reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

no ja poszlam spac o 3-ciej:-Dtak zawziecie Darii ubranka porzadkowalam i segregowalam przed nowym sezonem, ile czego ma i co dokupic

Ella gratuluje ciazy! Niech dzidzia rosnie w brzuszku zdrowo!!:-)

Elvie, a tobie zazadroszcze tego urzadzania sie;-) troche wysilku to kosztuje, ale ile przy tym radosci i satysfakcji!

ja jestem z mazur, teraz niestety 1500km stamtad:shocked2:

Pozdrawiam wszystkie kwietniowki!!!

reklama
Witam
Siostra dzwoniła, ze oblała pierwszy egzamin na prawo jazdy, od razu przypomniał mi się mój koszmar z egzaminami! Brrr
Do tego w piątek mieliśmy iść na imprezę z firmy męża, ale jeden gościu rzucił zwolnienie lekarskie i mąż musi zostać w pracy. Więc nie idziemy, a tak się już nastawiłam, że w końcu gdzieś wyjdziemy a tu d*pa
Także humor już od rana mam popsuty

Witam,
dołączam do tych, co miały zarwaną noc i do tych, którym za gorąco i jeszcze do tych, którym dziś czasu brak.
Miłego dnia dziewczynki!

Witam się... upał mnie wykańcza... więc na szybko pozdrawiam wszytskie babeczki... usmażona jestem już dzisiaj chyba ;-)

Dziewczyny wpadlam prosic Was o kciuki jutro za Ole, na 13 do dr Lady jedziemy...rok temu pamietacie jak bylo, modle sie zeby jutro bylo chociaz troche lepiej... tak wiec prosimy o kciuki...

Marta kciuki trzymamy , daj jutro znać jak po wizycie .

Mi tam upał nie wadzi wcale . ja tam sie super czuję :tak:

Mam nadzieję że week będzie ładny , to znowu sobie nad jeziorko pojedziemy .

Marta trzymam kcuki!
Ja również mam dosyć już tych upałów, dobrze że nocki trochę już chłodniejsze to można wywietrzyć.
Pospałam dzisiaj z dzieciakami popołudniu 2 h, a teraz zrobiłam sobie przrerwę w sprzątaniu kuchni.
Wracam do roboty póki chęci mam:-D
Spokojnej nocki

reklama
Marta zaciskamy kciuki!

U nas upal,ale ja tez tak jak Aniam cieplolubna jestem wiec mi to nie przeszkadza :)
Dzis troche podciagnelismy z plotem a po poludniu babki z piasku robilismy na plazy. Maja z tatusiem zamek robili, uwielbiam takie dni.
Teraz idzie burza, a ja sie boje burz wiec zmykam spac.

Spokojnej nocki!

Do góry