reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ciekawe jak tam Aga....??

Dagsila...trzymam kciuki:)

Też mi sie wydaje,że te Nasze kwietniowe bąble czekaja na kwiecien.:) Aż sie boje co sie będzie w prima aprilis działo:):):)

reklama
Szczególnie jak sama będzie na porodówce :-D

Mąż właśnie zadzwonił, że odbierze Kubę ze żłobka!!! No to się dzisiaj nigdzie nie muszę ruszać! Suuupeeer, bo wcale mi się nie chce wychodzić z domku!!!

Kobietki jestem już i na lekarskim napisałam co trzeba było :-)
Fajnie że tak dopingujecie :-p.

Daga trzymam kciuki.

A te nasze dzieci to chyba faktycznie na kwiecień czekają równo i w szeregu :-D

Ostatnia edycja:
Hm... sex, orgazm... piszecie że to pomaga w przyśpieszeniu porodu? A ja dałam już urlop od tych spraw mojemu facetowi bo jakoś mnie seks średnio kręcił jak sobie myślałam że tam tak niziutko już ta główka... chetnie bym już urodziła więc po tym co przeczytałam nabrałam znowu wielkiej ochoty na małe conieco:) Się mój Tygrysek ucieszy jak z pracy wróci:)

myślałam, myslałam i wymyśliłam co by tu ugotować:)
Będzie kurczak w mleku kokosowym z brokułami, curry, trawką cytrynową i kolendrą do tego ryż. its_a_girl-4801..gif

W imieniu żony informuję, że dzisiaj o 7:55 urodziła się nasza córeczka Juleczka - waga 2540, 51 cm :)) - poród siłami natury - w 35 tygodniu i 5 dniu ciąży :) maleństwo leży w inkubatorze bo jest wcześniakiem

reklama
Do góry