reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek- zdrówka dla Majuni!
Katik- mam nadzieję, ze się tam u Was nieco uspokoi! I faktycznie się nie ruszajcie z domu.
Zielona no to nieźle... Kostka sobie ulżyła, ale mamuni zaśmierdoliła otoczenie, potrącisz jej to przy najblizszej okazji z kieszonkowego.

reklama
wpadlam zyczyc dobrej, przespanej nocki:)

sama tez sie klade bo jutro caly dzien w olsztynie, a pozniej jeszcze pewnie wymiana sondy :(

tak wiec dobranoc!

Dobry wieczór:-)
Jestem na moment, bo zmykam chatę ogarniać i ogórki z chili robić, bo już je kilka godzin temu zasypałam solą i na mnie czekają.

kittek - zdrówka dla Majki!
Katik - uważajcie na siebie!
Zielona - to Cie młoda atrakcje zafundowała he he he
aniam - powodzenia w szukaniu piecha;-)

U nas wszystko dobrze, mała codziennie na 2h śmiga do Pajdokracji i zadowolona jest z tego powodu bardzo, więc i my szczęśliwi:-) Dzisiaj pospała 2h na balkonie i wstała przed 19.00, więc teraz jeszcze walczy i słyszę, że nie śpi. Koczuję zatem w dużym pokoju i ogarniam pranie, a jak zaśnie to lecę do ogórków;-) Mam nadzieję, że Wasz wieczór bardziej romantyczny:-D

witam się ledwo żywa...

Maja mnie wykończyła,a sprzątanie dobiło.
Jutro jedziemy do lekarza bo Mai oprócz kataru i lekkiego kaszlu jeszcze chyba ból gardełka dokucza... no i kiepsko jest z jej piciem, dziś wypiła przez cały dzień jakieś 150ml...mleka na noc niet.

Zmykam spać bo nie wiem czy nie będzie się budzić w nocy tak jak wczoraj.

Spokojnej nocy Wam życzę :)

Katik, mloda chyba sobie za cale niemowlectwo odbila...

Aniez, jakie kieszonkowe? Juz zdecydowalam, ze za te wszystkie noce, gdy laduje u nas w lozku kieszonkowego niet! :-)

No wreszcie ladna pogoda!!!

witam porannie.
słonko swieci, ja w łuzku, dziec sie bawi klockami, ehh fajnie jest zaraz spadamy na sniadanko.

zielona- ceny sa kosmiczne za te bilety. no to Cie Konstancja urzadziła, u nas od tyg takie kupsztale ze az po nogach cieknie , fuuujjj
Katik- no to uwazajcie tam na siebie. mojego K siostra tez tam w strachu siedzi. to sraszne co sie tam wyprawia.
kittek- biedna Maja, zdrówka szybkiego życzę.

mnie wczoraj cos scielo z nóg, gardło zaczelo bolec głowa i miesnie, wzielam grypolek i dzis juz lepie ale troche mnie przydusza w gardle.. najlepsze ze nie kaszle ani nie kicham.

hejka
Dzisiaj jestem znowu niewyspana, ale nie z powodu Alicji, tylko jakoś sama się obudziłam, kręciłam chyba z godzinę i zasnąć nie mogłam. Sama nie wiem czemu, pewnie z podniecenia przed wyjazdem;-)
Alicja dzisiaj wróciła na dobre tory, rano śpiewała w łóżeczku, a nie krzyczała.
Ja się już dzisiaj pakować będę, uwielbiam się pakować:-) I jeszcze dzisiaj idę na manicure i pedicure, na swoje juz patrzeć nie mogę, 4 tygodnie to za długo, 3 jest optymalne, fajnie wygladały i nie były za długie. teraz sobie kolorek jakiś zarzucę.
Kittek zdrówka dla Majeczki, bidulka tak się męczy. Alicja ma juz mniejszy katar, ale też jeszcze nas nie opuścił.
Filonka zdrówka!
Zielona ja to zawsze jak Igor obiadu w przedszkolu nie zje to mówię, że zapisuje i z kieszonkowego potrącę;-)
znikam pracować

Katik, mloda chyba sobie za cale niemowlectwo odbila...

Aniez, jakie kieszonkowe? Juz zdecydowalam, ze za te wszystkie noce, gdy laduje u nas w lozku kieszonkowego niet! :-)

No wreszcie ladna pogoda!!!

Buhahahaha... i jeszcze od razu niech do rooty idzie, bo jest na minusie... ładna z niej dziweczynka, do reklamy może iść :-D
To tak, jak w tym kawale o Szkocie, który posadził swojego 18 letniego syna i z westchnieniem ulgi powiedział: 'A teraz czas na spłatę długów... zaczniemy od wózka...' ;-)

Po tym pobycie w szpitalu czuję się 'wymietolona na maksa... jakbym wcale urlopu nie miała, na szczęście pn jest wolny, no i do weekendu już niedaleko, jakoś dam radę :p

W weekend wymysliłam wypad do książa... któraś z okolicy chętna :-D o ile oczywiście pogoda będzie i Kuba będzie sie dobrze czuł :-) obecnie podobno roznosi oddział, wciąż dopominając się jedzenia, nic go nie boli, pielęgniarki się z niego śmiały, bo rano jak przyszły z termometrem je przyatakował, kiedy będzie śniadanko :-D

Ostatnia edycja:
Dzień doBRRRYY
dosłownie brrrrrrrrrrrr zimno jak cholera tylko 14 st dzisiaj u mnie...jak dobrze że wczoraj całe pranie poschło :eek:

Zdrówka dla chorowitków !

reklama
Do góry