reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
naprawde trzeba miec anielską cierpliwoscMałam napisac cos więcej ale opadłam z sił...:-( półtorej godziny usypialiśmy maleńką po czym jak chwile temu wreszcie zasneła to po 5min sie rozdarła na maxa po czym zwymiotowała wszystko co zjadła i wypiła przez cały wieczór nie mam już sił... i czemu? dlaczego? co się stało? coś jej się przyśniło? no cholera wie? ...pomijam fakt, że teraz nadal nie śpi ide chyba wziąć prusznic bo wyć mi sie chce...:-( trzymajcie się.
to jak refluks wyglada...
sospettosa
Fanka BB :)
Ella, oj rozumiem Cię. Adaś już niejeden raz taki koncert dał. Zawsze wtedy opadam z sił i aż łzy do oczu się cisną i chce się płakać razem z dzieckiem.
Co do wymiotowania, mamy podobnie, nie pamiętam dnia, kiedy moje dziecko nie rzygało ;/. Lekarka zapisała nam lakcid, ale już od trzech miesięcy czeka w lodówce.
Mam nadzieję, że Malutka dojdzie do normy i że niedługo będziesz miała sposobność żeby odpocząć. Trzymaj się tam
Co do wymiotowania, mamy podobnie, nie pamiętam dnia, kiedy moje dziecko nie rzygało ;/. Lekarka zapisała nam lakcid, ale już od trzech miesięcy czeka w lodówce.
Mam nadzieję, że Malutka dojdzie do normy i że niedługo będziesz miała sposobność żeby odpocząć. Trzymaj się tam
Ostatnia edycja:
sospettosa
kwiatek pisze:kolejny przykład na wyobraźnie przedszkolaków:
pewna pani po kursie wraca do domu, a tam dwójka dzieci w wieku przedszkolnym zostawiona pod opieką męża układa na odsuniętym za kanapą dywanie kamienie i chce rozpalić ognisko
hehe, moja koleżanka jak była dzieckiem, została sama w domu ze starszym bratem i oni wpadli na pomysł, że na srodku pokoju rozpalą ogniosko, a żeby ogień się nie rozprzestrzenił obłożyli ogień drewnianymi klockami
klasyk
klasyk
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
tak mysle o rzygajacej Julce i przyszlo mi do glowy dziecko bylego szefostwa mojego malza. Ta mala ma rok z hakiem i tez obrzygalek straszny. Nie ma dnia zeby nie puscila kilku pawi. Jedyna roznica miedzy nia a Julka to to, ze ta je wszystko co sie da, kiedys nawet w kawal drewna sie wgryzla...
kurcze, moze niektore dzieci tak maja...
kurcze, moze niektore dzieci tak maja...
filonka
witam .
ja tylko na chwilke,mówie dzien dobry i zbieram małego i jedziemy do mojego domu na 2 dni . ogarnąc sprawy rodzinne.
ja tylko na chwilke,mówie dzien dobry i zbieram małego i jedziemy do mojego domu na 2 dni . ogarnąc sprawy rodzinne.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam środowo
Noc...tragedia... koniec tematu bo nie mam siły...
Kwiatek oj tak... rocznik 2006 idzie od 6 lat do szkoły...2007 do zerówki - wiem coś o tym...
Ella przy twoich problemach to ja mam luksus... kurcze jak ci tu pomóc?
Dobra nie pisze co już dzisiaj zrobiłam... ale zabieram sie ze te wredne doki
Noc...tragedia... koniec tematu bo nie mam siły...
Kwiatek oj tak... rocznik 2006 idzie od 6 lat do szkoły...2007 do zerówki - wiem coś o tym...
Ella przy twoich problemach to ja mam luksus... kurcze jak ci tu pomóc?
Dobra nie pisze co już dzisiaj zrobiłam... ale zabieram sie ze te wredne doki
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Witam sie z rana jak zwykle nie wyspana Bilans dzisiejszej nocy- 3 pobudki jedzeniowe 24, 2.30, 6.20 i dwie smoczkowe o 1 i o 4 :/wrrrr
zimno dziś strasznie a na jutro zapowiadaja deszcz ze sniegiem.Spacer dziś odpuszczamy bo żadna to przyjemność chodzić jak na dworzu prawie ciemno.
Poczytam Was później, teraz idę obiad robić póki mały śpi- a dziś day szynka w sosie z suszonymi grzybkami i surówka z pory z kukurydzą i rosół.
Buziam
zimno dziś strasznie a na jutro zapowiadaja deszcz ze sniegiem.Spacer dziś odpuszczamy bo żadna to przyjemność chodzić jak na dworzu prawie ciemno.
Poczytam Was później, teraz idę obiad robić póki mały śpi- a dziś day szynka w sosie z suszonymi grzybkami i surówka z pory z kukurydzą i rosół.
Buziam
reklama
Katik
...jestem mamą...
Dobry
Polka od 2 nocy znow fiksuje ze spaniem. Dzizas!!!!!!!
To ze wczoraj wieczorem sie obudzila, to normalne - zawsze sie wybudza jak ojciec wraca ze szkoly i go uslyszy. I tak obudzila sie po 23, zasnela o 1.
No a przed 7 juz monter. Tyle tylko ze teraz znow spi a ja pije druga kawe!!!!!!!!!!
I pizdzi dzis jak cholera! Niebo cudne, niebieskie, slonce swieci ze az razi, ale 0 stopni!!! Jak na pazdziernik i warunki angielskie to masakra!
Polka od 2 nocy znow fiksuje ze spaniem. Dzizas!!!!!!!
To ze wczoraj wieczorem sie obudzila, to normalne - zawsze sie wybudza jak ojciec wraca ze szkoly i go uslyszy. I tak obudzila sie po 23, zasnela o 1.
No a przed 7 juz monter. Tyle tylko ze teraz znow spi a ja pije druga kawe!!!!!!!!!!
I pizdzi dzis jak cholera! Niebo cudne, niebieskie, slonce swieci ze az razi, ale 0 stopni!!! Jak na pazdziernik i warunki angielskie to masakra!