reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniash2 a mnie właśnie oddychanie pomaga na twardniejący brzuch. Takie spokojne głębokie wdechy z przepony,puszcza wtedy najszybciej.
gosiek26 już trzeci rok przymierzam się do "Samotności..." może wreszcie przeczytam... :-)

reklama
ja jakbym miala skurcze to bym nie chciala ich powstrzymywac zadna nospa ani nic tylko bym czekala az sie powieksza zeby moc w koncu jechac :)
a tak poza tym to boli mnie podbrzusze jak na @ ale nie tak skurczowato tylko tak ćmi jednostajnie....

Kwiatuszku no ja nie biorę no spy -ale tak naprawdę to nic nie zmienia -bo no spa nie powstrzyma porodu:no: to są skurcze które obniżają małą i skracają szyjkę -ale same mijają:-( wkurza to i tyle -no nic czekam do jutra -może jutro odetchnę trochę od nich.

Spokojnej nocki mamuśki

Paulka całe szczęście dobrze się skończyło
Dagsila trzymam kciuki, żeby to było już to
Nareszcie ulżyli Katik. Kolejny dzidziuś :-)

Fantastycznie, że Katik już urodziła! Tak bardzo jestem ciekawa jak wszystko u niej przebieglo. A Polcia dorodna dziewczynka i nie wiem na co było to całe czekanie i zamęczanie Katik... No , ale wieści rewelacyjne a i przy okazji bardzo zaskakujące. nie podejrzewałam, że dziś któraś urodzi :-):-):-). A teraz nastawiam się, xe w najbliższych dwóch dobach trzy mamusie się rozwiążą :-D
A ja po malowanku. zajęło to cały dzień a i taki jeszcze jutro, mimo, że to niedziela, trzeba podokańczać. Przeraża mnie wizja sprzątania i zagospodarowania....Jednak ,jak we wtorek postawię łóżeczko, to wiem, że będę usatysfakcjonowana i gotowa na poród :-D:-):-)

Witam sie i ja.
Moj R dzis popołudniu bedzie juz w domku, cały jest poobijany bidulek:-(zostawili go na noc na obserwacje,ale wszystko ok, oprócz wybitego palca:confused: no i min tydzien zwolnienia:tak:jakiś idiota w niego wjechał , samochód cały rozwalony:baffled:a moje Kochanie wczoraj przeżywał jak on mnie do szpitala zawiezie rodzic jak samochodu nie ma teraz:szok::-D

dziewczyny widziałyscie to?a ja tak żalowałam ze nie bede tam rodzic:szok::szok::szok:
Nosiła dwa martwe płody Lekarze odesłali do domu - Stolica - TVN Warszawa - 19.03.2010
Dyrektor szpitala św. Zofii: "Przepraszam" - Stolica - TVN Warszawa - 19.03.2010

do tego jeszcze to:
Warszawa: Oddział położniczy czasowo zamknięty z powodu grzyba na ścianach - - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości

w głowie mi sie to wszystko nie miesci:baffled:

hw he A moja lekarka pracuje na bródnie :) dobrze że się nie wybieram .
Co do żelaznej bez komentarza nie wiem czemu kazdy się tam pcha , a potem ma pretensje

U mnie dziś dzień jak codzień .. miałam myć okna ale mi się nie chciało w sumie tylko na placyku byłam z małym i tak jakoś zleciało .. czuć wiosne wkońcu .

Ależ niespodzianka :) A wszystkie Na Margolkę czekałyśmy. Dobrze, że już Katik jest po wszystkim.
Teraz to już będzie prawdziwy "wysyp";-);-)
Potem pewnie drobny przestój (mam nadzieje, bo sama zostać nie chcę;-)) i znowu...
:-)

Zaczelam czytac ksiazke i w takim tempie jak to robie to nigdy nie skoncze,bo co zaczne to spanie lapie.A ksiazka bardzo fajna polecam, ,,Samotnosc w sieci,,

Super książka, o niebo lepsza niż film. Trudno uwierzyć, że autorem jest facet.

miłego wieczorku

Witacie Dziewczęta po długiej nieobecności:)
Niestety, nie nadrobię wszystkiego. Ostatnio za sprawą synka cierpię na lekki deficyt czasu.
Właśnie skończyłam opisywać poród z mojego pktu widzenia, co zajęło mi ze 2h, bo musiałam robić przerwy na kąpiel, karminie, przewijanie etc...
Zdążyłam też zamieścić fotki mojego szkraba. Widzę, że tylko Ba to uczyniła...więc postanowiłam dać chłopca coby parka była :)

reklama
Aniash2 a mnie właśnie oddychanie pomaga na twardniejący brzuch. Takie spokojne głębokie wdechy z przepony,puszcza wtedy najszybciej.
gosiek26 już trzeci rok przymierzam się do "Samotności..." może wreszcie przeczytam... :-)
Muszę spróbować tych oddechów:-) dzięki za radę :-)

Do góry