reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

wczoraj jezdzilismy za wozkiem...chcialam ten spedi quiny ale jak go zobaczylam na żywo to sie zniesmaczylam, bo wydał mi sie taki "rozklapcialy" spacerowka nie rozklada sie do pozycji lezacej, gondolka malutka, po zlozeniu wielki....nie podoba mi sie...:zawstydzona/y:i sie zdecydowalismy na maxi cosi mura 4 , juz zamowilismy go tylko czekamy na decyzje o rozlozenie na raty...bo nie stac nas na dzien dzisiejszy na wozek za 3 tys....trzymajcie kciuki zeby sie udało;-)zakochalismy sie w tym wozeczku poprostu....:laugh2:
jak wszystko pojdzie ok to w srode bede miec wozeczek...oby sie udalo....
teraz zaciskam nogi zeby nie urodzic przed środą:-D

Oj ja też szalałam za Murą :tak: U Nas odpadł ze względu na ten materiał przy budce w wersji spacerowej Taki lichy i podszywany wiatrem, a że mieszkamy w górach to zrezygnowaliśmy :-(
Paulka My już zamówiliśmy Peg Perego w sklepie internetowym i też wychodzilo prawie 3tys, ale S tak się targował, że spuściła babeczka kilka stówek
Oby się udało z tymi ratami :-)

13X13 to tylko pozazdrościć takiej energii i oby tak już Ci zostało :-)

Daga trzymam kciuki, żeby jednak zaczął się w końcu ten poród (i najlepiej sam z siebie :tak:)

Wronka chyba teraz to trzeba Ci życzyć powodzenia na porodówce :-)

reklama
a powiedzcie mi co u Kwiatuszka?

kurczaki od 2 dni mam mdłosci jak na poczatku ciąży...wczoraj jak jechalam samochodem z R to w ostatniej chwili sie zdazyl zatrzymac i na srodku mostu swietokrzyskiego zzostwilam to co mialam w żoładku :-( okropnosc

Ja tez mialam mdlosci w koncowce ciazy :-( Nic przyjemnego :-( Ale dobrze ze napisalas o tym moscie swietokrzyskim, bede wiedziec gdzie nie wysiadac hahaha :-)

a no właśnie... co u kwiatuszka??
Widzę, że powoli odpadają te najstarsze stażem na BB :-) ale to tylko gratulować!
My tu się chyba jeszcze musimy pomeczyć, a widzę, że trochę nas jest, tych w okolicach 38 tyg :-) Chociaż Ciebie Paulka to już dawno obstawiałam :-)
Elvie ja widzę, że my tak we dwie bedziemy pracowac do konca :-) ja nie moge sie zdecydowac, kiedy zwinąć manatki. Ale na wszelki wypadek informuje, że od 19.IV moze mie juz nie byc . Oby :-)

Witajcie. Ja miałam mdłości parę dni temu ale przeszły już. Siada mi za to psycha powoli, termin wg OM miałam w poniedziałek, od wczoraj wieczorem boli mnie krzyż i brzuszek, w nocy budziłam się chyba z 10 razy sikać i ciągle myślałam o porodzie, że to może już, co chwile mam napady gorąca a zmiana boku w łóżku to istne wyzwanie... może to już tuż tuż...

Cześć Dziewuszki,
Dzisiaj chyba nie jest mój dzień... czuje się fatalnie... boli mnie gardło i nic mi nie pomaga... do tego zatoki... tak mnie bolą, że każde schylenie wywołuje u mnie mroczki przed oczami i niewyobrażalny ból... do tego w ogóle jestem dzisiaj taka jakaś nijaka i w ogóle przestałam wierzyć że kiedykolwiek urodzę... :-(

Witam cieplutko, wreszcie jakaś sympatyczna pogoda za oknem.
Elvie3, mm&sm wy się kochane czasem nie śpieszcie z porodami, bo nie uśmiecha mi się samej na koniec kwietnia rodzić;-)
Katik rzeczywiście piękna ta Twoja relacja, koniecznie napisz jeszcze coś w tym stylu, strasznie nam tu potrzeba takich pozytywnych wzruszeń
Paulka90 miło Cię znów widzieć, z wózkiem na pewno się uda

A teraz zaciskam kciuka za Wronkę, Dagę i wszystkie u których "się dzieje" lub "się już dziać powinno". Drugiego kciuka też bym zacisnęła, ale mi do trzymania żelazka potrzebny, a prasowania mam na dwa dni, do tego trzeba biurko rozłożyć na czynniki pierwsze i usunąć, żeby łóżeczko miało gdzie stanąć (wreszcie jutro naszego klupsiowego Radka odbieramy :-)). No i pan kurier ma dwa komplety pościeli przywieźć. Miłego dnia kochane

Witam cieplutko, wreszcie jakaś sympatyczna pogoda za oknem.
Elvie3, mm&sm wy się kochane czasem nie śpieszcie z porodami, bo nie uśmiecha mi się samej na koniec kwietnia rodzić;-)

No i pan kurier ma dwa komplety pościeli przywieźć. Miłego dnia kochane
:-D:-D:-D

agawkl mi się tam nigdzie nie śpieszy Zresztą czekam przynajmniej do 21, żeby w byczka trafić :-p

U Nas też kurier za kurierem Część już dostarczyli teraz jeszcze pościel i kombinezonik na wyjście ze szpitala :-)

olapolap kochana, dziewczyny Ci świetnie doradziły. Co do tego, że mu mówisz, aby dziecka nie zostawiał na przewijaku to masz rację... dziecko może się sturlać w tym czasie, ale wystarczy, że miło mu powiesz, żeby w tym czasie Ciebie zawołał. Pozwól mu na robienie więcej przy dziecku :-) jak założy krzywo pieluszkę to go nie krytykuj, tylko kolejną też niech on zmieni, to sam zauważy, że była źle założona jak się wyleje coś bokiem ;-)
3maj się, bo jak będziesz miała takie myśli dalej to to Ci grozi jakąś deprechą... pyszczek do góry, jesteś najwspanialszą mamą na świecie

reklama
Do góry