reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja ostatnio zapomniałam że mam wystający brzuch i przy półobrocie zgarnęłam Alicją kubek z herbatą ze stołu:baffled: dobrze ze nie była już gorąca ale chlusnęło nieźle:-(

hehehe, ja też mam ten problem. Najczęściej udaje mi się włączać płytę indukcyjną brzuchem....dobrze, że się sama po kilku minutach wyłącza :-)

Fajnie, że mamy kolejnego Bobaska:-)
Ja wieczór przespałam, wcześniej brzuchem trąciłam szufladę w komodzie aż lampka z niej spadła, abażur szklany taki śliczny potłukłam:-(
Kupiłam ta lampkę w Niemczech na targu, przewiozłam rowerem do domu, później 850km do PL gdzie kilka miesięcy cieszyła moje oczy a dziś przez brzuch się potłukła.. Szkoda:-(
Teraz w ramach poprawienia sobie nastroju lody koktajlowe wciągam i oglądam Barcelonę:-)

pewnie Lence się lampka nie podobała :-)

wlasnie wrocilismy od pediatry
Hania ma zapalenie krtani i angine

ojejku, strasznie Wam współczuje....ale jednak intuicja matczyna to skarb, bo wyczuwałaś tą chorobę. Kuruj Malutką, szkoda bo Święta, świecenie jaj, śmigus dyngus a tu takie dziadostwo.... także zdrówka, kochane, zdrówka !

No a ja się witam kwietniowo, po śniadanku, wyleguję się, ale chyba muszę się podnieść bo o wygodną pozycję trudno :-(. Córę wkręciłam, że jelenie za oknem nam chodzą, więc zaliczone, jeszcze tylko muszę M wkręcić...ale dla niego to muszę wymyślić coś extra.....I chyba tekst, że się zaczęło nie przejdzie, bo na to się uczulił już kilka dni wcześniej....
jak macie jakiś dobry pomysł, to dawajcie :-)

reklama
Kwiatuszku zycze Hanii duuuuuzo zdrowka,miejmy nadzieje ze leki pomoga,i po kuracjii na wiosne Hania bedzie w lepszej kondycji:-)

Jestem zla,hiszpanie przedluzyli swieta:wściekła/y: bo im sie robic nie chce i sklepy pozamykane,wiec nie mam gdzie kupic zelu do prania dzieciowych ciuchow,na przelew musze czekac do poniedzialku.Torba do szpitala stoi ale pusta:tak: musze sobie dokupic male pojemniczki po 100 ml na szampon,zel pod prysznic i inne drobiazgi,a jak tu dzialac skoro wszystko jest pozamykane:wściekła/y:

Hiszpanie mają luzackie życie ;-) sama sielanka :-)
Dziewczyny czy ja nie dowidzę czy co, bo z niektórych postów wywnioskowałam, że jest gdzieś zdjęcie małej Dorotki. Mam wszystko przeglądniete w zdłuż i w szerz i nie widzę...

e.salamandra w rozpakowanych mamach na samym dole :-)

Ogarnęłam w miarę mieszkanie (wczoraj to olałam jednak) zostało umyć podłogi ale to później. Teraz zamierzam iść na dłuuuuuugi spacer z Jankiem... a co!!

Witam i ja;-)
Maonka z terminem na 18-stego.. przeraziła mnie trochę.. Bo ja niby wciąż ostatnio 17.04. mam a rodzić jeszcze nie planuję;-)
Poza tym już dwa wieczory boli mnie dziwnie brzuch, ale tylko na dole po prawej strony, takie rwanie, ale nie w pachwinie tylko delikatnie wyżej. Od wczoraj mam też biegunkę, niezależnie od tego co zjem, a diety drastycznie nie zmieniam.. Może się organizm przygotowuje.. Cholera wie.. Niech ta Lenka jeszcze tam siedzi, bo 14-stego mam kontrolę regionu i nie mogę teraz rodzić, bo jutro część mebli przyjedzie, w następnym tygodniu krzesła.. Poza tym boję się chyba każdego dnia bardziej:-(

czesc Dziwczyny, widze ze co wejde na BB, to zmiany, zmianny, zmiany:-D:-D:-D i dobrze:tak:
Ja tak jak wczoraj pisalam na niedziele sobie zarazerwowalam termin i Sebek sie nie buntuje wiec jestem dobrej mysli;-):-p
a z mniej milych rzeczy, to od wczoraj mozecie mowic do mnie zebra, bo takie mi sie ostatnio rozstepy porobily na brzuchu, ze wygladam wlasnie jak zebra. Az sie wczoraj poplakalam jak to zobaczylam:zawstydzona/y: i na nic mi sie nie zdalo codzienne smarowanie:-( chociaz moze i pomoglo troche, moze byloby wiecej tych okropnych czerwonych kresek gdybym sie nie smarowala. Sama nie wiem. Tak czy inaczej mam tego dosyc i niedziele to ostateczny termin:-p:-)

reklama
Do góry