reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

POGODA CUDNA, SŁOŃCE PRAŻY.... czas powystawiać dupki na plaży

I też tak zrobiłam w sobotę :-)

Czesc dziewczyny!! Jestem po cudownym weekendzie u przyjaciolki. Pogoda nam dopisala, co prawda tylko w sobotę, ale wlasnie tego dnia mialysmy w planach wielkie plazowanie. Woda w morzu cieplutenka, jednak z kąpieli zrezygnowalismy, poza Adasiem. Morze zasyfione glonami

Wronka normalnie się wzruszyłam....

nie dam rady juz nic wiecej wyskrobac, bo praca czeka, a samo czytanie juz mi pochlonelo 1.5 h. wiec pa! ;-)

reklama
Witam tak na szybko
Dzisiaj miałam przymusowy odwyk od kompa. Jakaś awaria, zgłosiliśmy to, ale całe szczęście już net jest.
Dla Wronkowego małżeństwa dalszych wspaniałych i pięknych dni ;-) To mężuś się postarał, a dziękować powinien codziennie za takie fantastyczne wroniątka
Zaległe życzenia dla Isabeli i Mamusi.
Zielona ale plaża, marzenie
Aniez powodzenia, będzie dobrze

Bry wieczór,
U nas dziś pogoda w kratkę, generalnie nie za ciekawie....
Maja ma gile po pas, spać w nocy biedna nie może, jeszcze kaszleć dziś zaczęła....
jejku to pływanie w deszczu kipsko się skończyło.

Monia padłam! Dawaj naleśniki to pogrzeszymy razem, hehe :)

Wronia pochwal się co dostałaś!:tak:

Zielona cudne to Cancun, ja już pakuję walizki;-) Jak dostaniesz tam pracę to się nie odpędzisz od kwietniówek :)

Aniez trzymamy kciuki za Kubulka!!!

Beti tulimy, oby załatwianie spraw szybko poszło.

Aga pakuj się, czekamy na Was :)))

Annaoj jejku najchętniej bym Ci wskoczyła do walizki tak bardzo Wam zazdroszczę tego wyjazdu.

My dziś z małżem zajrzeliśmy do biura podróży i podjeliśmy decyzję o wyjeździe. W styczniu lecimy na Kanary albo na El Gounę. Może się któraś z rodzinką przyłączy ? Kierunek zawsze możemy zmienić, oby tylko ciepło było :)))

Co do polskiego morza to je lubię, jak bym nie lubiła to bym się pewnie przeprowadziła,ale dla mnie te ceny są dalej nie do przyjęcia.
Wczoraj się z mężem uśmialiśmy bo rezerwując pensjonat w Łebie w jednym z pensjonatów był taki oto opis:
pensjonat z widokiem na jeden z najpiękniejszych hoteli z Polsce- hotel Neptun. Hotel niczego sobie, ale przy cenie w tym pensjonacie 280zł za pokój to kiepska atrakcja, a w Neptunie 480zł- 680zł...

Mój brat wrócił z Hurghady, zapłacili w Hotelu **** 2400 za dwa tygodnie. Za egiptem nie przepadam,ale cenowo wyszło taniej niż w jakimś komunistycznym penjsonacie... no i tam opcja all inclusive.

Maja ma gile po pas, spać w nocy biedna nie może, jeszcze kaszleć dziś zaczęła....
jejku to pływanie w deszczu kipsko się skończyło.

Dobra zmykam na lampkę winka :)

Spokojnej nocki!!!

Ostatnia edycja:
Ello!

Gawronkom zycze wielu wspanialych lat przepelnionych miloscia, zrozumieniem i wytrwaloscia :-)

Piszecie, ze wakacje nad polskim morzem rownaja sie szalonemu wydatkowi... Racja. Pamietam kilka lat temu wybralam sie do Miedzyzdrojow. Za 2 tyg. w "zaprzyjaznionym" hotelu czy pensjonacie - nie pomne, znaczy z niepisana znizka, z wyzywieniem takim sobie, z pokojowka robiaca fochy, ze pies nabrudzil zaplacilam tyle ile all inclusive 9 dni w Cancun... Pogode szczesliwie mialam cudna. Siedze teraz i przegladam ogloszenia wynajmu mieszkan w Cancun. Jest kiepsko. Ale to nic nowego... Natknelam sie jednakowoz na dziesiatki ogloszen typu: wynajme dom/mieszkanie na okres wakacji. Ladne mieszkanko, w ktorym bez problemu miesci sie do 6 osob kosztuje 250PLN za dobe. Jasne jedzenie i drinkowanie we wlasnym zakresie, ale za 100 dolarow (mniej, jesli komus sie chce samemu gotowac) tygodniowo rodzina spokojnie powinna sie wyzywic i wydrinkowac hehe. Tym oto sposobem za niewiele ponad 2000PLN mozna spedzic mily tydzien w cudnym Cankun.

Sa tez tansze oferty.
Spojrzcie na to

EN CANCUN 4 RECAMARAS HASTA 8 PERSONAS 500 PESOS

500 pesos dziennie (jak sadze) to okolo 125PLN

Willa z 4 sypialniami dla rodziny do 10 osob, w ktorej wygodnie zmiesci sie 8 doroslych osob i dwoje a nawet czworo dzieci.
3 baseny, w tym jeden dla dzieci i jeden dla doroslych z jacuzzi
100 do plazy
kort tenisowy
parking i stroz
3 lazenki
mieszkanie w pelni wyposazone

tego nawet nie trzeba komentowac

ehh jeszcze napisz za ile mozna tam doleciec he he :)

Ja dzis na kolacji byłam pracowej , najadłam się jak bąk i lecę kimać .

Ja jak pisałam za naszym morzem mi nie teskno i za jego cenami też nie :)

Zreszta wakacje do bani nie lubię morza bez pogody dla mnie musi smażyć

dobry wieczór o dziwnie póznej porze.
troche Was poczytalam ale juz padam na twarz i nie mam sily odpisac dzis.
w sobote bylismy na weselu.
w niedz nie przespana .
a wczorajsza noc to koszmar bo własnie Kacprowi snily sie koszmary. nie dalo go sie wybudzac a on sie darl na całe okolice.
spal z nami , tzn plakal cala noc miedzy nami i nie dalo go sie uspokoic, wyciagal do kogos rece i krzyczał "nie, nie, nie" szok!!!
tazkze noc wspaniala.
wiec spadam bo jutro ciezki dzien.

My dziś z małżem zajrzeliśmy do biura podróży i podjeliśmy decyzję o wyjeździe. W styczniu lecimy na Kanary albo na El Gounę. Może się któraś z rodzinką przyłączy ? Kierunek zawsze możemy zmienić, oby tylko ciepło było :)))

my sie wybieramy wlasnie chyba na Kanary tylko jeszcze nie wiem kiedy dokladnie, grudz, styczen albo luty. bylismy tam kilka lat temu na Boze Narodzenie i bylo super:)

reklama
Do góry