reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

A ja wróciłam ze spacerku, ale żadna to przyjemność mimo pięknej pogody:no:
Połaiłam może z 30 minut a teraz będę leżec 3 godziny bo wszystko mnie boli:wściekła/y::wściekła/y:i ja zaczynam mieć serdecznie dość, a o porodzie przed terminem moge tylko pomarzyć. Ta niepełnosprawnść mnie wykańcza, nie mam na nic siły....nawet nczyniq zmywam siedząc przy zlewie:baffled:

reklama
u mnie to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala spi po okolo 4 godziny, ale jak sie wybudzi to przewijanie, i znow karmienie ktore trwa okolo godzinki lacznie z odbijaniem, potem lece cos w domu zrobic, bo swieta za pasem, tu posprzatac, tam wyprac, poprasowac...
Brak mi czasu!!!!!!!!!!!

aaaa szlag by to chiolerstwo trafil!!!!
Juz mi sie tym rzygac chce! Po porodzie wszystko sie nasililo, cialo wygladalo koszmarnie.
To np moja opuchnieta noga - lydka kolano i udo...
http://www.fotosik.pl
Zobacz załącznik 230798a tak wygladalo wszystko z wyjatkiem stop, plecow i piersi...no i twarzy. Reszta swedziala, piekla i pokryla sie takim gownem.
Kolo srody zaczelo ustepowac, w piatek te wszystkie krosty zaczely sie wysuszac, i zrobila sie taka zaschla skora jak u jakiegos gada. Smaruje i smaruje... a wczoraj w nocy obudzilam sie znow drapiac sie po nogach, i rekach, dzis krosty wychodza znow na cale cialo!!!!!!!!!!
Dermatolog mowil ze moze zaniknac zaraz po porodziel, albo ciagnac sie kilka tygodni. I chyba ta druga wersja bedzie u mnie.

Katik strasznie to wygląda. Mam nadzieję, że szybko się tego dziadostwa uda pozbyć.
A Justa się już z tym uporała czy nadal cierpisz?

Katik- masakra z tym Puppp :szok::-:)-:)-(

Idę właśnie spać...ciekawe na jak długo...zgaszę światło i sie zacznie "zabawa"- jak co noc ;-):sorry2:

Powiem Wam jedno- ZAKOCHAŁAM SIĘ W SWOJEJ CÓRCE!!!! Leży to to takie małe, rozsiewa swój niepowtarzalny zapach w całym domu, wyma****e maleńkimi stópkami i łapkami, mruga tymi słodkimi błyszczącymi rezolutnymi ślepkami, robi minki, sznuruje te maleńkie usteczka w przeuroczy dziubek, a ja stoję i gapię się jak urzeczona, albo płacze ze szczęścia... niesamowite jest bycie mamą... :-D:-D:-D:-D

normalnie popłakałam się czytając to.

kurde jakos mi słabo :baffled:
mdli mnie :baffled:
w głowie się kręci :baffled:
chyba przez pogodę, bo raz słońce raz deszcz

robie sie na czlowieka i uciekam do lekarza...

Aga juz na wizycie, ciekawe co u niej wyjdzie....

maz sie z pracy specjalnie wyrywa, zebym nie musiala autobusem sie tłuc...przyjedzie o 14;30...

mam niepokoj przed wizyta... ech.... same rozterki...

Wróciłam ze sklepiku, oczywiście z Natalką na huśtawki musiałam iść bo innej opcji nie ma i ledwo do domku się doczłapałam, strasznie mnie boli kręgosłup, już z nim nie wyrabiam:-(. Dzisiaj się lenie bo obiadku nie muszę robić bo M przywiezie kurczaczka z rożna:tak: ale mam smaka:-),na samą myśl aż mi ślinka cieknie:-D.
Wesoła oby się rozkręciło, niech już będzie ten kolejny dzidziuś to może przerwie tą złą passę i się posypiemy jedna za drugą:-):tak:. Trzymam kciuki.
Dagsila trzymam kciuki za same dobre wiadomości na wizycie.

robie sie na czlowieka i uciekam do lekarza...

Aga juz na wizycie, ciekawe co u niej wyjdzie....

Maz sie z pracy specjalnie wyrywa, zebym nie musiala autobusem sie tłuc...przyjedzie o 14;30...

Mam niepokoj przed wizyta... Ech.... Same rozterki...

kciukasy pozaciskane!
Czekamy na dobre wieści. :-)

reklama
dagsila, aga - czekamy na same dobre wiadomości.
Chyba skorzystam z ładnej pogody i wybiorę się na spacerek. Pranie zrobione, obiadek zjedzony, posprzątane więc co tu robić w domu nuuudy tym bardziej że M cały tydzień chodzi do pracy na popołudniową zmianę.

Do góry