reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Laski co wy się tak łamiecie?
W końcu mi w domu ładnie pachnie, razem z Alicją upiekłyśmy ciasto, bo dziś przyjeżdżają dziadki. Wczoraj wrócili z nad morza. Więc pachnie w całym domu, uwielbiam zapach pieczonego ciasta bądź chleba.
Później Wam wrzucę filmik jak Alicja robi ciasto ;-)

reklama
Witam,
my od rana w rozjazdach, wróciłam to migiem obiad trzasnęłam i wyprawiłam M. bo pojechał odbierać płytki i zrzucać na budowie. Współczuję mu, bo upał potworny a on ma tych płytek grubo ponad tonę, a do tego wannę. Na szczęście gościu, którego wynajął sobie do pomocy przyjechał z synem, a co trzy pary rąk to nie dwie, więc liczę na to, że szybko im pójdzie;-)

Siatkarze przegrali, szkoda:-(

Lenka z klubu wróciła i oczywiście spać nie idzie, bo ma ciocię w domu. Maciuś padł, więc biorę się za wysyłkę i prasowanie.

Dzień doberek Mamuśki Drogie!!!:biggrin2:

JESTEM W CIĄŻY! JESTEM W CIĄŻY! JESTEM W CIĄŻY! JESTEM W CIĄŻY! :-D:-D:-D

Beta z dziś 367. Skónczone 4tyg, więc chyba nie zbyt wysoko, ale ok. W każdym razie gin nie marudziła.;-)
Rano tez nie wytrzymałam i zrobiłam test jeszcze przed badaniem i piękne II som:-D

Później jakąś schize złapałam, ze się nie uda itd bo jak gadałam z lekarką to kazała poczekac ten tydzień spokojnie żeby minął "czas @" i zadzwonić za tydzień. Wtedy może włączy mi duphaston czy coś bo się strasznie boję żeby nie zacząć plamić jak w styczniu. W każdym razie boję się jeszcze tego tygodnia, żeby cholerna @ sie nie pojawiła :dry: Co mnie zaskoczyło ginka powiedziała, że teraz nie możemy włączyć duph. bo mogłoby wręcz wywołać krwawienie:confused: Brzuch mnie dziś bolał co nie pozwalało sie uspokoić ale juz ok i nastrój też wrócił :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuje za kciuki z całego serca :tak:

Ella gratulacje:-):-). Kwietniowy maluszek będzie:-)

Szczyt pomysłowości mojej teściowej:
Zosia do spania ma pieluchę, no i dziś po drzemce poobiedniej zdejmuję jej pampka a tam pod nim majty:szok:. Teściowa oczywiście wielce zdziwiona moim zdziwieniem, bo wcale nie zrobiła tego przypadkowo

Wita was umorusana w farbie kwietniowka,
wielkie malowanie plotu trwa. Matko jakie to zmudne i nuzace,grrr!

Wieczorkiem zasiade przy kompie na dluzej, tym czasem wracam do pracy.

Iza moze ci sie przyda (nie wiem dlaczego sie wyswietla Teneryfa. Jak klikniesz na link to powinna wejsc stronka z voucherem na 4 dniowy pobyt w Mielnie:
Sweetdeal: 8-dniowe wakacje na Teneryfie w apartamentach *** dla 4 osób za 761 zł!

Ostatnia edycja:
Ella gratulacje :-D:-D:-D To między rodzeństwem będzie równe 3 lata, super, że znowu kwietniowe maleństwo. Nie wiem czemu, chciałam napisać Ci, że między dziewczynami będzie 3 lata różnicy. Zobaczymy co tam z kropka wyjdzie.
A ja mam w poniedziałek wizytę, ale obawiam się, że to za wcześnie na określenie płci, więc pewnie jeszcze przyjdzie mi poczekać do września

reklama
Do góry