reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Małam napisac cos więcej ale opadłam z sił...:-( półtorej godziny usypialiśmy maleńką po czym jak chwile temu wreszcie zasneła to po 5min sie rozdarła na maxa po czym zwymiotowała wszystko co zjadła i wypiła przez cały wieczór:no: nie mam już sił... i czemu? dlaczego? co się stało? coś jej się przyśniło? no cholera wie? ...pomijam fakt, że teraz nadal nie śpi :no: ide chyba wziąć prusznic bo wyć mi sie chce...:-( trzymajcie się.
naprawde trzeba miec anielską cierpliwosc
to jak refluks wyglada...

Ella, oj rozumiem Cię. Adaś już niejeden raz taki koncert dał. Zawsze wtedy opadam z sił i aż łzy do oczu się cisną i chce się płakać razem z dzieckiem.
Co do wymiotowania, mamy podobnie, nie pamiętam dnia, kiedy moje dziecko nie rzygało ;/. Lekarka zapisała nam lakcid, ale już od trzech miesięcy czeka w lodówce.

Mam nadzieję, że Malutka dojdzie do normy i że niedługo będziesz miała sposobność żeby odpocząć. Trzymaj się tam :tak:

Ostatnia edycja:
kwiatek pisze:
kolejny przykład na wyobraźnie przedszkolaków:
pewna pani po kursie wraca do domu, a tam dwójka dzieci w wieku przedszkolnym zostawiona pod opieką męża układa na odsuniętym za kanapą dywanie kamienie i chce rozpalić ognisko :szok::szok::szok::szok:

hehe, moja koleżanka jak była dzieckiem, została sama w domu ze starszym bratem i oni wpadli na pomysł, że na srodku pokoju rozpalą ogniosko, a żeby ogień się nie rozprzestrzenił obłożyli ogień drewnianymi klockami :sorry2:

klasyk :-D

tak mysle o rzygajacej Julce i przyszlo mi do glowy dziecko bylego szefostwa mojego malza. Ta mala ma rok z hakiem i tez obrzygalek straszny. Nie ma dnia zeby nie puscila kilku pawi. Jedyna roznica miedzy nia a Julka to to, ze ta je wszystko co sie da, kiedys nawet w kawal drewna sie wgryzla...

kurcze, moze niektore dzieci tak maja...

Witam środowo
Noc...tragedia... koniec tematu bo nie mam siły...
Kwiatek oj tak... rocznik 2006 idzie od 6 lat do szkoły...2007 do zerówki - wiem coś o tym...
Ella przy twoich problemach to ja mam luksus... kurcze jak ci tu pomóc?

Dobra nie pisze co już dzisiaj zrobiłam... ale zabieram sie ze te wredne doki :-p

Witam sie z rana jak zwykle nie wyspana Bilans dzisiejszej nocy- 3 pobudki jedzeniowe 24, 2.30, 6.20 i dwie smoczkowe o 1 i o 4 :/wrrrr
zimno dziś strasznie a na jutro zapowiadaja deszcz ze sniegiem.Spacer dziś odpuszczamy bo żadna to przyjemność chodzić jak na dworzu prawie ciemno.
Poczytam Was później, teraz idę obiad robić póki mały śpi- a dziś day szynka w sosie z suszonymi grzybkami i surówka z pory z kukurydzą i rosół.
Buziam

hej dziewczynki
mojej gwieździe coś się w głowie poprzewracało w budzi się kilka razy w nocy a tym samym ja nieprzytomna
życzę wszystki miłego dnia!!!
zajrzę tu później bo o 11 mam szkolenie

reklama
Dobry

Polka od 2 nocy znow fiksuje ze spaniem. Dzizas!!!!!!!
To ze wczoraj wieczorem sie obudzila, to normalne - zawsze sie wybudza jak ojciec wraca ze szkoly i go uslyszy. I tak obudzila sie po 23, zasnela o 1.
No a przed 7 juz monter. Tyle tylko ze teraz znow spi a ja pije druga kawe!!!!!!!!!!

I pizdzi dzis jak cholera! Niebo cudne, niebieskie, slonce swieci ze az razi, ale 0 stopni!!! Jak na pazdziernik i warunki angielskie to masakra!

Do góry