reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam - Ty z Pragi pochodzisz czy co ? bo to tam swojego czasu drechów zatrzęsienie było... no albo Brudno :-) przyznaj się.

no proszę jakiś czas temu pisałam, że żadna jeszcze ponownie nie zaciążyła i już tyle kandydatek się robi... mmmm super :-) to co? obstawiamy która pierwsza zajdzie ? :-D

reklama
Hehe, zaklady moze zaczniemy robic o kolejna ciaze? :-D Ja chcialabym w przyszlym roku, tak, zeby max 3 lata roznicy byly, ale okaze sie jak to wyjdzie. Chodzenie z brzuszkiem fajne bylo :-)

Każda różnica wieku między rodzeństwem jest OK, jeśli rodzicom pasuje :-)

Miałam fazę na jeszcze jedno dziecko, ale kubek tak nam ostatnio daje w kość, że jakoś sobie tego nie wyobrażam :-)

Witamy witamy:-):-):-)

Tematy ciążowe były :tak: niestety ja do tego klubu już się nie zapiszę nikt mnie nie namówi:no:chociaż mój stary tak zakochany w córci że ostatnio stwierdził że taka druga by mogła być, no pogięło go ,chyba że chce pójść w slady swojej mamusi która miała ich 6 :szok: ale w takim razie nich sobie szuka innej głupiej;-);-);-)

Katik ty tak się nie zapieraj bo moja babcia zawsze mówiła że ciąża szybciej niż nowa koszula;-)

Kamisia też lubię gości ale jak wyjeżdżają to uwielbiam ta ciszę w domku.Miłego leniuchowania:tak:

Mamusiakurcze biedna mała że komary tak ją sobie upatrzyły:no: na Helenkę nawet nie patrzą one uwielbiają naszego Mateuszka i to on bidulek ciągle się drapie.

Kici specjalistka z ciebie w sprawie warszawskich dresiarzy ;-):-D

Onkamiędzy Emilem a Mateuszkiem też są 3 lata różnicy i różnie bywa:rofl2:

Zielona ja zawsze marzyłam o bliźniakach:tak: Jak tam Kostka dzisiaj? lepiej?

Moniawiem coś o tym, niby te nasze starszaki nasz wkurzają i są dni że mamy ich dość to jak gdzieś wyjadą to tęsknimy i czekamy na to aby znowu usłyszeć ich marudzenie:-D
Małżowi się nie dziwię że marzy o syneczku bo jak sobie pomyśli że za kilka lat będzie musiał znosić stres przedmiesiączkowy trzech bab to :szok::rofl2:

Miłego dnia babeczki:-):-):-)

witam
dzisiaj w końcu jedziemy na wczasy. Do tej pory A. miał uruchomienia... ale dzisiaj późnym wieczorem powinniśmy byc w Sarbinowie... Jako że A. nie spał od wczoraj od 7 to pojadę ja więc trzymajcie kciuki bo ciągle się boje po tej nieszczęsnej stłuczce z 1-go sierpnia...

Pozdrawiam wszytkie i mam nadizeję że w Sarbinowie będize lepszy net niż tu...

Polka najwyrazniej jednak przeszla trzydniowke.... trwajaca 2 dni tylko...
Dzis jest cala w plameczkach.

Milego dnia!

gosienka - specjalistka jak specjalistka :-D ale miałam okazję mieszkać na Grochowie, który należy do Pragi Południe, oraz jeździłam na Brudno odebrać mojego ex ze szkoły :-D tak więc chcąc nie chcąc miałam do czynienia z tym elementem... a klapki po dziś dzień są modne na wsiach :-D wśród dresiarskiej elity :-D

Katik - to dobrze, że Polka już lepiej :-)

Witam:-)
Moja młoda nadal kaszle, ale już znacznie mniej. Zadzwoniłam do przychodni, bo chcę by ja lekarz osłuchał, ale kurcze teraz ona słodko śpi, a ja staję na głowie, bo za nic w świecie jej książeczki zdrowia znaleźć nie mogę:wściekła/y:Zawsze na miejscu leżą wszystkie trzy, a dzisiaj nasze są, a Lenkowej nie ma:-( Ostatnio na szczepieniu ją miałam i raczej mało prawdopodobne bym zostawiła w ośrodku. Nic to.. jak młoda wstanie to mi jeszcze jej pokój do przewalenia do góry nogami został.

gosienka - Ty masz taką śliczną Helcię, że się Twojemu małżowi wcale nie dziwię, że jeszcze jedną chce:-)

Katik - dobrze, że już po 2dniówce u Was.

Onka - chętnie do Ciebie w przyszłym roku z moim brzusiem dołączę;-)

Zielona - u nas tez szanse na bliźniaki duże są, zawsze o nich marzyłam, ale teraz jak mi ciężko jedną Lenkę ogarnąć to już sama nie wiem, czy bym chciała;-)

Mykam wysyłkę pakować i na pocztę:/
Miłego dnia!

reklama
Katik STO LAT DLA CIEBIE !!
Spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia i czego tylko zapragniesz

k,MTcyOTkxNDEsMzAzOTI2,f,birthday-cake2.png

Do góry