reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

a u nas na stryszku pelno rózowych z metkami szmatek...sa takie piekne.
a kingunia - chlopvy wychodza tez w czasie remontu w domu, wiec sprobuj i tego hehehe

ojjj niedlugo to my chyba nowe suwaczki pozakładamy :p))))

reklama
a wlasnie jak mam chwile mialam sie jeszcze pytac bo mam problem z Mloda otoż: od jakis 2-3 dni przy kazdym usypianiu, i w dzien i przed noca wpada wrecz w histerie, prezy sie, wrzeszczy, placze, kaszle, rzuca sie na moich rekach i po lozeczku czy w wozku. Dziś do tego stopnia wpadla w histerie przy mojej mamie ze sie zakrztusila i nie mogla zlapac oddechu i sie uspokoic. No koszmar jakis a ja nie mam pojecia co jest, mnie sie wydaje ze to jej humory ale zeby az tak i to w przeciagu doslownie kilku dni...

potwierdzam to o dziewczynce przed owulacja:tak: u nas wyszlo:-) mala dzis jest nieznosna, teraz np sie obudzila i chyba nie raczy tak szybko zasnac:no: no nic ide ja troche polulac :)

Witam:-)
Moja młoda nadal nie chce spać, już wysiadam:/ Teraz M. poszedł z nią walczyć.
Skubana już nawet siedzieć nie chce tylko stać i stać i stać, ewentualnie być na rękach i zwiedzać, jak nie to ryk.
Ryk, nie płacz. Ryk wymuszający.
Ktoś mi chyba dziecko podmienił.

Trzymam kciuki za starające się o drugie szkraby. My póki co zwlekamy, choć Tymusia chcemy bardzo:-)

Sospetossa - trzymam kciuki za Ciebie i G.

Mnie się teoria o której wspomniała Wronka również skuteczna wydaje. Zawsze tepsze to niż "jedz słodkie.. jedz kwaśne.." he he he

ZMykam do młodej, bo nadal płacze:-( Będzie próba usypiania w wózku chyba:/

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwilę. Przepraszam nie odpiszę tylko pozdrawiam wszystkie i życzę duuuużo zdrówka chorowitkom.
Bądźcie dzielne!
W pracy spadło na mnie trochę obowiązków, do tego mała strasznie domaga się przytulania i mojej obecności jak tylko wrócę z pracy więc tak sobie razem spędzamy popołudnia i czas między palcami ucieka...
gdyby tak doba miała 48godz....

dobranoc :)

Do góry