D:-D:-D

DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW !!!!!!

do których i ja się zaliczam będę witała nowy rok z mega katarem i kaszlem, dziecku przeszło a ja zdycham mimo to chciałabym wam podziękować że jesteście i życzyć WAM i waszym rodzinom na ten nowy 2013 roku

DUŻO zdrówka i szczęścia oby ten nadchodzący rok 2013 był jeszcze lepszy od mijającego. No i oczywiście szampańskiej zabawy.

Do napisania w nowym roku !!!

My również życzymy aby rok 2013 przyniósł wszystko to czego brakowało nam w tym odchodzącym roku, aby ta "13" okazała się bardzo szczęśliwa

Nata oby wymioty ustąpiły. Tyle tej zarazy teraz panuje, z każdej strony te dzieciaczki atakuje

Zosiek mi chyba do północy nie wytrwa, już oczy trze, mimo że udało mi się ją na godzinkę położyć po południu. Z Oluchą chyba same będziemy urzędować

reklama
Witajcie ja tylko na chwilkę życzyć Wam szczęśliwego, spokojnego i pełnego miłości Nowego Roku oraz szampańskiej zabawy!
Ps. ja już wypiłam prawie pół szampana-dobrze mi:-D:-D:-D

Sonia, u nas przed kolacja stary pyta co kto pije. Okazalo sie, ze on nalewke, matka whiskey, a ja lajtowo winko. Zazartowalam wiec, ze kazdy ma swoja butelke i ma ja wypic do dna. Juz zmiezam ku dnu :-)

Najlepszego!

Do góry