reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Laski co wy się tak łamiecie?
W końcu mi w domu ładnie pachnie, razem z Alicją upiekłyśmy ciasto, bo dziś przyjeżdżają dziadki. Wczoraj wrócili z nad morza. Więc pachnie w całym domu, uwielbiam zapach pieczonego ciasta bądź chleba.
Później Wam wrzucę filmik jak Alicja robi ciasto ;-)

reklama
Witam,
my od rana w rozjazdach, wróciłam to migiem obiad trzasnęłam i wyprawiłam M. bo pojechał odbierać płytki i zrzucać na budowie. Współczuję mu, bo upał potworny a on ma tych płytek grubo ponad tonę, a do tego wannę. Na szczęście gościu, którego wynajął sobie do pomocy przyjechał z synem, a co trzy pary rąk to nie dwie, więc liczę na to, że szybko im pójdzie;-)

Siatkarze przegrali, szkoda:-(

Lenka z klubu wróciła i oczywiście spać nie idzie, bo ma ciocię w domu. Maciuś padł, więc biorę się za wysyłkę i prasowanie.

Dzień doberek Mamuśki Drogie!!!:biggrin2:

JESTEM W CIĄŻY! JESTEM W CIĄŻY! JESTEM W CIĄŻY! JESTEM W CIĄŻY! :-D:-D:-D

Beta z dziś 367. Skónczone 4tyg, więc chyba nie zbyt wysoko, ale ok. W każdym razie gin nie marudziła.;-)
Rano tez nie wytrzymałam i zrobiłam test jeszcze przed badaniem i piękne II som:-D

Później jakąś schize złapałam, ze się nie uda itd bo jak gadałam z lekarką to kazała poczekac ten tydzień spokojnie żeby minął "czas @" i zadzwonić za tydzień. Wtedy może włączy mi duphaston czy coś bo się strasznie boję żeby nie zacząć plamić jak w styczniu. W każdym razie boję się jeszcze tego tygodnia, żeby cholerna @ sie nie pojawiła :dry: Co mnie zaskoczyło ginka powiedziała, że teraz nie możemy włączyć duph. bo mogłoby wręcz wywołać krwawienie:confused: Brzuch mnie dziś bolał co nie pozwalało sie uspokoić ale juz ok i nastrój też wrócił :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuje za kciuki z całego serca :tak:

Ella gratulacje:-):-). Kwietniowy maluszek będzie:-)

Szczyt pomysłowości mojej teściowej:
Zosia do spania ma pieluchę, no i dziś po drzemce poobiedniej zdejmuję jej pampka a tam pod nim majty:szok:. Teściowa oczywiście wielce zdziwiona moim zdziwieniem, bo wcale nie zrobiła tego przypadkowo

Wita was umorusana w farbie kwietniowka,
wielkie malowanie plotu trwa. Matko jakie to zmudne i nuzace,grrr!

Wieczorkiem zasiade przy kompie na dluzej, tym czasem wracam do pracy.

Iza moze ci sie przyda (nie wiem dlaczego sie wyswietla Teneryfa. Jak klikniesz na link to powinna wejsc stronka z voucherem na 4 dniowy pobyt w Mielnie:
Sweetdeal: 8-dniowe wakacje na Teneryfie w apartamentach *** dla 4 osób za 761 zł!

Ostatnia edycja:
Ella gratulacje :-D:-D:-D To między rodzeństwem będzie równe 3 lata, super, że znowu kwietniowe maleństwo. Nie wiem czemu, chciałam napisać Ci, że między dziewczynami będzie 3 lata różnicy. Zobaczymy co tam z kropka wyjdzie.
A ja mam w poniedziałek wizytę, ale obawiam się, że to za wcześnie na określenie płci, więc pewnie jeszcze przyjdzie mi poczekać do września

reklama
Do góry