reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dziewczyny, wy wszystkie chodzicie juz na specerki? jesli tak to od ktorego dnia i na jak dlugo??

Ja na 6 dobę byłam na krótkim 20 minutowym spacerku, tylko Igor się urodził w sierpniu, było BARDZO gorąco. I potem codziennie coraz dłużej. Oczywiście jakoś tak do 6 tygodnia sklepy sobie darowałam, jak spacerek to spacerek.

Ba, rzeczywiście Vanesska dała popalić na spacerku... ale może coś jej dolegało, albo była głodna lub przemęczona:baffled:

Justa, jeśli pogoda tylko dopisuje, to po tygodniu można już wychodzić... szczególnie, że Tobie też to się przyda:tak: poza tym możesz w domku ubierać dzieciątko w czapeczkę i sweterek, a potem otwierać okno w ciągu dnia:-)

Witam w ten całkiem ładny pierwszy dzień kwietnia:)
Nadszedł NASZ miesiąc!
Jeszcze mnie dziś nikt nie wkręcił, tylko w tv gadali, że od nowego roku trzeba będzie jeździć w aucie i w autobusach w kaskach :p...
Mam nadzieję, że dziś żadnej z Was nie uraczą nasi brzuchowi lokatorzy fałszywym alarmem "wyjściowym":) (chyba można to zaliczyć do wkrętu:D )
pozdrowionka:)

wlasnie wrocilismy od pediatry
Hania ma zapalenie krtani i angine
full leków
antybiotyk, syrop i dwa rodzaje wziewnych przez inhalator
juz i widze jakie beda cyrki z tym inhalatorem
i rodzic mi sie kochane odechcialo... :-:)-:)-:)-(
cala noc goraczkowala czuwalam przy niej, nie spalam w ogole
jakby mnie dzis cos wzielo to nawet bym nie miala sily na ten porod :no:
co do pozytywów
to ciesze sie ze Tymek bedzie jednak kwietniowy
taka ladna nazwa miesiaca
jutro ide do goina i mam nadzieje ze mi powie ze swieta przeczekamy w dwupaku
zmykam kochane
musze te leki ogarnac co z czym i do czego

Witajcie kochane!!

I znowu kolejny babelek!!!

Ja popijam kawke i pedze myc okna, poki sloneczko swieci... Moja Miluska dokucza mi troszke od rana, ale na szczescie zajela sie teraz sprzatneim pokoju... Hehhe lubie te jej porzadki zwłaszcza ze pozniej mam wiecej sprzatania, niz przed jej porzadkami... ale co tam, ta duma w jej oczkach, ze zrobila cos sama po prostu powala!!

Ok, pozdrawiam poki co, potem sie odezwe, moze pojawi sie w koncu jakies kwietniowe maleństwo:-)

Buziaki kobietki...

Dzień dobry kwietniowo....chociaż pogoda do bani to w końcu nastał nasz miesiąc:-D
a to Maonka nam numer wykręciła....niby nic , trochę krocze pobolewa,śledziki zrobione, allegro zaliczone a tu pach- wody odeszły:szok:oby się wszystko sprawnie rozkręciło i malutka grzecznie pojawiła się na świecie....
Kwiatuszku-dużo zdrówka dla Hanusi i wytrwałości dla Ciebie

Moje dziecie dziś mnie obudziło bo takie harce urzadza że hejj:szok::-Dkochany synek....chyba się rozkręcił po nocy jak za kżdym spaceriem do wc dokarmiałam go michałkiem, które miałam pod poduszką:-D:-D
dzis zamierzam trochę posprzatac w szafach bo tam sajgon...a ciuchy przedciążowe trzeba odkurzyc, bo żyje najdzieją że juz za miesiac bedę mogła je ubrać:)

wszystkim kobietkom życze miłego dzionka i zero primaaprylisowych porodów,tylko poważne oferty.....

Jak juz urodze to pewnie bedzie cieplutko:tak:,przez pierwszy tydzien zostaniemy w domku,bedziemy werandowac a po tygodniu wyjdziemy na pierwszy raczej krotki spacerek:-) Juz sie doczekac nie moge:-):tak:

reklama
Witam w piękny sloneczny pierwszy dzien kwietnia:)
Ten miesiac nalezy do nas !!!:-)

Ale Maonka psikusa zrobila-trzymam kciuki !

A ja dostalam po wczorajszym nieudanym dniu kolejna dawke energii. Dzis idziemy do gin i mam nadziej ze dostane wkoncu zielone swiatlo na porod. W koncu dzis mija 37 tygodni:-) I tak stwierdzilam ze chcialabym aby dzis w nocy sie zaczelo i Mala sama sobie wybrala czy 1 czy 2 (moje urodzinki) kwiecien:-) No nic musze dzis sie wieczorkiem wyszykowac i po takiej dluuugiej abstynencji moj M bedzie biedny:-D Juz nie moge sie doczekac:-D:-D:-D

Do góry