Bry wieczór,
U nas dziś pogoda w kratkę, generalnie nie za ciekawie....
Maja ma gile po pas, spać w nocy biedna nie może, jeszcze kaszleć dziś zaczęła....
jejku to pływanie w deszczu kipsko się skończyło.
Monia padłam! Dawaj naleśniki to pogrzeszymy razem, hehe
Wronia pochwal się co dostałaś!
Zielona cudne to Cancun, ja już pakuję walizki;-) Jak dostaniesz tam pracę to się nie odpędzisz od kwietniówek
Aniez trzymamy kciuki za Kubulka!!!
Beti tulimy, oby załatwianie spraw szybko poszło.
Aga pakuj się, czekamy na Was
))
Annaoj jejku najchętniej bym Ci wskoczyła do walizki tak bardzo Wam zazdroszczę tego wyjazdu.
My dziś z małżem zajrzeliśmy do biura podróży i podjeliśmy decyzję o wyjeździe. W styczniu lecimy na Kanary albo na El Gounę.
Może się któraś z rodzinką przyłączy ? Kierunek zawsze możemy zmienić, oby tylko ciepło było
))
Co do polskiego morza to je lubię, jak bym nie lubiła to bym się pewnie przeprowadziła,ale dla mnie te ceny są dalej nie do przyjęcia.
Wczoraj się z mężem uśmialiśmy bo rezerwując pensjonat w Łebie w jednym z pensjonatów był taki oto opis:
pensjonat z widokiem na jeden z najpiękniejszych hoteli z Polsce- hotel Neptun. Hotel niczego sobie, ale przy cenie w tym pensjonacie 280zł za pokój to kiepska atrakcja, a w Neptunie 480zł- 680zł...
Mój brat wrócił z Hurghady, zapłacili w Hotelu **** 2400 za dwa tygodnie. Za egiptem nie przepadam,ale cenowo wyszło taniej niż w jakimś komunistycznym penjsonacie... no i tam opcja all inclusive.
Maja ma gile po pas, spać w nocy biedna nie może, jeszcze kaszleć dziś zaczęła....
jejku to pływanie w deszczu kipsko się skończyło.
Dobra zmykam na lampkę winka
Spokojnej nocki!!!