Judysiu - jeśli tylko możemy Ci jakoś pomóc to śmiało pisz! Modlę się za Zosię i całą Waszą rodzinę, aby te ciężkie chwile jak najszybciej minęły i byście znowu mogły się uśmiechać. Podziwiam Cię za spokój i opanowanie i za to, że mimo ciężkich chwil tak dzielnie się trzymasz. I dziękuję za to, że z nami jesteś i dajesz znać co u Was. Jesteś cudowną mamą i jesteś teraz malutkiej potrzebna najbardziej na świecie. Przytulam Was obie bardzo mocno! Będzie dobrze!!
amen..
A ja mam znowu afty na gardle i uszy mi zatkało przez co K. musiał mnie w nocy budzić jak mała płakała ehhh
to co ty matka do dzioba wkładasz, że ciągle z aftami walczysz, hę ? ;-)
tak z innej beczki stylizacja paznokci ale na razie tylko dla siebie, zastanawiam się nad otwarciem własnego małego saloniku????? ale to kiedyś tam....
witaj, witaj, ja też mam podobne hobby, chociaż ostatnio poszło w odstawkę...
słyszałam ostatnio, że o urodzeniu chłopca decyduje poziom cukru we krwi kobiety - jeśli jest wysoki, to będzie syn, jeśli niski - to córa...hmmm...ja mam cukier raczej niski :-)
Katik ten UK to jednak dziwny kraj. A masz 1 kran czy osobno z ciepła i zimną wodą? To było dla mnei największe zdziwko tam
hehe, no to jest bomba !
A właśnie dziewczyny czy wasze dzieci też już są tak przywiązane, że bez płaczu nie możecie wyjsc z domu ?
moja mi papa robi i szlus...żadnych histerii...
no witajcie Kochane,
u mnie nic nowego, dużo starego i stanowczo za duzo kompa i pracy, więc spadam, bo jak tak dalej pójdzie to separację zaliczę :-)...ale musiałam sprawdzić co u Was :-)
miłego wieczorka :-)