reklama
sospettosa
Fanka BB :)
dobry pomysl, tez o tym myslalam
Aniez ty mądra głowo!!!!!!!!!!!!
u nas dzień zlecial raz dwa jak każdy chyba..........
na spacerku nie byliśmy bo pogoda do d... mżyło, padalo i na zmiane. Ale jutro musimy iść bo już 2 dni w domu siedzimy.
Oli chyba zęby idą bo strasznie się drapie ale ona drapie się na dole iszuka dwójek? czy to możliwe?
Stary w listopadzie idzie na tacierzyński; ot się bedzie dzialo............
Daga zazdraszczam.
u nas dzień zlecial raz dwa jak każdy chyba..........
na spacerku nie byliśmy bo pogoda do d... mżyło, padalo i na zmiane. Ale jutro musimy iść bo już 2 dni w domu siedzimy.
Oli chyba zęby idą bo strasznie się drapie ale ona drapie się na dole iszuka dwójek? czy to możliwe?
Stary w listopadzie idzie na tacierzyński; ot się bedzie dzialo............
Daga zazdraszczam.
dokladnie...popieram
bo tak jakos ostatnio slychac tylko:
poprosze o glosy....
a meritum forum ucieka na drugi plan...mamuski nam sie pogubily, nie pisza i jakos tak fajny nastroj forum ulecial nie wiadomo gdzie.
takze tez jestem za
Hellol.Jestem.Tydzien was tylko czytalam.Klawiatury nowej dopiero sie dorobilam.Juz trzecia w tym roku.Musze przestac pic przy komputerze,bo tak bede co tydzien kupowac nowe.
U nas nic ciekawego nocki sa okropne.Mala daje mi popalic i nie licze juz na to ze szybko przestanie.Normalnie chodze jak zombi i nic mi sie nie chce.Co nocka to gorsza.Budzi sie co godzine ja nawet czasem zasnac nie zdaze a ona juz obudzona steka kweka wierci sie i marudzi.Ja chce sie wyspac.
Chociaz jedna rzecz sie zmienila.Zawsze szla spac bardzo pozno.Czasami nawet o polnocy i udalo mi sie z tym skonczyc w koncu.
Co prawda nie tak super bo nie usypia w lozeczku sama ale wloze do wozka poruszam przez chwilke i usypia o 21.Jest juz tak jakies dwa tygodnie takze nie sadze ze wroci do starych nawykow.
Pozdrawiam po dlugiej nieobecnosci i lece spac bo znow ciezka noc przed nami.
U nas nic ciekawego nocki sa okropne.Mala daje mi popalic i nie licze juz na to ze szybko przestanie.Normalnie chodze jak zombi i nic mi sie nie chce.Co nocka to gorsza.Budzi sie co godzine ja nawet czasem zasnac nie zdaze a ona juz obudzona steka kweka wierci sie i marudzi.Ja chce sie wyspac.
Chociaz jedna rzecz sie zmienila.Zawsze szla spac bardzo pozno.Czasami nawet o polnocy i udalo mi sie z tym skonczyc w koncu.
Co prawda nie tak super bo nie usypia w lozeczku sama ale wloze do wozka poruszam przez chwilke i usypia o 21.Jest juz tak jakies dwa tygodnie takze nie sadze ze wroci do starych nawykow.
Pozdrawiam po dlugiej nieobecnosci i lece spac bo znow ciezka noc przed nami.
gosiek fajnie że jesteś ! oby Amelka cię pozytywnie dzisiaj zaskoczyła i przespała całą nockę
akaata mój K idzie w grudniu lub styczniu na tatowy urlop bo w tedy w firmie mają mniej zleceń więc i kasa gorsza więc trzeba jakoś kombinować
ja jutro mam szkolenie z nowego programu płacowo-kadrowego :/ szefowa wymyśliła że zmieni program no i trzeba będzie ręcznie przenieść prawie 300 firm (niektóre z nich mają po 60 pracowników) na samą myśl chce mi się rzygać.
akaata mój K idzie w grudniu lub styczniu na tatowy urlop bo w tedy w firmie mają mniej zleceń więc i kasa gorsza więc trzeba jakoś kombinować
ja jutro mam szkolenie z nowego programu płacowo-kadrowego :/ szefowa wymyśliła że zmieni program no i trzeba będzie ręcznie przenieść prawie 300 firm (niektóre z nich mają po 60 pracowników) na samą myśl chce mi się rzygać.
Ella1
Fanka BB :)
Małam napisac cos więcej ale opadłam z sił...:-( półtorej godziny usypialiśmy maleńką po czym jak chwile temu wreszcie zasneła to po 5min sie rozdarła na maxa po czym zwymiotowała wszystko co zjadła i wypiła przez cały wieczór nie mam już sił... i czemu? dlaczego? co się stało? coś jej się przyśniło? no cholera wie? ...pomijam fakt, że teraz nadal nie śpi ide chyba wziąć prusznic bo wyć mi sie chce...:-( trzymajcie się.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
wlasnie przepisuje na kompie notatki z wykładów i jak bedzie cos ciekawego to Wam wkleje
[FONT="] od 1 wrzesnia 2012 nastąpi obniżenie obowiązku szkolnego, dzieci, które kalendarzowo będą miały 6 lat, pójdą do pierwszej klasy, a pięciolatki muszą odbyć roczne obowiązkowe przygotowanie przedszkolne („zerówka”)[/FONT]
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
cd.
dzieci w wieku przedszkolnym maja bardzo rozwiniętą wyobraźnię
w czasach gdy modne były chińskie elektroniczne zabawki, gdzie zwierzątka miały wiele żyć, pewien chłopiec podczas wycinania czegoś, zaatakował koleżankę, w której się zakochał nożyczkami bo stiwerdził, że chciał sprawdzić jakie jest jej drugie życie
kolejny przykład na wyobraźnie przedszkolaków:
pewna pani po kursie wraca do domu, a tam dwójka dzieci w wieku przedszkolnym zostawiona pod opieką męża układa na odsuniętym za kanapą dywanie kamienie i chce rozpalić ognisko
[FONT="]Jest nowa ustawa, która nie pozwala nauczycielom sadzać dzieci na kolana.[/FONT]
Ostatnia edycja: