reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

justa u nas w szkole rodzenia mówili, żeby dziecko ubierać tyle warstw co Ty masz plus jedna :-) czyli jak Ty masz dwie, to dziecku załóż trzy.

reklama
anik gratuluję ślicznego i zdrowego chłopczyka! :-D nic tylko zazdrościć, że już z Tobą, a córeczką się nie martw, do tej pory mamę miała tylko dla siebie, ale jak braciszek ciutkę podrośnie to chętnie razem z Tobą się nim będzie zajmowała.

Ja dziś chcę porobić trochę zakupów na allegro, muszę kupić w końcu jakieś staniki do karmienia bo mam na razie tylko taki bezszwowy.
!
Ja się naoglądałam i nic nie kupiłam, jakoś tak się boję, że na zdjęciu super wygląda, a potem będzie lipa. I nie bardzo wiem jaki rozmiar tak bez mierzenia kupić. Czy te tabelki co oni podają to się sprawdzają?

a mi to chyba macice ktos zabetonowal, bo nic jej nie rusza...

hahahahahahaaaaaaaaaa:-D :-D :-D :-D :-D w sumie coś w tym może być:-p

co do rąk to u mnie jest ok ale nogi po świętach to istna masakra kostek brak

Do wczoraj tego nie miałam:baffled: ale poszalałam z przyjmowaniem gości i skończyło się masakrą:-(

chciałam wam się pochwalić że już jestem rozdwojona, lekarz zadecydował o cc po 38 tc więc mały Wojtuś urodził się 26.03 z waga 2970g i 52 cm :-):-):-)
ma czarne włoski i jest rewelacyjny :-D narazie większość czasu śpi ale minki robi takie że nie mogę wyrobić ze śmiechu hihihi

GRATULUJĘ:-D :-D :-D

13x13 ja mam to samo co Ty ze stopami i palcami... a w nocy moje paluchy to już w ogóle puchną na maxa... bo w ciągu dnia to się zmniejsza, jedynie na stopach się utrzymuje... tragedia

No właśnie mam to samo:-( ech

Ja się naoglądałam i nic nie kupiłam, jakoś tak się boję, że na zdjęciu super wygląda, a potem będzie lipa. I nie bardzo wiem jaki rozmiar tak bez mierzenia kupić. Czy te tabelki co oni podają to się sprawdzają?

ja wczoraj kupiłam staniczek do karmienia. póki co jeden, aby upewnić się w rozmiarze, ale w ciąży byłam się pomierzyć o specjalistki, więc stanik który mam był dla mnie odniesieniem. Liczę na to, że będzie pasował, u tego sprzedającego zaopatrzę się później w dwa kolejne staniczki, bo ma śliczne staniki z wzorkami, a do karmienia :-) i co najważniejsze 100% bawełna

hahahahahahaaaaaaaaaa:-D :-D :-D :-D :-D w sumie coś w tym może być:-p

Do wczoraj tego nie miałam:baffled: ale poszalałam z przyjmowaniem gości i skończyło się masakrą:-(

GRATULUJĘ:-D :-D :-D

No właśnie mam to samo:-( ech

kochana ja to już nawet wiem jak ja wyglądam...
wyglądam jak ciężarna FIONA !! tylko mało zielona jestem... ale tak samo opuchnięta... ogrzyca taka :-( mój B mówi, że jestem najśliczniejszą Fioną na świecie bo mam w brzuszku naszego Kubka, ale co z tego... WYGLADAM JAK OGR !! A MOJE PIĘKNE ZGRABNE KOSTKI GDZIEŚ ZNIKNĘŁY... MOJE ŚLICZNE SMUKŁE PALUSZKI WYGLĄDAJĄ JAK SERDELE... I JESZCZE BEZ DŁUGICH SZPONÓW, ŻEBY MĘŻA W SZPITALU NIE OKALECZYĆ... ROZPACZ!!

Też palce i kostki mam jak serdelki. Co gorsza nie ściągnęłam obrączki i pierścionka zaręczynowego w porę a teraz nie ma już szans więc dwa palce mam strasznie napuchnięte ale łudzę się że lada dzień coś się zmieni ;-)

Też palce i kostki mam jak serdelki. Co gorsza nie ściągnęłam obrączki i pierścionka zaręczynowego w porę a teraz nie ma już szans więc dwa palce mam strasznie napuchnięte ale łudzę się że lada dzień coś się zmieni ;-)

no ja na szczęście w porę zdjęłam i pierścionek i obrączkę... ale ledwo dałam radę... a teraz mam dwa razy grubsze niż wtedy :eek: koszmar

Agnieszka 3mamy kciuki za Ciebie !! obyś dzisiaj witała swoje maleństwo ! w końcu jedna z przeterminowanych rozepnie ten worek ;-)

reklama
Daga
A ja chyba załapałam mega doła :-( W czwartek wizyta u gina i mam nadzieję, że pozwoli mi jeszcze tydzień siedzieć w chacie, bo jak będzie trzeba iść do szpitala to dopiero będzie załamka- pojęcia nie mam jak ja bez Kuby tam wytrzymam ;(((

Doskonale cię rozumiem, ja już dzisiaj zawożę Nadię do Mamy i jutro do tego szpitala, cholera wie na jak długo :-(

Do góry