reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Czesc dziewczyny.No to niespodzianka.Maonka bedzie miala dzidziusia.Ona miala termin podobny do mojego trzeba byc czujnym w takim razie.Biedna lozeczka tylko jeszcze nie ma,ale maz sobie pewnie super poradzi:tak:
iza a podejdz do jakiegos chinczyka,bo u nas sa pootwierane.Nooooo zachcialo im sie swietowac:wściekła/y:
Chocbys same pojemniczki nabyla to juz jest cos.

kwiatuszku duzo zdrowka dla coreczki niech zdrowieje szybciutko bo kto pojdzie jajeczka poswiecic???:-D

reklama
Dopiero teraz przeczytalam smsa od maonki do dagi na odpowiednim watku.Jestem pelna podziwu dla kwietniowek z ktore maja termin na poczatek miesiaca i przepuscily te ktore mialy termin na druga polowe miesiaca;-) bardzo ladnie dziewczynki brawa dla was:-p

Chyba muszę oddać 01.04:sorry2: nie wydaje mi się żeby Alicja posłuchała mamy i dziś akurat przyszła na świat:-pa szkoda

Na liście nie widzę żadnych nowych maluszków -a zaczął się nam kwiecień więc zajączek powinien już przynosić niespodzianki:-)

Zabieram się za czytanie co u Was gaduły

Tak mnie Maonka zmotywowała, że spakowałam już wszystko co potrzebuję do szpitala:-) Zastanawiam się tylko, czy np. wkładek laktacyjnych brać 60szt. (całe opakowanie) czy je otworzyć i kilkanaście do kosmetyczki wrzucić? Chyba 60szt. nie zużyję przez te kilka szpitalnianych dni;-)
Wzięłam M. do dzieciowego pokoju i uświadomiłam Mu, gdzie co leży. Okazało się przy okazji, że On trzeźwiej myśli ode mnie, bo o rożku pomyślał a ja zapomniałam.. :-(
Poza tym pranie za praniem dzisiaj robię a na 14:00 do biura. Mam nadzieję, że zdążę jeszcze chociaż część poprasować:-)

Dopiero teraz przeczytalam smsa od maonki do dagi na odpowiednim watku.Jestem pelna podziwu dla kwietniowek z ktore maja termin na poczatek miesiaca i przepuscily te ktore mialy termin na druga polowe miesiaca;-) bardzo ladnie dziewczynki brawa dla was:-p

ponoć ostatni będą pierwszymi :-), więc coś w tym jest....

A jak jeżeli b,edzie pow 15 stopni wychodze od razu na drugi dzień po powrocie do domu . Tak nam mówili na szkole rodzenia i tak wychodziłam z Szymkiem od razu tylko na 20 min nastepnego dnia 40 a potem to już był dwie godziny . Synek ma się dobrze :) w żadne wietrzenie przez okno bawic się nie mam zamiaru .
Dwa mam taras więc w sumie nie muszę się bawić z wyłażeniem z domu .

ponoć ostatni będą pierwszymi :-), więc coś w tym jest....
No to teraz ja jestem ostatnia...ale wcale się nie śpieszę,jeszcze ciuszki mam nie uprane (a tak przy okazji, w czym to wreszcie najlepiej prać:confused:), łóżeczko kupujemy po świętach,więc przez najbliższe dwa-trzy tygodnie nie mam zamiaru się nikomu w kolejkę wpierniczać :-D

agawkl większość z nas pierze chyba w Lovelli. Ja mam płyn do prania właśnie z Lovelli. Ale jest i proszek do prania. Można tez w Jelpie.

My już po spacerku ... głodna jestem ide coś zjeść...

co do tarasu... mnie dopiero po świętach przychodza panowie robić balkon... wyskoczył nam mega wydatek bo dach zaczął przeciekać i zalewało nam przybudówkę. Więc skoro i tak trzeba cos z tym zrobić to robimy już na przyszłość.

reklama
Do góry