reklama
Witam,
u nas wczoraj sprzątanie, gotowanie, bo gości mieliśmy i to nie mało, 3 pary, 4 dzieci.
Ostatni wyszli przed 22.00, więc padłam na pysk i dzisiaj pół dnia do siebie dochodziłam.
Pospać mogłam, bo mama się dzieciarnią zajmuje.
No i się napisałam, Maciek wzywa.. Idę cycować
u nas wczoraj sprzątanie, gotowanie, bo gości mieliśmy i to nie mało, 3 pary, 4 dzieci.
Ostatni wyszli przed 22.00, więc padłam na pysk i dzisiaj pół dnia do siebie dochodziłam.
Pospać mogłam, bo mama się dzieciarnią zajmuje.
No i się napisałam, Maciek wzywa.. Idę cycować
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Albo ze mna jest cos nie tak, albo innym cos na glowe upadlo. Mam taka jedna kolezanke, ktore pod niebiosa wychwala macierzynstwo. Cora wlasciwie sie nie zajmuje, bo robia to obie babcie, latem mala cale 2 miesiace u dziadkow siedzi, a kolezanka zabiera ja na tygodniowe wakacje i czasem na weekend wpadnie. Zime mloda tez u dziadkow spedza, bo lepiej w malym miasteczku niz w miescie... Kolezanki maz w opieke zaangazowany wiec mamuska nie ma powodow by byc zmeczona. Wie w jakiej jestem sytuacji i wlasnie mi glowe zmyla, ze nie pojde z nia na kawe (wyslala mi sms 10 minut temu, zeby sie na wieczor umowic ). Cos jest nie teges, nie wiem tylko czy ze mna, czy z nia.
Zielona, z Tobą jest wszystko ok, wierz mi....albo i ze mną w takim razie jest to samo co z Tobą...
jak tylko czytam takie historie, to mi się ciśnienie podnosi i tyle, nawet nie chce mi się komentować...
a tak dla poprawy nastroju, posłuchaj sobie Rodowicz "wielka woda" - to moje motto ostatnio :-)
jak tylko czytam takie historie, to mi się ciśnienie podnosi i tyle, nawet nie chce mi się komentować...
a tak dla poprawy nastroju, posłuchaj sobie Rodowicz "wielka woda" - to moje motto ostatnio :-)
zielona maupa
Monia, niezłe to motto. Moje na całe życie jest takie :
[video=youtube;EdmZYu9Lths]http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths[/video]
Koleżance jutro wyklaruję co i jak. Dziś mi się nie chce.
[video=youtube;EdmZYu9Lths]http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths[/video]
Koleżance jutro wyklaruję co i jak. Dziś mi się nie chce.
Grzechem jest robienie tak dobrej lasagne, pękam
Skalpel Ewy Chodakowskiej teraz to czysta abstrakcja, przynajmniej przez najbliższe 2h, a obiecałam sobie ćwiczyć.
W ogóle to polecam Wam profil Ewy na FB. Metamorfozy do mnie przemawiają i je podziwiam, zawiść ludzka jak wszędzie niestety też tam jest obecna
Zielona - wsio z Tobą ok
Skalpel Ewy Chodakowskiej teraz to czysta abstrakcja, przynajmniej przez najbliższe 2h, a obiecałam sobie ćwiczyć.
W ogóle to polecam Wam profil Ewy na FB. Metamorfozy do mnie przemawiają i je podziwiam, zawiść ludzka jak wszędzie niestety też tam jest obecna
Zielona - wsio z Tobą ok
aniez
Fanka BB :)
Też mam taką kumpelę. Ekhm... dobra... znajomą;-)... młody tydzień z jej rodzicami (non stop), odbierają młodego w sobotę, jak już sobie zrobią zakupy i porządki i ciągle jazdy były, że ja nie mam czasu na kawę, balety i inne takie... w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam, co ja w temacie sądzę i od tej pory mam spokój
zielona maupa
Wiecie, że jestem zwolenniczką przedszkoli z internatem ;-), ale jakoś czasem powala mnie brak empatii u innych ludzi. A wystarczyłoby zadzwonić kilka godzin wcześniej i nie byłoby problemu. E, newermajnd
Elvie, a podaj linka do fb, moze - jesli zbiore sie do kupy - to sie zabiore za chudniecie. Juz sobie w Ottawie fajny fitness znalazlam, moze mnie nie byc na niego stac, ale w koncu licza sie checi, nie? hahaha
Elvie, a podaj linka do fb, moze - jesli zbiore sie do kupy - to sie zabiore za chudniecie. Juz sobie w Ottawie fajny fitness znalazlam, moze mnie nie byc na niego stac, ale w koncu licza sie checi, nie? hahaha
reklama
Witamy i my :-)
Tosiek cyrkowiec właśnie zasnął bo ona chce z babcią gadać i koniec, a już gadały ze 20 minut (bo moi rodzice dupska na Florydzie grzeją) no i została szybko spacyfikowana i spać bo ona chce z babcią, a jak jej babcia listę rzeczy kupionych dla niej wymieniała to tylko dużych oczu dostawała. Dziecko mi dozna szoku jak babcie po 1,5 miesiąca zobaczy
A tak po za tym to u nas cisza i spokój i niech tak chwilowo zostanie.
Gosienka no coś ty nie podeśle bo nie zasługuje na ciasto... prędzej my z Toską na odwyk byśmy się wybrały :-) ;-)
Zielona Co do motta chciałabym takowym się kierować ale to jeszcze chyba trochę chyba mnie życie za mało zmołatało jeszcze, choć wiem, że takie motto ułatwia je w dużym stopniu.
Aniam piesi i rowerzyści oj tak o nich można byłoby godzinami.... a najbardziej mnie rozbrajają ludzie którzy w ośnieżony świat (czyt. ośnieżone drogi) wyskakują metr przed autem, i nie rozumie jeden z drugim, że nie mi robi na złość a sobie, bo ja go potrące, ale to nie ja będe miała w najlepszym przypadku połamane nogi i ręce
Maonka bólu zęba współczuje .... co do ubrania na wyjście ze szpitala, też chyba wybrałabym coś bardziej przyjaznego, a w dżisnsikach mały elegant jeszcze pochodzi później :-)
magdaciosek miłego wieczoru :-) , smartfon już nie jednego pokonał ;-)
Agnieszka nacieszaj się rodzinką nacieszaj :-)
sonia ja też mam ostatnio wstręt przed zakupami... ale to chyba po świętach zawsze tak mam..
Miłego wieczoru idę dokończyć ostatnią ksiązke bo mi 100 stron zostało z przed świtem, pochłonęłam całą sagę zmierzch w 6 dni :-) a tak nie lubiłam czytać... następne na tapetę pójdzie oczywiście 50 twarzy grey'a ;-)
Tosiek cyrkowiec właśnie zasnął bo ona chce z babcią gadać i koniec, a już gadały ze 20 minut (bo moi rodzice dupska na Florydzie grzeją) no i została szybko spacyfikowana i spać bo ona chce z babcią, a jak jej babcia listę rzeczy kupionych dla niej wymieniała to tylko dużych oczu dostawała. Dziecko mi dozna szoku jak babcie po 1,5 miesiąca zobaczy
A tak po za tym to u nas cisza i spokój i niech tak chwilowo zostanie.
Gosienka no coś ty nie podeśle bo nie zasługuje na ciasto... prędzej my z Toską na odwyk byśmy się wybrały :-) ;-)
Zielona Co do motta chciałabym takowym się kierować ale to jeszcze chyba trochę chyba mnie życie za mało zmołatało jeszcze, choć wiem, że takie motto ułatwia je w dużym stopniu.
Aniam piesi i rowerzyści oj tak o nich można byłoby godzinami.... a najbardziej mnie rozbrajają ludzie którzy w ośnieżony świat (czyt. ośnieżone drogi) wyskakują metr przed autem, i nie rozumie jeden z drugim, że nie mi robi na złość a sobie, bo ja go potrące, ale to nie ja będe miała w najlepszym przypadku połamane nogi i ręce
Maonka bólu zęba współczuje .... co do ubrania na wyjście ze szpitala, też chyba wybrałabym coś bardziej przyjaznego, a w dżisnsikach mały elegant jeszcze pochodzi później :-)
magdaciosek miłego wieczoru :-) , smartfon już nie jednego pokonał ;-)
Agnieszka nacieszaj się rodzinką nacieszaj :-)
sonia ja też mam ostatnio wstręt przed zakupami... ale to chyba po świętach zawsze tak mam..
Miłego wieczoru idę dokończyć ostatnią ksiązke bo mi 100 stron zostało z przed świtem, pochłonęłam całą sagę zmierzch w 6 dni :-) a tak nie lubiłam czytać... następne na tapetę pójdzie oczywiście 50 twarzy grey'a ;-)
Ostatnia edycja: