reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziękuję :*
Mamy jeszcze troszkę strachu, bo Malutki jest mniejszy i musi przybierać na wadze. Ma ładny odruch ssania ale przez to, że jeszcze miesiąc powinien być w brzuszku śpi dużo i trzeba Malutkiego bardzo długo budzić przy butelce, bo nie chce dużo jeść. Dokarmiam Go swoim mlekiem sciągniętym z laktatora, bo przy cycu zasypia i choć chwyta to nie ciągnie mleka ale będziemy nad tym pracować i na pewno uda się :-)
Trafiłam na wspaniały personel medyczny, cesarkę miałam w trybie expresowym. W szpitalu Dzieciątka są przy Mamach i położne uczą jak się takim maleństwem opiekować, to niesamowicie cenne lekcje.

Wiem, że jest lista ze zdjęciami urodzonych Dzieciątek :-) ale nie wiem jak i komu przesłać.
Pozdrawienia :*

pisz do Wronki, ona zajmuje sie lista rozpakowanych :-)

Witajcie dziewczynki:-).
AsiaBB jak ja uwielbiam czytać z samego rana takie nowinki. Fajnie że już masz małego przy sobie, na pewno szybko urośnie i przybierze ładnie na wadze:-). Bardzo się cieszę że w szpitalu miałaś tak dobrą opiekę:tak:.
Ella kciuki zaciśnięte i czekam na wieści:tak:.

A ja od wczoraj w świetnym chumorze bo okazało się że dostaliśmy w końcu mieszkanko:tak::tak::-):-):-D. Do tej pory wynajmowaliśmy. No i czeka nas przeprowadzka ale tak za jakieś 2 może 3 miesiące bo najpierw remącik:-). Strasznie się cieszymy:-D. Ale wyczuli moment tu maluszek może się za chwilke na świecie pokazać i taka niespodzianka. Damy radę, najważniejsze że już będziemy naprawde na swoim. Już planujemy jaki pokoik dzieciaczkom zrobimy, bo tutaj to wiadomo taka prowizorka żeby tylko jakoś było:-D.
Pozdrawiam i narazie uciekam. Hejka.

Ella kciuki zaciśnięte na całego i czekamy na wieści

AsiaBB toś nam niespodziankę zrobiła. Dobrze że maluszek jest zdrowy i może być z wami. Nie bój się szybko nadrobi wagę i reszte :-)

laski gdyby te bóle jak na @ za każdym razem oznaczały zbliżający się poród to ja, kwiatek i Dagsila pewnie już byśmy urodziły... a tu cholera nic... ale uważać trzeba...

A tak w ogóle to witam was dzisiaj
Matko u mnie coraz gorzej... boli, kłuje jak ch***ra miejsca do spania nie da sie znaleźć i nic... z moim A. śmiejemy się że jak urodze w tym tykodniu to pewnie będzie to między środą w nocy a czwartkiem w nocy kiedy on jest na targach w warszawie...

[laski gdyby te bóle jak na @ za każdym razem oznaczały zbliżający się poród to ja, kwiatek i Dagsila pewnie już byśmy urodziły... a tu cholera nic... ale uważać trzeba...

... [/COLOR]

ja to juz bym miala mala armie urodzona, jakby tak bylo z tymi @ bolami :-)

trzeba obserwowac siebie i nie dac sie zwariowac, a bedzie dobrze. ja dzisiaj w nocy kucalam, wisialam na lozeczkiem, kapalam sie, bralam prysznic - a bol taki, ze zeby wykrecalo - no ale 2 nospy, troche oczekiwanie az zadziala i po sprawie, wiec sie szykuje dopiero. ale strach sie bac co bedzie w godzinie 0 ;-)

Cześć Dziewczynki!
Witam się już z Wami pisząc, gdy Malutki śpi w pokoju obok :-D :-D :-D
Nie miałam do nikogo z Was namiarów więc nie było jak napisać. 18-go marca urodził się nasz Synuś :-)
Był to koniec 34 tygodnia, Malutki jest wcześniaczkiem ale jest zdrowy. Teraz już tylko do przodu.
Pozdrawiam Brzusie i Dzieciątka.

Gratulacje !!!!

Witam w słoneczny dzionek
Jetem dzisiaj od rana na nogach, bo Igora do przedszkola odstawiałam. Teraz wpadłam na kawkę do mamusi. A że ona do sklepu wyskoczyła to ja na neta. A tutaj takie wieści..

Cześć Dziewczynki!
Nie miałam do nikogo z Was namiarów więc nie było jak napisać. 18-go marca urodził się nasz Synuś :-)
Był to koniec 34 tygodnia, Malutki jest wcześniaczkiem ale jest zdrowy. Teraz już tylko do przodu.

Super, ale nas zaskoczyłaś. Mały szybko nadgoni wagowo.

Witajcie dziewczynki:-).
AsiaBB jak ja uwielbiam czytać z samego rana takie nowinki. Fajnie że już masz małego przy sobie, na pewno szybko urośnie i przybierze ładnie na wadze:-). Bardzo się cieszę że w szpitalu miałaś tak dobrą opiekę:tak:.
Ella kciuki zaciśnięte i czekam na wieści:tak:.

A ja od wczoraj w świetnym chumorze bo okazało się że dostaliśmy w końcu mieszkanko:tak::tak::-):-):-D. Do tej pory wynajmowaliśmy. No i czeka nas przeprowadzka ale tak za jakieś 2 może 3 miesiące bo najpierw remącik:-). Strasznie się cieszymy:-D. Ale wyczuli moment tu maluszek może się za chwilke na świecie pokazać i taka niespodzianka. Damy radę, najważniejsze że już będziemy naprawde na swoim. Już planujemy jaki pokoik dzieciaczkom zrobimy, bo tutaj to wiadomo taka prowizorka żeby tylko jakoś było:-D.
Pozdrawiam i narazie uciekam. Hejka.

Gratulacje. Nie ma to jak na swoim.

Mama wróciła, więc znikam.

reklama
Cześć Dziewczynki!
Ha znalazłam ;-) Nie wiedziałam skąd to info o porodzie, ale widocznie jakaś strona mi umknęła.
Fantastycznie zaczyna się dzień takimi nowinkami
Asiu jak znajdziesz czas to chętnie poczytamy o przebiegu Twojego porodu. Napisz nam jaka waga i wzrost bośmy ciekawe :-) no i jakie imię macie dla syneczka.

Do góry