reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Katiczku! Już Ty wiesz, czego ja Ci zyczę oprócz 100 latek, i promiennego wyglądu (jak do tej pory)! :-)

urodziny_186.jpg

czesć laski
nie bywam tu ostatnio , ale to przez wakacjowiczów, kuzynka,
a od soboty goście zagramaniczni z dzieckiem.
tak więc rozumiecie.

u nas jako tako, mały tylko sie drze dniami i nocami, wszystko przezywa z dnia . najlepiej by było go odilozowac od wszystkich to bym miała spokojne noce... a tak to koszmar.

dzis dostałam przesyłeczke, dziekuje.... piękna.

katik- 100 lat

I ja z Olka dolaczamy do serdecznych zyczen dla cioci Kasi!

Wracamy wlasnie z cwiczen i co chwila sie wkurzam bo trace zasieg

Chcialam powiedziec ze od wczoraj Olka z siadu zaczyna podciagac sie do kleku. Nawet na zajeciach to pokazala. Dziwnie jej to idzie wszystko, dalej nie czworakuje a bierze sie za wyzsze pozycje.... oj balagan ma w glowce tem moj skarbek

Katik, spelnienia marzen!!!

Gosienko, Kostka juz troche lepiej. Czesc plamek z buziaka juz zniknela. Zobaczymy za chwile, jak sie ma brzus.

Oczywiscie nie chce mi z rak zejsc, a ja nie mam sily tego klocka nosic... :-)

reklama
Katik - urodzinowo.. spełnienia marzeń!!

marta - nim się obejrzysz Ola będzie chodzić. Niektóre dzieci pomijają pewne elementy w nauce chodzenia i przeskakują do przodu, czego Wam serdecznie życzę!

Moja niusia zasypia, a ja planuję balkon ogarnąć i podłogi wszędzie pomyć. Z naczyniami się uporałam, bo od 3 dni zmywa je M.:-D

W ogóle to się dzisiaj przestraszyłam. Szłam z małą w kierunku domu a tu dwóch debili wyszło na ulicę. Jadący facet ich ominął, a kolejne auto prowadziła babeczka ok.30-stki i spanikowała, zatrzymała się, a Ci stoją. Ulica wąska, bo z obu stron zaparkowane auta, a oni stoją na jezdni i ona jechać nie może. Uchyliła okno i z uśmiechem do nich : "Ej chłopaki, co wy robicie?" A ten jeden wyjął fujarę i się jej odlał na maskę:szok: Przyspieszyłam kroku i się nawet nie oglądałam, co było dalej, bo strach z takimi zaczynać. Poza tym przechodniów było sporo, za nią zdążył się już korek na kilka aut zrobić, a za chwilę auta ruszyły, więc chyba idioci z drogi zeszli. Nie wiem, co bym na jej miejscu zrobiła.. Masakra:-(

Do góry