reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ba, sospettosa trzymam kciuki, żeby Wam się udało z karmieniem piersią :tak:
a jak się nie uda tragedii tez nie będzie;-)

Z resztą takie mieszanie pokarmów nie jest zdrowe, dzieciątko może nabawić się kolek.

.

nie słyszałam nigdy takiej teorii:sorry2:

co do wody z glukozą, też nigdy nie podawałam, teraz może jeszcze nie zaszkodzi maluchowi, ale jak pojawią się ząbki to ryzyko próchnicy bardzo wzrasta. A odzwyczaić od picia słodkiej wody jest trudniej niż teraz przyzwyczaić do samej wody.

reklama
DZIEN DOBRY,

my nadal w komplecie. noc nieprzespana, ale wszytko nieregularne, ale cholernie bolesne...
ide odsypiac i czekam na wiesci od Elli :-)
Wronka, moze to chodzilo o ta polnoc co bedzie dzisiaj.... hmm... ;-)

Aga Twoj Sebus jak Travolta, hehe a moja Margol jak Olivia Niuton John ( czy jak to tam sie pisze :-) ) w czasach swej najwiekszej ruchliwosci byla, bo teraz spokojniejsza troszke :-)

milego dnia

a jestem ciekawa jak Tymus dzisiaj, bo wiosna cala para, a jak juz Tymus sie zdecytuje to chocby nie wiem co Margol musi tez wylez :-D

Ella juz pewnie w szpitalu! :szok::szok::szok::-D:-D:-D

BTW. czeka mnie jeszcze jutro egzamin, trzymajcie kciuki.

O ktorej ten egzamin? Nauczylas sie?
:tak:

WRRRRRRRRR ale jestem zła zamknęli szpital bródnowski do 10 kwietnia i wszystkie ciężarówki kierują do szpitala w Wołominie gdzie chcę rodzić a ja mam termin na 7 kwietnia - mogę się tylko modlić o to że jak zacznę rodzić to nie będzie przepełnienia i nie zechcą mnie nigdzie odesłać:wściekła/y: albo wyląduję na korytarzu z braku miejsc. Wkurzona jestem !!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak masz termin przed 7 kwietnia, to moze nastaw sie na porod 2 tygodnie przed terminem ;-)A tak na powaznie, to trzeba byc dobrej mysli, moze akurat wtedy nie bedzie oblozenia..
.

Cześć Dziewczynki!
Witam się już z Wami pisząc, gdy Malutki śpi w pokoju obok :-D :-D :-D
Nie miałam do nikogo z Was namiarów więc nie było jak napisać. 18-go marca urodził się nasz Synuś :-)
Był to koniec 34 tygodnia, Malutki jest wcześniaczkiem ale jest zdrowy. Teraz już tylko do przodu.
Pozdrawiam Brzusie i Dzieciątka.

Cześć Dziewczynki!
Witam się już z Wami pisząc, gdy Malutki śpi w pokoju obok :-D :-D :-D
Nie miałam do nikogo z Was namiarów więc nie było jak napisać. 18-go marca urodził się nasz Synuś :-)
Był to koniec 34 tygodnia, Malutki jest wcześniaczkiem ale jest zdrowy. Teraz już tylko do przodu.
Pozdrawiam Brzusie i Dzieciątka.

ale super:-)
najwazniejsze ze Bąbel zdrowy:-)

oczywiscie czekamy na fote przystojniaka :-D

wszytkiego dobrego

Dziękuję :*
Mamy jeszcze troszkę strachu, bo Malutki jest mniejszy i musi przybierać na wadze. Ma ładny odruch ssania ale przez to, że jeszcze miesiąc powinien być w brzuszku śpi dużo i trzeba Malutkiego bardzo długo budzić przy butelce, bo nie chce dużo jeść. Dokarmiam Go swoim mlekiem sciągniętym z laktatora, bo przy cycu zasypia i choć chwyta to nie ciągnie mleka ale będziemy nad tym pracować i na pewno uda się :-)
Trafiłam na wspaniały personel medyczny, cesarkę miałam w trybie expresowym. W szpitalu Dzieciątka są przy Mamach i położne uczą jak się takim maleństwem opiekować, to niesamowicie cenne lekcje.

Wiem, że jest lista ze zdjęciami urodzonych Dzieciątek :-) ale nie wiem jak i komu przesłać.
Pozdrawienia :*

reklama
Asiu, a jak sie czujesz? Jak dochodzisz do siebie po cc? Ale Ty musisz byc szczesliwa majac swojego syneczka przy sobie :-) Moze opisalabys w watku o relacjach z porodow jak to u Ciebie wygladalo, jak sie zaczelo, czemu w ogole lekarze zdecydowali sie na cc 18.03?

Edit: Poczytalam Twoje ostatnia posty przed porodem - udalo sie ufarbowac wlosy? ;-) Wyglada na to, ze jednak te bole jak miesiaczkowe, to faktycznie oznaczaja, ze cos sie zbliza ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry