sospettosa
Fanka BB :)
Melduję się po wyprawie na miasto . Wszystko załatwiłam, wredne ludzie nie przepuścili mnie rzecz jasna w kolejkach więc troche się wystałam, ale już z głowy. Jeszcze tylko ugotować obiad i uszykować się do lekarza muszę . Jestem baaardzo ciekawa co mi powie .
Piszecie, że czop może odchodzić dwa tygodnie. Ja to wszystko wiem, dlatego nie panikuje i zajmuję się przyziemnymi sprawami. No może trochę uważniej obserwuję to co się ze mną dzieje.
Co do wina, to szczerze mówiąc jak miałam ochotę nie unikałam. Myślę, że organizm sam wyznacza bariery i tak właśnie u mnie było. Smakowały mi ze 2 pierwsze łyki, a później nie dało się wina przełknąć więc zlecałam dopicie po mnie komuś innemu .
Piszecie, że czop może odchodzić dwa tygodnie. Ja to wszystko wiem, dlatego nie panikuje i zajmuję się przyziemnymi sprawami. No może trochę uważniej obserwuję to co się ze mną dzieje.
hehe, miałąm to samo jakiś tydzień temu . Co u mnie bardzo dziwne było, bo nigdy wcześniej w życiu ani kawałka snu erotycznego nie miałam. A tu noc w noc .mnie się ostatnio noc w noc śni sex... i tak godzinami... aż się budzę zmęczona
Co do wina, to szczerze mówiąc jak miałam ochotę nie unikałam. Myślę, że organizm sam wyznacza bariery i tak właśnie u mnie było. Smakowały mi ze 2 pierwsze łyki, a później nie dało się wina przełknąć więc zlecałam dopicie po mnie komuś innemu .