Ella1 A może jakbyś odstawiła całkowicie jedzenie i tylko mleko podawała. Jej żołądek chyba jeszcze niedojrzał do normalnego jedzenia. Tu gdzie mieszkam jedna babka, karmiła swoim mlekiem do 1,5 roku i tylko mlekiem. Dziecko nie chciało jeść innego jedzenia. Wiem, że to też nie dobrze, bo później brakuje różnych dodatkowych składników w diecie, ale może to jedyne wyjście w twojej sytuacji. Oczywiście nie namawiam do czekania aż dziecko skończy 1,5 roku. Ale może, tak dać na wstrzymanie miesiąc, dwa i spróbować później.
witam Panie:-)
100 lat dla półroczniaków, zaległe dla Kubusia i aktualne dla Sebcia:-)
sospettosa trzymam mocno kciuki żeby było lepiej wreszcie i czekam na mail
judysia gratulację! fotki sliczne!
ząbkującym i nie wyspanym współczuję...
a my tzn Jerz chyba ospę załapał, jutro idziemy do lekarza, ale krosty ma na całym ciele, część drobnych a część bąbli... teraz mam dylemat czy chrzciny przekładać, bo chrzestna ma 2 miesieczną córe, a żona chrzestnego w ciąży... ehhh jakby sie coś nie spie... to by żle było:-)
miłego dzionka
Najlepszego dla męża. Na Twoim miejscu odwołałabym chrzciny. Dzieci jak złapią ospę to pół biedy, ale jak dorośli to już duży problem.
AgnieszkaSz-r Macierzyństwo to najpiękniejsza rzecz na świecie, ale czasami męcząca.
Dagsila Welcome back "na ogólnym"
Idziemy dziś po południu do lekarza na to kontrolne ważenie. Ciekawe co powie lekarka. Wydaję mi się, że waga w tym miesiącu odpowiednia. W miesiąc i 4 dni przytyła 580. Ostatnio była powyżej 3 centyla, więc było nie wesoło.
Ale miałam niemiłą przygodę. Zamówiliśmy zabawkę na allegro, przesyłka miała przyjść kurierem. Czekam, czekam i nie mogę się doczekać na paczkę. W końcu napisałam do dziewczyny, gdzie jest paczka. Ona na to, że dostała potwierdzenie od firmy kurierskiej, chyba mogę wymienić nazwę, znana firma UPS, że przesyłkę doręczono w dniu wczorajszym. Byłyśmy w kontakcie telefonicznym. Okazało się, że paczka poszła na inny, podobny adres. Z jej strony wszystko było w porządku, firma pomieszała dane. Dziś dostałam telefon z firmy, że namieszali, strasznie przepraszają.
W końcu kurier dostarczył paczkę. Paczka nie poszła w nie powołane ręce. Tylko on sobie nacisnął status doręczony, a paczka była w aucie i jej nie zauważył. Co za fajtłapa.
Tacy ludzie nie powinni pracować w takiej branży, bo psują opinię swojemu pracodawcy. Ile nas nerwów kosztował ten zakup. Dziewczyna widać, że też się przejmowała i za wszelką cenę, starała się to odkręcić. Najważniejsze, że już wszystko się wyjaśniło i paczka jest u nas.