reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc
my dzis od rana do popoludnia na zakupach przedswiatecznych bylismy. mały taki grzeczny był ze az sie zdziwilam.
troche juz tu nadrobiłam . teraz poczytam co od rana sie tu działo.

reklama
Hejka :)

Dziś troche zalatany dzień. Skakałam dziś po oknach, trzeba trochę mieszkanie ogarnąć na święta :)

Rano dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną na wtorek. Rozmowa w Szczecinie, mam nadzieję, że uda mi się pokonać te 100 km w śniegu :).
G ma mieć jutro w skarbówce w Szczecinie kolejny etap rektutacji z wiedzy na temat jakichś tam wymaganych przez nich bzdetów. Miał dziś przejrzeć informacje w necie na ten temat i co? komp mu padł ;/. Ech

u nas Olka bez problemu zostaje z kims poza mna (i chwała Bogu;-)) jedynie czasem jak z tatusiem zostaje to placze przez pierwszy moment, ale to wynika z tego ze rzadko go widzi...no i na tesciowa niezbyt dobrze reaguje:blink: najczesciej zostaje z moja mama i wtedy jestem spokojna:happy2:
Dzis bylysmy pierwszy raz u nowej rehabilitantki, mloda nawet nie plakala, smiala sie i bawila az w szoku jestem do tej pory:-), pojezdzimy pare razy, jak nie bedzie efektow to pewnie trzeba bedzie przerzucic sie na Olsztyn a wtedy wiadomo ze i drozej i dalej...

Moja to ma rentgen w oczach chyba się śmiejemy, bo jak zobaczy kogoś pierwszy raz to albo się cięzko rozpłacze albo się śmieje i jest "sprzedana" :) Czasami aż mi sie głupio robi. Moja co do teściowej ma tak samo haha ;p a ta by jej wszystko dała :) Może z teściowymi już tak jest :)

Chroba... tak sobie myślę, że ja to mam szansę być tylko teściową :-D ależ będą na mnie te potencjalne synowe psioczyć :-D :-D :-D

Chroba... tak sobie myślę, że ja to mam szansę być tylko teściową :-D ależ będą na mnie te potencjalne synowe psioczyć :-D :-D :-D

Ja też :-D
Marta2801 nasze dzieci sa urodzone tego samego dnia 6 kwietnia z tym że mój przetrzymał mnie o 2 dni ;-)
Sospetosa mam nadzieję że w końcu znajdziecie prace oboje!
SaSk u M. to ewidentnie rota. Na szczęście apetyt mu dopisuje i z piciem nie ma problemu. Lekarz przepisał Nifuroksazyd dla obu i BioGaia lub inny probiotyk i powinno być ok. W poniedzialek do kontroli chyba że pojawi się wysypka... akcje jak twoje z Krzysiem przechodziłam z moim starszym synkiem...co biegunka to wymioty i odwodnienie na szczęście od razu dostawałam zawsze skierowanie na oddział i po 3 dnia wychodziliśmy. Ale dzięki za przypomnienie o marchewce...sama zrobie soczek marchewkowy z kleikiem jutro...

Ja znowu pewnie pójde spać o 20... jak dobrze żę mąż jutro wraca

Spiewalam Konstancji, a ona zasnela. Pierwszy raz taki cud mi sie przytrafil. Wsadzilam ja w wozek, przykrylam kocykami i na dwor. Slonce grzeje, ale mrozne gorskie powietrze daje sie we znaki - zima juz sie zadomawia... W domu zimno jak cholera, musze sobie mitenki wyczarowac.

No i kiedys Wam pisalam, ze zglosilam Kostke w jakims konkursie Gerbera. Oczywiscie wiem, ze nie wygramy, ale co mi tam.
W regulaminie jak wol stoi: Wyniki konkursu zostana ogloszone w ciagu 5 dni roboczych od 23ego listopada (znaczy do konca miesiaca bezapelacyjnie...). Wchodze dzis na strone, a tam komunikat: Pracujemy nad lista zwyciazcow, ktora bedzie opublikowana wkrotce. Taaaaaaaa. Meksyk.

reklama
Do góry