reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek zdrówka dla Majki!!
Katki o matko i córko!! uważajcie na siebie! I powiedz mi o jakiej niani ty piszesz?? Ja jestem jakaś do tyłu czy nie umiem czytać bo nie mogę sobie przypomnieć żebyś coś o niani wcześniej pisała...

U nas też wieje chwilami dość mocno i słonko co jakiś czas za chmury się chowało (bo teraz to już zza chmur nie wyłazi) ale pranie mi całe poschło więc moge się brać za prasowanie i powolne pakowanie mojej gawiedzi :-)

reklama
No nie zazdroszcze pogody.Ja tez se ponarzekam na tutejszy upal.Pot z tylka mi leci i ogolnie jest nie do wytrzymania.W domu 30 stopni na dworze w cieniu w tej chwili 37.
Noc mialysmy koszmarna.Od 3 do 6 meczyl Ami straszny swiad.Caly czas sie drapala.Boje sie dzisiejszej nocy i kazdej nastepnej.Malo spie w dzien sie nie poloze bo przy niej nie da rady a jak spi to wiadomo obiad sprzatanie.Padne niedlugo i bede lezec.Ale moje niewyspanie to nic w porownaniu z cierpieniem malej.Tak mi jej szkoda.
Tak wam zazdroscilam ze dzieci wasze przesypiaja cale noce.Myslalam ze moja jakas wina ze u nas jest inaczej.Ale to cholerne AZS nie da Ami ladnie spac.Czemu to nie chce jej opuscic?

Az z ciekawosci poszlam sprawdzic ceny biletow. Szukalam jednak w pazdziernku.

no i za 1217 doll za dorosla osobe Orbitz Travel: Airline Tickets, Cheap Hotels, Car Rentals, Vacations & Cruises

1037 doll nie wiem czy juz z podatkiem KAYAK Search Results

1177 doll http://www.expedia.com/Flights-Sear...de=search&olacid=US.BD.DEALBASE.FLIGHT.FLIGHT

1180 https://www.babyboom.pl/forum/dziec...niowki-2010-a-29033/index839.html#post7413434

1197 doll to juz z oplatami Clarify Your Search

widzicie, za mniej niz 4000pln od osoby da sie doleciec hehe

Trzynacha, pewnie gdyby kilka pelnych rodzin lecialo czarter bylby tanszy :-)

Co mi sie rano przydarzylo...

Godzina 7 z minutami, docieraja do mojego mozgu niepokojace sygnaly. Cos smierdzi... Niewyobrazalnie obrzydliwie smierdzi... Otwieram oko i zastanawiam sie, czy nie zaczelam gnic, a moze jakis zwierz padl pod lozkiem i sie rozklada. Smrod okropny. Patrze na lozko, a tam jakies ciapy... Po srodku siedzi dziec i pokazuje na pampka. Walnela taka kupe, ze jej wszystkimi stronami wyszla. Bide do wanny, otwieranie okien. Materac ciagle jeszcze podsmierduje.
Po sniadaniu walnela kolejnego kupala, juz troche mniejszego, ale rownie cuchnacego - az w oczy szczypalo...

Zielona to sie usmialam z Waszej porannej przygody:)

Katik uwazajcie na siebie!
Ogladam wlasnie fotki z tego co sie dzieje w Londynie i nie tylko... matko ludziom poodbijalo do reszty...

Zieelona oplułam monitor :)

a ja jestem sama małż zabrał Julkę i pojechał do rodziców - nie ma sensu abysmy oboje tu siedzieli, a mała nie korzystała z pogody i mozliwosci jakie ma u dziadków

Witamy i my

Zawieźliśmy tate do roboty drugiej i przyjechałyśmy. Bo jak to stwierdził poszłabyś do kosmetyczki co ;-D Na co ja no tak musze się umówić, to ja Ci zarobie pieniązki na kosmetyczke na co był wybuch śmiechu :-) :-D
Dzieć padł w samochodzie, no bo jakby to mogło być, że jest 20 a ona nie śpi :-)
Wogóle to ciepłej wody nie mamy, brrr i to przez 3 dni!

Zielona haha no to masz winowajce :-)
Nata no tak jak pogoda ładna czemu nie skorzystać :-)

EDIT: Kittek zdrówka dla Majki !

Ostatnia edycja:
Katki o matko i córko!! uważajcie na siebie! I powiedz mi o jakiej niani ty piszesz?? Ja jestem jakaś do tyłu czy nie umiem czytać bo nie mogę sobie przypomnieć żebyś coś o niani wcześniej pisała...
Siostrzenica koczuje u mnie na wakacjach, wiec robi za nianie ;-)

Zielona, niezle sie usmialam. Polce od okresu niemowlectwa wlasciwie takie kooopalony sie nie zdarzaja, cale szczescie :-)

Aniam, nie wiel ile kosztuja bilety. JAk lecialam do Polski ze stolicy, to placilam za moj i Kostki bilet troche ponad 1000dolcow. A do Cancun najlepiej leciec z Londynu...

Mam nadzieję że to w obie strony ? Drogo jak cholera . I to razy 4 osoby Oj długo będę na ten wyjazd odkładać .

DzieciAKI śpią małżon w poznaniu . Chyba też niedługo padnę :)
Oli wcieło ukochanego psa ptzed snem było wycie ale zadowoliła się lalką pewnie nie na długo bo lalka ma twarde elementy i pewnie się obudzi . Pies gdzies w domu , ale gdzie nikt tego nie wie

reklama
Siostrzenica koczuje u mnie na wakacjach, wiec robi za nianie ;-)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak... a ja już się bałam że coś przeoczyłam :zawstydzona/y:

Zielona, niezle sie usmialam. Polce od okresu niemowlectwa wlasciwie takie kooopalony sie nie zdarzaja, cale szczescie :-)

isabela :) pisze:
poszłabyś do kosmetyczki co ;-D Na co ja no tak musze się umówić, to ja Ci zarobie pieniązki na kosmetyczke
ehhh chciałabym to usłyszeć od mojego ;-)

Dzieciaki padły. Mąż sie odezwał y Poynania że dojechał szczęśliwie na miejsce. Ja na chwile przed kompem. Przerzuce jakies bajki dla J. na wakacje a potem do wyrka z książką...

Edit:
DzieciAKI śpią małżon w poznaniu . Chyba też niedługo padnę :)

kurcze a juz myslałam że coś poknociłam albo nie wiadomo co mi ten wstawił w posta... a twój małżon też w Poznaniu :-D

Ostatnia edycja:
Do góry