reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ba no to trzymamy kciuki, aby skurcze jak najszybciej przyszły :) zanim się te matoły rozmyślą
ale to ekscytujace, niebawe urodzisz, bedziesz pierwsza rozpakowana kwietnióweczką!!!!
jestesmy z Toba!!!

Ba noramlnie mnie trzęsie!! A to z racji tego że cholera od kiedy oni ci te skurcze powstrzymują!! Zamiast się kurde zabrać za was na porządnie!! :zły: Ale trzymam kciuki i kibicuje z całej siły. Zasłużyłas na to rozpakowanie jak nie wiem co... Kochana to teraz po schodach w góre i w dół, przysiady i co ci tam jeszcze do głowy przyjdzie

Hej Dziewczyny

Nie było mnie cały weekend, aż do dziś. U nas wszystko w porządku :-), wizyta u lekarza zaliczona. Następna dopiero w 38 tygodniu. Trochę mnie to zdziwiło :baffled:, myślałam, że teraz to wizyty będą częściej. Wzięłam już od lekarza, zaświadczenie, że przebywałam od 10 tyg po opieką lekarską, do becikowego.

Czy wy też teraz jesteście takie zmęczone? Mnie byle ruch zaraz męczy.

Ba Skarbie trzymaj nerwy na wodzy, bo jak wybuchniesz juz tak na amen, to biada im tam wszystkim:no:
Teraz to juz naprawde tylko porzadnych skurczy Ci zyczyc, a potem szybkiej i konsekwentnej pomocy ze strony lekarzy - a wtedy mala Vanesska bedzie juz z Wami.
Buziaki i przytulanki!!!!!!!!!!!

Wstawiłam na społecznościowym moje najnowsze fotki.

Ale się dziś uśmiałam jak czekałam w poczekalni u lekarza. U mojego lekarza zawsze leci głośno salsa. I moja mała zaczęła wywijać wygibasy. Brzuch mi falował cały czas jak czekaliśmy. Zawsze jej puszczałam muzykę klasyczną lub relaksującą. Ale czuję, że ona woli bardziej energetyczną muzyczkę. Więc od dziś będziemy słuchać salsy.

Ostatnia edycja:
Maonka, jako asystentka instruktora salsy mogę Ci podesłać kilka świetnych numerów - aby Mała Ala miała przy czym wywijać;-)
Moja Lenka uwielbia salsę!! Bachata i merenque też nie są jej obce - więc tańczymy sobie często:-)

reklama
Maonka, jako asystentka instruktora salsy mogę Ci podesłać kilka świetnych numerów - aby Mała Ala miała przy czym wywijać;-)
Moja Lenka uwielbia salsę!! Bachata i merenque też nie są jej obce - więc tańczymy sobie często:-)

OOO asystentka instruktora :-) Super. Ile lat tańczysz? Chodziłam na kurs salsy, ale krótko. Więc te klimaty nie są mi obce. Mam dosyć dużą kolekcję utworków.
Jakoś przez całą ciążę nie wpadłam na to, żeby spróbować szybszej muzyki. :szok: A tu na koniec taka niespodzianka.

Do góry