Macie racje dziewczynki musze z nim pogadac i zmienic sposob w jaki do niego mowie, bo czesto slowa krytyki same cisna sie na usta - zamiast pochwalic, ze ladnie ja sam przewinal, ja mowie zeby jej nie zostawial na przewijaku jak idzie umyc rece...
reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
Witam się i ja!!
Dziś jestem do życia :-) Nareszcie mogłam zjeść coś konkretnego. Brak zgagi i czyszczenia. Pozostał tylko hemoroid i ból w pośladkach, doszły lekkie skurcze, ale to akurat bardzo mnie cieszy :-) Dziś mi się marzy położyć na brzuchu i tak przespać noc. Mała rzecz, a sprawiłaby mi radość Przekładanki z boku na bok już mnie męczą.
Doczytałam, że u Dagi niestety nic do przodu... Szkoda mi dziewczyny.. Biedna od dobrych 4 tyg juz nastawiona na szybki porod, a to się u niej tak przeciąga..
Kinguunia i chyba kamisia jedziemy na tym samym wózku. Jak u Was z samopoczuciem i cierpliwością??
Dziś jestem do życia :-) Nareszcie mogłam zjeść coś konkretnego. Brak zgagi i czyszczenia. Pozostał tylko hemoroid i ból w pośladkach, doszły lekkie skurcze, ale to akurat bardzo mnie cieszy :-) Dziś mi się marzy położyć na brzuchu i tak przespać noc. Mała rzecz, a sprawiłaby mi radość Przekładanki z boku na bok już mnie męczą.
Doczytałam, że u Dagi niestety nic do przodu... Szkoda mi dziewczyny.. Biedna od dobrych 4 tyg juz nastawiona na szybki porod, a to się u niej tak przeciąga..
Kinguunia i chyba kamisia jedziemy na tym samym wózku. Jak u Was z samopoczuciem i cierpliwością??
e.salamandra
Mama pełną parą
Wronka szykuj się do szpitala! Może nie ma co za wczesnie panikować, ale wiadomo...chodzi o dziecko...Ja jeszcze sprawdzę w necie o co biega, bo może to normalne, ale krew jakoś zawsze mi się nieprzyjemnie kojarzy.
e.salamandra
Mama pełną parą
to znalazlam w opisie przepowiadajacym porod:
plamienie krwią - spowodowane jest skracaniem i rozwieraniem szyjki macicy, przygotowującej się do porodu. Objaw ten występuje najczęściej, kilka godzin przed porodem
plamienie krwią - spowodowane jest skracaniem i rozwieraniem szyjki macicy, przygotowującej się do porodu. Objaw ten występuje najczęściej, kilka godzin przed porodem
dzięki e. salamandra...tez czegos szukałam ale nie mogłam znalezc. Dzoniłam do przychodni mojego gina ale poki co nikt nie odbiera. Nic ...na razie nie panikuje ide pod prysznic i zaczne sie szykowac bo tak czy siak sprawdzic pojade.
reklama