Dziewczyny ja po 3 miesiącach abstynencji seksualnej (przez pessar) dzisiaj namówiłam mężulka na seksik:-) I powiem wam, że myślałam że będzie jakoś inaczej ale było REWELACYJNIE:-) Powiem wam że nie oszczędzaliśmy się nawzajem:-) A po wszystkim w łazience patrzę a tam na wkładce i papierze krew. Może nie taka żywa ale brunatno-brązowa. Domyślam się, że naruszyliśmy czopa i się będzie krew sączyła. W przeciągu godz. chyba z 5 wkładek zmieniałam ale teraz się uspokoiło. A do tego boli mnie brzuch jak na @ i ciągnie do dołu i twardnieje. Mam nadzieję, że ten seksik coś przespieszy:-)
reklama
polozna na szkole rodzenia cos takiego pokazywala WINDI__ZAWALCZ z KOLKĄ!!!___Sklep WARSZAWA (964057046) - Aukcje internetowe Allegro
Ba, moze macie u siebie cos podobneg
Ba, moze macie u siebie cos podobneg
Dziewczyny ja po 3 miesiącach abstynencji seksualnej (przez pessar) dzisiaj namówiłam mężulka na seksik:-) I powiem wam, że myślałam że będzie jakoś inaczej ale było REWELACYJNIE:-) Powiem wam że nie oszczędzaliśmy się nawzajem:-) A po wszystkim w łazience patrzę a tam na wkładce i papierze krew. Może nie taka żywa ale brunatno-brązowa. Domyślam się, że naruszyliśmy czopa i się będzie krew sączyła. W przeciągu godz. chyba z 5 wkładek zmieniałam ale teraz się uspokoiło. A do tego boli mnie brzuch jak na @ i ciągnie do dołu i twardnieje. Mam nadzieję, że ten seksik coś przespieszy:-)
:-) :-) :-)
bedzie dzidzia :-):-)
czekamy na rozwoj sytuacji
Zazdroszcze. u mnie przytulanki nic nie pomagają, ale nic....wlaczymy nadal, mąż sie cieszy....heheheeh
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
to jednak jest szansa na pełniowe dziecię no to kibicujemyDziewczyny ja po 3 miesiącach abstynencji seksualnej (przez pessar) dzisiaj namówiłam mężulka na seksik:-) I powiem wam, że myślałam że będzie jakoś inaczej ale było REWELACYJNIE:-) Powiem wam że nie oszczędzaliśmy się nawzajem:-) A po wszystkim w łazience patrzę a tam na wkładce i papierze krew. Może nie taka żywa ale brunatno-brązowa. Domyślam się, że naruszyliśmy czopa i się będzie krew sączyła. W przeciągu godz. chyba z 5 wkładek zmieniałam ale teraz się uspokoiło. A do tego boli mnie brzuch jak na @ i ciągnie do dołu i twardnieje. Mam nadzieję, że ten seksik coś przespieszy:-)
juz sie nie moge doczekac nowych fotek w galerii naszych maluszków
wiecie co jak czlowiek czegos nie ma to problem a jak moze miec to nie chce
ja na dobra sprawe jutro mam dzownic do gina i on jest sklonny podac mi oxytocyne i wywolac juz porod
w koncu to by bylo 5 dni do terminu
ale jak sobie o tym pomysle to jakos tak by mi szkoda bylo ze znowu oxy
chcialabym doswiadczyc jak to jest tak naturalnie
te wody czop skurcze
i dziecie rodzace sie na wlasne zyczenie
na dobra sprawe Tymek moze mi nie dac tego doswiadczyc bo moze tak jak Hania byc wywolywany po terminie
moze moje dzieci nie potrafia tak same z siebie wychodzic z brzuszka? :/
to jednak jest szansa na pełniowe dziecię no to kibicujemy
juz sie nie moge doczekac nowych fotek w galerii naszych maluszków
wiecie co jak czlowiek czegos nie ma to problem a jak moze miec to nie chce
ja na dobra sprawe jutro mam dzownic do gina i on jest sklonny podac mi oxytocyne i wywolac juz porod
w koncu to by bylo 5 dni do terminu
ale jak sobie o tym pomysle to jakos tak by mi szkoda bylo ze znowu oxy
chcialabym doswiadczyc jak to jest tak naturalnie
te wody czop skurcze
i dziecie rodzace sie na wlasne zyczenie
na dobra sprawe Tymek moze mi nie dac tego doswiadczyc bo moze tak jak Hania byc wywolywany po terminie
moze moje dzieci nie potrafia tak same z siebie wychodzic z brzuszka? :/
Rozumiem Cię doskonale. Ja chciałabym rodzic na dniach, ale nie chce znowu oxy. Raz,że chce poczuc jak to jest zupełnie naturalnie, a dwa, nie chce przeżywac podwójnego bólu.
tak sobie czytam o wywoływaniu porodu i wszedzie tylko piszą że przytulanki, spacery, herbata z liści malin...a tu znalazłam jeszcze takie :"Madzia najlepiej jak bedziesz przykucac i to co drugi krok i kucnij to naprawde pomaga wiem to po sobie bo tak poradzila mi polozna i srednia cora urodzila sie dwa dni przed wyznaczonym terminem tylko dlatego ze mi iezalezalo zeby to bylo konkretnie szybko spruboj nic nie zaszkodzi, powodzenia"
Mi jeszcze lekarz powiedzial dzisiaj ,że chhodzenie po schodach, ale ni takie góra dół, tylko w tym samym tempie,,trzy schodki w góre trzy w dół. podobno nawet kiedys w szpitalu laski wchodziły na takie "podium" i tak chodziły góra dół
Witam kochane.
i znowu żadnego dzidziolka nie ma...? heh chyba nasze maluszki zaparły się i czekaja kwietnia tak jak były planowane
noc u nas w miare przespana, w sumie tradycyjnie wycieczka 2 razy do wc i pobudka 9,30, jednak tak brzydko za oknem było że nosa spod kołdry nie chciało sie wysadzać, no ale głodzilla wygrała. Potem małe pranko ręczne uskuteczniłam i tak się zadyszałam, że aż myślałam że zemdleje tak mi słabo było.
od wczoraj potwornie bolą mnie kości w pachwinach i kość ogonowa. ciężko siedzieć, leżeć, chodzić.....
ale macie produkcję, od wczoraj tylko tu ponad 20 stron!!! ide nadrabiać.
przekąska słodka czeka i herbatka...
i znowu żadnego dzidziolka nie ma...? heh chyba nasze maluszki zaparły się i czekaja kwietnia tak jak były planowane
noc u nas w miare przespana, w sumie tradycyjnie wycieczka 2 razy do wc i pobudka 9,30, jednak tak brzydko za oknem było że nosa spod kołdry nie chciało sie wysadzać, no ale głodzilla wygrała. Potem małe pranko ręczne uskuteczniłam i tak się zadyszałam, że aż myślałam że zemdleje tak mi słabo było.
od wczoraj potwornie bolą mnie kości w pachwinach i kość ogonowa. ciężko siedzieć, leżeć, chodzić.....
ale macie produkcję, od wczoraj tylko tu ponad 20 stron!!! ide nadrabiać.
przekąska słodka czeka i herbatka...
Witam sie i ja.U nas dzisiaj straszna pogoda.W nocy padalo i zaraz chyba znowu bedzie padac
Niby mieszkam w slonecznej Hiszpanii,a tu widze ,ze w Polsce szybciej wiosna zawitala,bo wy macie sloneczko,a ja nie
iza u Ciebie tez tak brzydko????
Ja juz obiadek ugotowalam posprzatalam i teraz wcinam babke co to wronka ja w niedziele upiekla i smaka narobila.Tez mam taka hi hi..
Widze ze wesola szalejesz no moze w koncu sie cos zacznie
paulka nie sadze,zeby ci sie przydaly butelki w szpitalu.Nie rozumiem po co.Przeciez chocby nawet dzidziulek byl karmiony butelka to w szpitalu daja,ale to tylko moje zdanie.
Niby mieszkam w slonecznej Hiszpanii,a tu widze ,ze w Polsce szybciej wiosna zawitala,bo wy macie sloneczko,a ja nie
iza u Ciebie tez tak brzydko????
Ja juz obiadek ugotowalam posprzatalam i teraz wcinam babke co to wronka ja w niedziele upiekla i smaka narobila.Tez mam taka hi hi..
Widze ze wesola szalejesz no moze w koncu sie cos zacznie
paulka nie sadze,zeby ci sie przydaly butelki w szpitalu.Nie rozumiem po co.Przeciez chocby nawet dzidziulek byl karmiony butelka to w szpitalu daja,ale to tylko moje zdanie.
reklama
magda1978
Fanka BB :)
Moje dziecię pospało dziś do 9, zakupkowy spacerek zaliczony, teraz wcina obiadek, a ja mam chwilę dla siebie.
Może jakąś nagrodę wymyślimy dla następnego dzidziusia na zachętę, bo zastój się zrobił niesamowity. Za to potem jak się posypiemy......
Butelka w szpitalu to chyba raczej zbędna
Ostatnio jakiś przypływ sił witalnych mam, w ogóle się nie kładę w ciągu dnia, cały czas się krzątam, coś sprzątam, szykuję
Może jakąś nagrodę wymyślimy dla następnego dzidziusia na zachętę, bo zastój się zrobił niesamowity. Za to potem jak się posypiemy......
Butelka w szpitalu to chyba raczej zbędna
Ostatnio jakiś przypływ sił witalnych mam, w ogóle się nie kładę w ciągu dnia, cały czas się krzątam, coś sprzątam, szykuję