reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

a u nas na stryszku pelno rózowych z metkami szmatek...sa takie piekne.
a kingunia - chlopvy wychodza tez w czasie remontu w domu, wiec sprobuj i tego hehehe

ojjj niedlugo to my chyba nowe suwaczki pozakładamy :p))))

reklama
a wlasnie jak mam chwile mialam sie jeszcze pytac bo mam problem z Mloda otoż: od jakis 2-3 dni przy kazdym usypianiu, i w dzien i przed noca wpada wrecz w histerie, prezy sie, wrzeszczy, placze, kaszle, rzuca sie na moich rekach i po lozeczku czy w wozku. Dziś do tego stopnia wpadla w histerie przy mojej mamie ze sie zakrztusila i nie mogla zlapac oddechu i sie uspokoic. No koszmar jakis a ja nie mam pojecia co jest, mnie sie wydaje ze to jej humory ale zeby az tak i to w przeciagu doslownie kilku dni...

potwierdzam to o dziewczynce przed owulacja:tak: u nas wyszlo:-) mala dzis jest nieznosna, teraz np sie obudzila i chyba nie raczy tak szybko zasnac:no: no nic ide ja troche polulac :)

Witam:-)
Moja młoda nadal nie chce spać, już wysiadam:/ Teraz M. poszedł z nią walczyć.
Skubana już nawet siedzieć nie chce tylko stać i stać i stać, ewentualnie być na rękach i zwiedzać, jak nie to ryk.
Ryk, nie płacz. Ryk wymuszający.
Ktoś mi chyba dziecko podmienił.

Trzymam kciuki za starające się o drugie szkraby. My póki co zwlekamy, choć Tymusia chcemy bardzo:-)

Sospetossa - trzymam kciuki za Ciebie i G.

Mnie się teoria o której wspomniała Wronka również skuteczna wydaje. Zawsze tepsze to niż "jedz słodkie.. jedz kwaśne.." he he he

ZMykam do młodej, bo nadal płacze:-( Będzie próba usypiania w wózku chyba:/

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwilę. Przepraszam nie odpiszę tylko pozdrawiam wszystkie i życzę duuuużo zdrówka chorowitkom.
Bądźcie dzielne!
W pracy spadło na mnie trochę obowiązków, do tego mała strasznie domaga się przytulania i mojej obecności jak tylko wrócę z pracy więc tak sobie razem spędzamy popołudnia i czas między palcami ucieka...
gdyby tak doba miała 48godz....

dobranoc :)

Do góry