hejka
jeszcze tylko dzisiaj kilka chwil w pracy, potem pakowanie i pazurki i jutro fruuu. Na kilka dni będzimey rodziną wielodzietną, bo bratanek B jedzie z nami, jest w wieku Igora.
Jutro w drodze na.. mamy w planie zwiedzić Wieliczkę, Igor podekscytowany bardzo, ciekawam jak Alicja zareaguje
Filonka ja tez brałam nospę forte, chyba do 4 miesiąca, nie pamietam dokładnie. A potem w razie potrzeby, czyli jak się mi brzuch stawiał.
Zielona współczuję Ci całej sytuacji. Mam nadzieje, że twój mail "wstrząsnie" chłopem. Naprawdę szkoda, że tak daleko mieszkasz, u mnie w firmie z Twoja znajomością języków, nawet bez doświadczenia bym Ci mogła załatwić pracę. Zawsze byłby jakiś punkt zaczepienia.
Katik my na dodatek na dzieci prawie rok już czekamy, tylko jakoś tak B się nie ma kiedy do UK wybrać, co by wyjaśnić w urzędzie o co kaman. W PL musiałam milion druczków wypełnić.
Anka, wybiera sie, a jakze. Jesli pamiec mnie nie myli, to 23ego
i az do 13 go nie bedzie.
to ja się chętnie przyłączę, jeśli nie wybędę nigdzie:-)
Moje dziecko po weekendzie z babcią i ciocią jest mega zmierzłe, wszystko próbuje płaczem wymusić. Nie dajemy się, ale ile mnie to nerwów kosztuję.
miłego dnia, a jeśli nie dam rady wpaść, to udanego wolnego, tudzież długiego weekendu, tym co mają wolne