e.salamandra
Mama pełną parą
No to mamy jedno z najbardziej wyczekiwanych dzieciątek :-) Margolcie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też im bliżej finału tym więcej mam obaw. Samego porodu jakoś się nie boję, ale jak ja dam radę ogarnąć i dom i dwójkę dzieci? Ola niby już w miarę samodzielna, sama się ubierze, zje, ale potrzebuje bardzo dużo uwagi, nie chciałabym, żeby poczuła się odsunięta na bok i mniej ważna. Boję się, że sił mi na wszystko nie starczy. A co będzie po powrocie do pracy to już w ogóle wolę nie myśleć.
Kwiatuszku- teraz to Tymuś nie ma już na co czekać...Olcia margolcia się pojawiła to teraz on jak nic dziś zadebiutuje
uuu, coś dziwnie sie poczułam... tak siedzę, dowiaduje sie o tych szpitalach i mi się przypomniało z dawnych czasów jak się odczuwa okres... boli krzyż i coś kuje od spodu i taki tępy ostry ból w podbrzuszu, ojoj... zaczynam sie stresować!!!!
poczekam jeszcze na rozwój sytuacji, narazie nie dzwonie jeszcze po M ale tak to mi jeszcze nie było!