beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam i dołączam do grona niewyspanych
Nocka z pobudkami na zapodanie smoka a za pól godziny na jedzonko to nie dla mnie...
Bebiko zaliczone... Justynka śpi, Jola "sprząta" pokój
Naszym półrocznym maluchom wielkie buziaczki: Sebciu :* oraz dla dziewczynek Barbarki, Agawkl i Elmy :* :* :*
Aniez, jakoś przeoczyłam Twój powrót do pracy:-( cieszę się, że Bartuś z babcią świetnie sobie radzą
Ella, przykro czytać posty, bo się z Julką umęczycie... Ty dając jej jedzonko, a ona zwracając:-( najważniejsze, że jest zdrowa...
Monia, no to dzisiaj ostatni dzień urlopu... wykorzystaj go dobrze ja wracam za 2 tygodnie i też-mi sie nie chce... najgorzej będzie z wstawaniem
Kittek, cieszę się, że laktacja się unormowała... dasz radę
Filonka, ale sobie wyjazd zafundowałaś... a jak po powrocie? mąż zrozumiał?
Sospentossa, może następnym razem... a teraz czekam na maila
Elvie&Agnieszka, ja też tak chcę
bardzo mi przykro z powodu śmierci koleżanki
[*] oby druga wyszła z tego:-(
Nocka z pobudkami na zapodanie smoka a za pól godziny na jedzonko to nie dla mnie...
Bebiko zaliczone... Justynka śpi, Jola "sprząta" pokój
Naszym półrocznym maluchom wielkie buziaczki: Sebciu :* oraz dla dziewczynek Barbarki, Agawkl i Elmy :* :* :*
Aniez, jakoś przeoczyłam Twój powrót do pracy:-( cieszę się, że Bartuś z babcią świetnie sobie radzą
Ella, przykro czytać posty, bo się z Julką umęczycie... Ty dając jej jedzonko, a ona zwracając:-( najważniejsze, że jest zdrowa...
Monia, no to dzisiaj ostatni dzień urlopu... wykorzystaj go dobrze ja wracam za 2 tygodnie i też-mi sie nie chce... najgorzej będzie z wstawaniem
Kittek, cieszę się, że laktacja się unormowała... dasz radę
Filonka, ale sobie wyjazd zafundowałaś... a jak po powrocie? mąż zrozumiał?
Sospentossa, może następnym razem... a teraz czekam na maila
Elvie&Agnieszka, ja też tak chcę
bardzo mi przykro z powodu śmierci koleżanki
[*] oby druga wyszła z tego:-(