Wronka gey był w biedronce po 29 zł , jeszcze kilka dni temu widziałam oba tomy .
Jakoś mi by wstyd nie było ją wypożyczyć , niech się wstydzą Ci co nic nie czytają .
Zmierz mam 1 tom już go skończyłam i nie mam skąd pożyczyć drugiego a przyjaciółka ma dopiero 3ci .
Przeczytałam też kilka dni temu tą książkę napisaną przez niemiecką sprzątaczkę . Szkoda sobie czasu marnować .
Normalnie masz wersję all inclusive tam
Jeszcze kilka dni , do samolotu sobie kup he he .
Maonka nigdy nie ma denstysty w pakiecie . Ja mam zniżkę 15% , jakieś tam czyszczenie zębów , przeglądy , fluoryzację dla dzieci , nauke mycia zębów dla dzieci itp .
Cała reszta jest tylko w bardzo drogich pakietach VIP w każdej przychodni . Taki pakiet kosztuje ok 700 zł w enelu np miesięcznie .
W firmach czasem ma takie szefostwo .
Przejechałam wczoraj 800km , a wieczorem do kolegi jeszcze poszliśmy na " wódkę " która okazała się robionym przez naszego znajomego bimberkiem wstałam więc o 10tej .
Moja nowa ślicznotka stoi sobie pod domem wróciliśmy już na dwa auta .
Teraz trzeba punto do rowu zepchnąć .
Jakoś mi by wstyd nie było ją wypożyczyć , niech się wstydzą Ci co nic nie czytają .
Zmierz mam 1 tom już go skończyłam i nie mam skąd pożyczyć drugiego a przyjaciółka ma dopiero 3ci .
Przeczytałam też kilka dni temu tą książkę napisaną przez niemiecką sprzątaczkę . Szkoda sobie czasu marnować .
Dzięki dziewczyny
Aniam mi nie, co najwyżej pielęgniarce ;-) U nas daje się fotelik + ubranka i ona szykuje dziecko do wyjścia, ale jeszcze się zastanowię, w końcu tyle mam rzeczy po Maćku, że jest w czym wybierać
Ale kusicie tą książką, nie mam teraz nic do czytania, a Wy tu tylko o 50 twarzach.
Normalnie masz wersję all inclusive tam
To kupujcie od razu III czesc Greya, bo druga tez zostawia niedosyt, choc juz nieco innego rodzaju
Jeszcze kilka dni , do samolotu sobie kup he he .
Gosia to poproszę, chociaż nie lubię e-booków, ale może sobie druknę. Bo do sierpnia na urodziny nie będę czekać.
Tak mnie dziąsło napieprza od ósemki. Ale spróbuję smarować żelem bobodentem i płukać septosanem lub rumiankiem. Może przejdzie. Dzwoniłam dzisiaj do lux medu, po czym po 10 minutach rozmowy usłyszałam, że mój pakiet nie obejmuje wizyty u dentysty, a poza tym i tak nie ma w najbliższej miejscowości dentysty z którymi mają podpisaną umowę. Zobaczę jak nie przejdzie to 2.01 przejadę się do mojej dentystki do częstochowy. Chociaż nie uśmiechają już mi się takie wyjazdy.
Maonka nigdy nie ma denstysty w pakiecie . Ja mam zniżkę 15% , jakieś tam czyszczenie zębów , przeglądy , fluoryzację dla dzieci , nauke mycia zębów dla dzieci itp .
Cała reszta jest tylko w bardzo drogich pakietach VIP w każdej przychodni . Taki pakiet kosztuje ok 700 zł w enelu np miesięcznie .
W firmach czasem ma takie szefostwo .
Przejechałam wczoraj 800km , a wieczorem do kolegi jeszcze poszliśmy na " wódkę " która okazała się robionym przez naszego znajomego bimberkiem wstałam więc o 10tej .
Moja nowa ślicznotka stoi sobie pod domem wróciliśmy już na dwa auta .
Teraz trzeba punto do rowu zepchnąć .