reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kurcze, teścia mi do szpitala zabrali:-( Albo zatrucie od lakieru, bo 2 dni trzymał naszemu Pieczarce farbę z puszką a później jeszcze w domu po malowaniu spali albo coś neurologicznego, bo ma zawroty głowy i na nogach ustać nie może, zatacza się jakby pijany był. Grypę żołądkową wykluczyli.

Agnieszka - Wasz system mnie doprowadził do łez śmiechu i podpowiedział coś na przyszłość;-)

aniez - ja bym nie szła, aby później choroby kruszynki na sumieniu nie mieć. W taką pogodę jak teraz o choróbsko nie trudno i mogą później na Was zwalać..

kamisia - współczuję nocki, życzę zdrówka i zamorduję za narobienie mi ochoty na pizzę! :-)

Moja malutka opatulona po nos zasnęła przy otwartych drzwiach tarasu. Nie wiem po kim ona ten chłód lubi, brrrr..:/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-)

Nie mam weny ostatnio:-(

Nocka w zasadzie do doopy...3 pobudki na cyckanie i na dobre juz wstał przed 5.00 i tak jest od trzech nocy. Wczoraj to chyb ze 4 pobudki były. No ale dzis juz wiemy jaka jest przyczyna na 100%. Domyslalam się ,że to zęby , ale dzis zaglądneliśmy mu do paszczy, a tam już trzeci widac przebity...i nastepne idą, no coś tempa nabrały te jego zębole :-)

Teraz czekamy aż Borysiątko sie obudzi i jedziemy do tesciów na obiad i kawke z racji andrzejek, bo teściu Andrzej:-)

Mamodwojeczki...witaj :tak:, widze ze mamy dzieci z tych samych rocznkiów 2005 i 2010:-)

Aga...my należeliśmy kiedys do kościola pod wezw. Sw Antoniego....i qrcze nie miałam pojęcia ,że on taki łasy na kasę. Poniewaz kościół jest obok domu moich tesciów to już zapowiedziałam T,że się przejdziemy pogadac z Antonim cobyśmy dzisiaj te 10 milionów w totka wygrali..heheheh, jakiegos tysiączka mu moge odpalic hehehe

elvie...zdrówka dla teścia :tak:

wiecej grzechów nie pamiętam....spadam na kawusie ;-)

Aga...my należeliśmy kiedys do kościola pod wezw. Sw Antoniego....i qrcze nie miałam pojęcia ,że on taki łasy na kasę. Poniewaz kościół jest obok domu moich tesciów to już zapowiedziałam T,że się przejdziemy pogadac z Antonim cobyśmy dzisiaj te 10 milionów w totka wygrali..heheheh, jakiegos tysiączka mu moge odpalic hehehe
popłakałam się :-D ha ha ha...
no i gratulacje dla Borysa z okazji kolejnego zęba...
u nas dalej żaden nie wylazł :eek: cholera a widze je pod skórą!
Elvie he he he co ci nasz system podpowiedział?? Zdradź proszę jeśli to nie tajemnica ;-)

czesc
j tylko na sekkunde, meldowac ze zyje.
nie pisze od 2 dni bo po tym zatruciu i osłabieniu mój organizm ciagle cos łapi.
zrobilo mi sie zapalenie w oku, jest całe opuchniete i boli, wiec narazie funkckonuje jednym tylko. bylam u lekarza mam krople brac i czekac.
wiec sorrki ale nie pocytam bo i tak ledwo pisze.

kiedy te wszystkie ze rzeczy sie skączą, bo juz powoli mysle ze umieram ....:)))
pozdrawiam i milego weekenduu

Oj co te choróbska tak się Was trzymają. Może też jest jakiś święty od tych spraw. I tak poprosić go o niechorowanie przez całą zimę. U nas póki co wszyscy zdrowi, ale obowiązkowo rano wit c, rutinoscorbin, a u mnie jeszcze wit dla karmiących. I codziennie, bez względu na pogodę spacer.
Wczoraj przy porządkach znalazłam paczkę pampków :-) Dobrze, że to 3, więc jeszcze będą pasować. Fajnie tak czasami coś znaleźć ukrytego. Szczególnie, że koniec miesiąca i już krucho z kasą.
Elvie to niedobrze się porobiło. Zdrowia dla teścia.
Wronka trzymam kciukasy za wygraną ;-) Nie zapomnij o koleżankach z forum jak wygrasz ;-);-);-) My jesteśmy bardziej potrzebujące, niż jacyś święci ;-);-);-)
Gosiek26 dobrze, że już buźka lepiej wygląda
Beti Bądź spokojna, wybaczymy :-)
Mamadwójeczki Witaj wśród nas

elvie normalnie nie wiem....dwa tyg ta moja koleżanka się nie odzywała....przyjechał G, zadzwoniła :D. Nie odebrałam i nie oddzwoniłam :p

Aga, nie lubie sie nikogo o nic prosić i Św Antoniego też nie zamierzam :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki

mamo dwójeczki
witam i zdrówka życzę

gosiek
bardzo się cieszę że wyjazd Wam służy!!

elvie zdrówka dla teścia!

aniez tak jak agnieszka nie zdecydowałabym się, jakoś nie wierzę w taką totalną separację dzieciaków, a szkoda żeby maluszek załapał... trzymam kciuki zeby jak najszybciej Bartuś się pozbył tego dziadostwa!

filonka mam nadzieję że szybko wrócisz do siebie! zdrówka!!

sospettosa dobre z tą koleżanka:-) trzymaj sie, w końcu musi być lepiej!

Staś znów ma masakrę zabkową:-( oby jak najszybciej mu wylazło to co się teraz tak rozpycha... poza tym wszystko u nas oki

miłego wieczoru

Dziękuję za życzenia w imieniu teścia. Porobili mu wyniki, cukier ma 290 a norma do 120:/ No i oprócz zatrucia podejrzewają jeszcze błędnik.

Sospettosa - może jej G wpadł w oko skoro dzwoni tylko wtedy jak On ma przyjechać..

Moje dziecię przed chwilą zasnęło, więc mam chwilkę by ogarnąć pocztę oglądając przy tym finał programu "Mam talent" i pijąc karmi:-)

Przespanych nocek Wam życzę!

Aniez - ja wiem że to powinnam na zakupowy ale jest super rzecz w rossmanie na ząbki . taki zestaw szczoteczek
Babydream Zahnputz-Lernset Preise, Test und Preisvergleich bei Yopi.de
wyglada to tak u nas jest w innym opakowaniu kosztuje 10 zyla . te gumowe szczoteczki Ola sobie pacha do buzi i gryzie tam gdzie jej pasi , 100razy lepsze niż milion gryzaków , do tego jedna z nich ma taki ogranicznik co możesz założyc i dziecko sobie nie wepchnie jej za daleko do buzi . Ja dziś kupiłam poleciła sąsiadka < Ola przeszczęsliwa bo ostatnio też marudzi

reklama
Zegnamy sie z cycem. Niby chcialam Kostke odstawic, ale jakos tak smutno...
Poszlam do lekarza, Konstancja ma byc jeszcze przez dwa dni na antybiotyku, a i ja dostalam jakas konska dawke. I wcale nie chodzi u mnie o jakas infekcje gornych drog oddechowych, tylko o sprawy jelitowe. heh.

Do góry