reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Judysiu - jeśli tylko możemy Ci jakoś pomóc to śmiało pisz! Modlę się za Zosię i całą Waszą rodzinę, aby te ciężkie chwile jak najszybciej minęły i byście znowu mogły się uśmiechać. Podziwiam Cię za spokój i opanowanie i za to, że mimo ciężkich chwil tak dzielnie się trzymasz. I dziękuję za to, że z nami jesteś i dajesz znać co u Was. Jesteś cudowną mamą i jesteś teraz malutkiej potrzebna najbardziej na świecie. Przytulam Was obie bardzo mocno! Będzie dobrze!!

amen..

A ja mam znowu afty na gardle i uszy mi zatkało przez co K. musiał mnie w nocy budzić jak mała płakała ehhh

to co ty matka do dzioba wkładasz, że ciągle z aftami walczysz, hę ? ;-)

tak z innej beczki stylizacja paznokci ale na razie tylko dla siebie, zastanawiam się nad otwarciem własnego małego saloniku????? ale to kiedyś tam....

witaj, witaj, ja też mam podobne hobby, chociaż ostatnio poszło w odstawkę...

słyszałam ostatnio, że o urodzeniu chłopca decyduje poziom cukru we krwi kobiety - jeśli jest wysoki, to będzie syn, jeśli niski - to córa...hmmm...ja mam cukier raczej niski :-)

Katik ten UK to jednak dziwny kraj. A masz 1 kran czy osobno z ciepła i zimną wodą? To było dla mnei największe zdziwko tam

hehe, no to jest bomba ! :-D:-D:-D

A właśnie dziewczyny czy wasze dzieci też już są tak przywiązane, że bez płaczu nie możecie wyjsc z domu ?

moja mi papa robi i szlus...żadnych histerii...

no witajcie Kochane,

u mnie nic nowego, dużo starego i stanowczo za duzo kompa i pracy, więc spadam, bo jak tak dalej pójdzie to separację zaliczę :-)...ale musiałam sprawdzić co u Was :-)

miłego wieczorka :-)

reklama
no i poczytałam .... a wiec wszystkim dzieciakom i mamusiom zdrowia zdrowia zdrowia.
co do zeboli u nas tez chyba cos zaczyna się dziać, bo mały maruda sięrobi w dzien, w nocy sie wierci i poplakuje czasem a w dzien jak usnie to zaraz sie budzi z krzykiem. to samo sie powtarza jak wczesniej. łojjj trzeba się zebrać w siły na ten czas.

paznokcie----jejjj juz 3 mies nie zajrzalam do gabinetu , nawet nie mam kiedy i narazie checi.
co do curodzenia dziewczynki ja baaardzo bym tez chciała iec sprawdzoną recepte.a nie tylko zgubne podejrzenia doktorka heh
sospettosa- 3mam kciuki za Was . niech zaświeci słoneczko.

Dawnooo mnie nie było ale znalazłam chwilkę.

Witam nowe kwietnióweczki!

Moja L nie problemu żeby z kimś zostać. Z moja mamą siedzi tyle samo co ze mną bo pracuję co drugi dzień, ostatnio została z mamą mojego M i tez było ok. Z moim jak zostaje to też jest ok więc ogólnie spokojnie mogę gdzieś wyjść.

Ella zdrówka dla Julinki i jak chcesz to zapraszam na pazurki - (trochę reklamy www.tipsykrakow.com :pPPP )
Agnieszka to też dużo zdrówka życzę chłopakom no i Tobie oczywiście !
Katik no to macie przygody...
Uciakam poczytać co na innych wątkach bo dawno nie czytałam :(

Ojejku, ale Was sporo utalentowanych tu paznokciowo jest :) Ja to nawet nie umiem sobie pomalować paznokci zwykłym lakierem, a co dopiero jakaś stylizacja wyszkana...
może gdybym miała ładne paznokcie, a nie małe niezgrabne chłopskie to chciałoby mi się bawić...zawsze nakopie sobie lakierów i stoją tylko zagracając lodówkę ;/

Co do przywiązania Adasia do mnie, to baaardzo często wychodzę i moje dziecko nic sobie z tego nie robi. Za to jak wracam nie mogę nawet umyć rąk, bo płacze jak tylko zejdę mu z oczu.

Hejka Kingunia, mój G napatrzyć się na nk nie może na Twoją królewnę :). Te opisy to zawsze on tworzy :)

Zielona, zobaczysz...Kostka zrobi Ci psikusa i wygra ten konkurs :D

no i poczytałam .... a wiec wszystkim dzieciakom i mamusiom zdrowia zdrowia zdrowia.
co do zeboli u nas tez chyba cos zaczyna się dziać, bo mały maruda sięrobi w dzien, w nocy sie wierci i poplakuje czasem a w dzien jak usnie to zaraz sie budzi z krzykiem. to samo sie powtarza jak wczesniej. łojjj trzeba się zebrać w siły na ten czas.

paznokcie----jejjj juz 3 mies nie zajrzalam do gabinetu , nawet nie mam kiedy i narazie checi.
co do curodzenia dziewczynki ja baaardzo bym tez chciała iec sprawdzoną recepte.a nie tylko zgubne podejrzenia doktorka heh
sospettosa- 3mam kciuki za Was . niech zaświeci słoneczko.
heheheh jak masz regularne cykle i wiesz kiedy masz owulacje to polecam Metode dr Shettlesa, w skrócie: przed owulacją - dziewczynka, w dzien owulacji lub po -chłopczyk. Mnie się sprawdziło, tzn udalo bo ja nie planowałam, ale wyszło..heheh Z Weronika zaszłam przed owulacją dwa dni, a z Borysem dokladnie w dzien owulacji :-)

ja w dzin owul. lub dzien po. wiec jest Kacper bedziemy za jakis czas psocic wczesniej... ale zanim to chyba cały net oblece na pokrywajace sie sposoby. lub dalej bede sie modlic o Elizke

heheheh jak masz regularne cykle i wiesz kiedy masz owulacje to polecam Metode dr Shettlesa, w skrócie: przed owulacją - dziewczynka, w dzien owulacji lub po -chłopczyk. Mnie się sprawdziło, tzn udalo bo ja nie planowałam, ale wyszło..heheh Z Weronika zaszłam przed owulacją dwa dni, a z Borysem dokladnie w dzien owulacji :-)

noooo...o ile nie wierze w te bzdety na temat co zrobić żeby była dziewczynka o tyle ta terie jestem w stanie uznać za prawdziwą :). Ma ciekawe założenia..feministką na pewno się podobaja :D

sospettosa domyśliłam się że to on komentuję i fakt talent do pisania to On ma;) no i miło mi że tak się Laurka podoba;) a wogóle życzę powodzenia na rozmowę na którą na pewno bez problemu dotrzesz :)

a co do poczęcia chłopca lub dziewczynki to faktycznie ja miałam regularne cykle i brykaliśmy dzień lub dwa przed owulacja i jest dziewczynka więc teraz trzeba będzie poczekać juz do owulacji. Słyszałam jeszcze że jak zje się cos słodkiego zaraz przed to będzie chłopiec -zabobon jakis ale chętnie z niego skorzystam hehehe myślę że za jakiś czas ;)

reklama
filonka my nie bierzemy pod uwagę innej opcji niż takiej że będzie Aronek nasz wyczekany i nawet się przyznam że jak ide na lumpki po cos dla małej i znajdę coś fajnego dla chłopca to biorę też ale ja wiem że nawiedzona jestem

Do góry