reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

wiem, dziwne, nie? wczoraj na szkole rodzenia jak omawiali diete mam karmiacych, to stwierdzili, ze "wszystkiego po trochu" jest najlepiej (no poza alkoholem) ale ani slowa o tym, zeby nie jest smazonego, ciezkostrawnego czy cytrusow... Dokaldnie opisze na odpowiednim watku, ale to juz z pracy, bo wlasnie wychodze:-(
Nie chce mi sie juz pracowac, ale nie dlatego, ze zle sie czuje czy cos, tylko po prostu mam lenia jak nie wiem co!!
Powiem Wam dziewczyny, ze ja spac moge jak niemowle - juz ktoras noc spalam wiecej niz 11 godz (oczywiscie z 2-3 przerwami na siusiu), a mimo to i tak ok 16-17 sen mnie pewnie dopadnie. Sz smieje sie, ze jak tak dalej pojdzie, to Synek bedzie musial sie szybko samoobslugi nauczyc, bo mama bedzie spala wiecej niz on:-p
Dobra, uciekam, bo nie chce sie spoznic. Milego dzionka wszystkim zycze:-)

co do alkoholu... :-p u mnie w szkole rodzenia powiedzieli, że jak czujemy skurcze i nie jesteśmy pewni że to skurcze porodowe czy przepowiadające to można wypić lapkę wina i wejść pod ciepły prysznic. jak przejdzie to znaczy, że to jedynie skurcze przepowiadające, a jak nie przejdzie to można zacząć mierzyć czas ;-)

reklama
Witam i ja;-)
U nas nocka spokojna, choć sny tym razem też jakieś dziwaczne miałam, ale nie z tycj strasznych a raczej z tych bez sensu zupełnie:/
M. szykuje śniadanko to mam chwilkę, aby nadrobić czytanie:-)
Ba - cały czas myślę i serdecznie współczuję..trzymaj się cieplutko!!
Pozostałe Kwietnióweczki pozdrawiam i wysyłam trochę wiosennego słonka, bo u nas dzisiaj się pojawiło:-)

mnie się ostatnio noc w noc śni sex... i tak godzinami... aż się budzę zmęczona :cool:

co do alkoholu... :-p u mnie w szkole rodzenia powiedzieli, że jak czujemy skurcze i nie jesteśmy pewni że to skurcze porodowe czy przepowiadające to można wypić lapkę wina i wejść pod ciepły prysznic. jak przejdzie to znaczy, że to jedynie skurcze przepowiadające, a jak nie przejdzie to można zacząć mierzyć czas ;-)

U mnie jeszcze do tego zestawu kazali wziąść dwie nospy :)

No właśnie nie mogę nikomu zlecić tego, bo idę do Urzędu po nowy dowód osobisty. A to trzeba osobiście załatwić :sorry2:. Najbardziej przerażają mnie schody...dwa piętra w starej kamienicy...czyli wyyysoko, no i nie muszę mówić, że nie ma tam windy :sorry2:.
Dowód potrzebuję do szpitala, bo nie chcę legitymować się tym starym gdzie widnieje nazwisko po moim byłym mężu :sorry2:.

Idz jak musisz i się nie stresuj czop to tylko czop a mozna po jego wyjściu i za dwa tygodnie urodzić :) Choć jak coś tam jest krwi to może być dość szybko . Zwracaj tylko uwagę czy ta krew nie jest zywo czerwona bo z taką to od razu wal na jakąś kontrole szpitalna

gosienkag niestety katar i kaszel dalej go męczą… ale działamy. Ważne że temperatury nie ma to damy jakoś radę…

kici racja z tym winkiem… wprawdzie ja nie ze szkoły rodzenia o tym wiem a z książki nieocenionej D. Steel i jak mnie cos za mocno gniecie to wypijam sobie lampkę winka + nospa… do pół godziny mam spokój… :-D także polecam :-p
mnie się ostatnio noc w noc śni sex... i tak godzinami... aż się budzę zmęczona
BOSKIE!!!!!

Sospettosa- jak nic poza tym się nie dzieje to prowadź normalny tryb życia :-D No chyba, że dzisiaj lekarz stwierdzi inaczej.

Lampka wina powiadacie :-D Ja mam ten problem, że pod nosem mam Winarium a ja z alkoholu to wino najchętniej :tak:Trzy butelki czekają w domu na lepsze czasy, bo mężowi zabroniłam ich tknąć... Jak ja mogę nie pić to on też :-D

Witam, powiedzcie mi, czy coś można poradzić te to straszne rwanie w pachwinach? Znacie jakieś metody? Mąż musi mi pomagać obracać się w łóżku w nocy, bo nawet nie potrafię ruszyć nogą!

reklama
Paulka ja powiem tak... nc co w nadmiarze nie zaszkodzi... tylko trzeba mieć umiar... a lampka wina... znam lekarzy którzy najchętniej przepisywali by lampkę czerwonego wina dziennie na krążenie. Tak samo wg mnie nie zaszkodzi łyk czy dwa piwa a dzięki temu lepiej trawie... oczywiście nie codziennie ale w razie w...

Do góry