reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Macie racje dziewczynki :tak: musze z nim pogadac i zmienic sposob w jaki do niego mowie, bo czesto slowa krytyki same cisna sie na usta - zamiast pochwalic, ze ladnie ja sam przewinal, ja mowie zeby jej nie zostawial na przewijaku jak idzie umyc rece...

reklama
Witam się i ja!!
Dziś jestem do życia :-) Nareszcie mogłam zjeść coś konkretnego. Brak zgagi i czyszczenia:happy:. Pozostał tylko hemoroid i ból w pośladkach, doszły lekkie skurcze, ale to akurat bardzo mnie cieszy :-) Dziś mi się marzy położyć na brzuchu i tak przespać noc. Mała rzecz, a sprawiłaby mi radość:laugh2: Przekładanki z boku na bok już mnie męczą.
Doczytałam, że u Dagi niestety nic do przodu... Szkoda mi dziewczyny.. Biedna od dobrych 4 tyg juz nastawiona na szybki porod, a to się u niej tak przeciąga..

Kinguunia i chyba kamisia jedziemy na tym samym wózku. Jak u Was z samopoczuciem i cierpliwością??

Wronia- Ty dzwoń do gina, albo na IP i powiedz im, jakie są objawy, a oni na pewno Ci doradzą co robić.

A mi tu na suwaczku pisze, że Bartuś się dziś rodzi, ale raczej w to wątpię ;-) Dziś wizyta u gina to zobaczymy co on powie...

dzięki e. salamandra...tez czegos szukałam ale nie mogłam znalezc. Dzoniłam do przychodni mojego gina ale poki co nikt nie odbiera. Nic ...na razie nie panikuje ide pod prysznic i zaczne sie szykowac bo tak czy siak sprawdzic pojade.

reklama
Wronka lepiej jechać to sprawdzić na ip. Albo chociaż tel do gin.

e.salamandra- ja to już od 4 tyg objawy jakby zaraz poród miał się zacząć więc co za tym idzie samopoczucie takie sobie...

Do góry