zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Cholerka, ja mam nadzieje, ze Kostka poczeka na kwiecien...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hi hi, jestem za. Jakos to trzeba bedzie zorganizowacAga, Sebuś szaleje niczym moja Lenka Trzeba ich na randkę umówić
Sebek tez zazwyczaj z prawej siedzi, ale czasami mu sie chyba nudzi i wychodzi na spacer w nieco dalsze terenyAga...mój Borys niedawno tez tak wariowal, tylko on sobie bardziej upodobał prawa strone brzucha i tam dawał czadu
zielona....przed porodem dzieci sie mniej ruszaja ...może to znak, mój tez ostatnio coraz mniej wariuje
jejku, dziwne to musi byc uczucie wiedziec, ze za 12godz bedzie sie juz milo dzieciatko przy sobie... zazdoszcze, ale z 2giej str nie, bo tak jak piszesz, mnie tez bedzie bardzo brakowalo brzuszka i tego buszowania w nim i wogole wszystkiego. Chociaz pewnie bedziemy tak zajete, ze nie bedzie czasu nawet pomyslec o tym, jak to bylo w ciazy... Tak czy inaczej kciuki zacisniete i czekamy na wiesci!!No to ostatni raz w dwupaku kochane Brzusie... ;-)
Dziękuję (lub nie-dziękuję) za trzymanie kciuków na jutro- jeseście super!!!:-)
Idziemy spać...ostatnia noc z "Kuleczką" ...chyba jednak bedzie mi brakować tego okrągluśkiego brzusia przed sobą...
Jutro pobódka o 5 rano..ehhh... Do szpitala na 7 a Cesarka gdzieś niby kolo 11
No to cóż...dobrej nocki moje drogie, dużo zdrowia dla Was wszystkich i postaram się sama odezwać jak najszybciej :-) wcześniej skontaktuje się z Wami mój Łukasz
I jeszcze jedno...(tak naprawdę to dopiero początek naszej mamusiowej drogi ale) super było z Wami spędzić te 9 miesięcy!!! Tyle rad i wsparcia co tu od Was to nigdzie znaleźć nie można Dzieki!!!
Takiemu maluchowi już słodzisz cukrem??
Nigdy bym się na to nie zdecydowała
Podobno im później dziecko poczuje smak cukru tym lepiej.
No, ale pewnie wiesz, co robisz;-)