reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja tylko na chwilkę, w poszukiwaniu newsa od Justy. Dobrze,że z nimi wszystko OK.

Ella trzymamy kciuki za ciebie jutro. Nie dziwię się,że się denerwujesz. Jutro będziesz tulić swoją ksieżniczkę Julię... przytul głowę do podusi z tą myślą. Choć pewnie i tak będzie ci ciężko usnąć.

Aga Sebuś nieźle szaleje u mamusi w brzuszku:-D:-D:-D

Spokojnej nocki kochane :)))

reklama
Ella1 - dołączam się do zbiorowego trzymania kciuków i wysyłania pozytywnych myśli. Powodzenia życzę i czekam na fotki małej Julki:-)

Dzis doczlapalam sie do szpitala coby zrobic USG i oddac krew na badania. Skonczylo sie na tym, ze tylko zdepozytowalam co trzeba bylo, a na USG bede musiala do piatku czekac. Moj lekarz pojechal na wakacje. A niech go wszyscy diabli wezma. Konstancja siedzi cicho, czasem nieznacznie sie poruszy, a ja nie wiem dlaczego. NIc to, pozostaje mi cierpliwie czekac do piatku.

aga super Sebus szaleje.A moja jakas taka nieruchliwa od wczoraj.Czasem tylko wystawi mi nozke,bo mniej wiecej wiem gdzie ja ma i tyle,ale tlumacze sobie tym ze juz miejsca nie ma:-(
iza super brzuchol:-)

Ella....ja równiez trzymam kciuki....i czekamy na wiesci:)

Aga...mój Borys niedawno tez tak wariowal, tylko on sobie bardziej upodobał prawa strone brzucha i tam dawał czadu:)

zielona....przed porodem dzieci sie mniej ruszaja ...może to znak:(, mój tez ostatnio coraz mniej wariuje:)

A ja mam dzisiaj fajny dzien..... przyszedł kojec, dotarły w koncu tez staniki i równoczesnie przyszła tez kiecka...która zamowiłam na okres po ciążowy:). Do tego w koncu po 4 m-cach ZUS przelal mi kase za L4...jak milo:) I tym optymistycznym akcentem sie żegnam...ide spac ..DOBRANOC:)

WRRRRRRRRR ale jestem zła zamknęli szpital bródnowski do 10 kwietnia i wszystkie ciężarówki kierują do szpitala w Wołominie gdzie chcę rodzić a ja mam termin na 7 kwietnia - mogę się tylko modlić o to że jak zacznę rodzić to nie będzie przepełnienia i nie zechcą mnie nigdzie odesłać:wściekła/y: albo wyląduję na korytarzu z braku miejsc. Wkurzona jestem !!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry