reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
ja mam torbe tak do polowy spakowana, bo nie moge sie zmobilizowac zeby dokonczyc. a po cichu licze ze jak sie zacznie to dopakowanie zajmie mi jedna przerwe pomiedzy skurczami :-)

A ja jeszcze nie mam spakowanej torby.Pakowanie mam zamiar zaczac dopiero pod koniec marca:tak: tak samo jak pranie dzieciecych ciuszkow;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KIBIETKI TE DUŻE I TE MALEŃKIE!!!!:-D:-D:-D:-D

Widzę, że akcja się zagęstrza...:-D:szok::cool2: Sospettosa- powodzenia! Może uda się jeszcze przeciągnąć parę dni ;-) A jak nie, to co tam- Idź na całość!!!:-):-):-)

Ba- Ty miałaś mieć termin porodu wg ostatniej @ na 6.04?:szok: To przez wielowodzie Ness tak przyspieszyła z rozwojem czy to niezależnie?... Teraz już 37tydz4d? (znaczy w zasadzie 38 leci) to Ty się już w ogóle niczym nie przejmuj- spokojnie można ją na świecie witać :-) a przynajmniej Twoje męczarnie się skończą biedulko...:sorry2: Powodzenia i dużo zdrówka! :tak:

Ja się dziś znów zważyłam zaniepokojona tym wczorajszym 1kg+ w 3 dni, ale dziś jest od tego 0,5kg- mniej więc chyba jednak nie gromadzę wody tak szybko..ufff...:sorry2: no i nie widzę obrzęków widocznych żadnych- nie wciskam już obrączki na siłę, ale by sie dało :-p jedynie ten lekki ból w stawach palców przy zaciskaniu dłoni w pięść, ale może na tym się skończy:dry:...oby te moje ostatnie 2 tygodnie ciąży przebiegły bez jakiś "nowości" w dolegliwościach...:sorry2::cool2:
No i dziś jestem na etapie- "Ja chcę już zobaczyć moją Córeczkę!":-D

Pozdrowienia dla wszystkich Brzusiów :tak:

dziewczyny ja tez jestem rybka i na dodatek mam dzisiaj urodziny:cool: osiemnaste oczywiscie:tak: takze skladajcie mi zyczenia:tak: a sama sobie z okazji urodzin zycze zeby moja wysypka nie miala wplywu na dzidzie i zebym wytrzymala do konca i zebym miala super porod i najwazniejsze zeby moja malusia byla zdrowa:-)
az z tego wszystkiego prawie zapomnialam ze mam urodziny, dopiero wczoraj mnie maz uswiadomil, a dzis juz od rana telefony i sms-y a potem pewnie tu pare ludzi przyjedzie, wiec zmykam kupic jakies fajne ciacha:-)
a wam wszystkim z okazji dnia kobiet tez zycze zebyscie dotrwaly do konca i zeby dzidzie sie zdrowe urodzily, a porody lekkie byly! i zebyscie byly szczesliwe i spelnialy sie wasze marzenia!:tak::happy2:

Nie jestem dobra w składaniu życzeń :zawstydzona/y:. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i podpisuję się pod tym co już cobie sama życzyłaś :-)

ale wtopę zaliczyłam przed chwilą
przyszedl znajomy kurier z paczką, który zawsze przynosi służbowe przesyłki dla męża
no i na koniec życzył mi wszystkiego najlepszego
a ja głupia pomyslałam ze to na swieta juz zyczy bo nie przyjdzie do kwietnia czy cos
i mu powiedzialam
"dziekuje bardzo i nawzajem!!":sorry2::happy2:
kurcze ale głupio wyszło
ciekawe co se facet pomyslal
ze kobietke w nim widze czy co... :-D
no ale w ciazy wiadomo ze mozna byc rozkojarzonym wiec moze sie nie obrazi ;-)

moja torba spakowana częsciowo

muszę jeszcze duperelki dokupic:
- akumulatorki do aparatu
- kosmetyki w malych opakowaniach i takie tam...
Ragazze!
Dopiero mi oznajmili,ze ide na USG "rano" i zobaczymy jak tam malenka wymiarowo-wagowo.No i powiedzieli ze juz ostatecznie trzymaja sie daty z OM-czyli na dzis mamy 37t4d!
W zwiazku z tym czekam na decyzje na godzinach,co beda chcieli zrobic.
Aaaa!
przemów tej swojej szyjce do rozumu niech sie wreszcie skraca i otwiera
dzien kobiet to dobry pretekstt
urodzilabys wreszcie kochana a nie tam łózko zajmujesz
najwyzszy czas jestescie obie gotowe do akcji :)
czekamy na info

Justa:
100 lat z okazji kolejnych 18-tych urodzin, najpiękniejszy prezent masz w brzuszku więc życzę Ci tego co tam jeszcze do szczęścia potrzebujesz!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Dziewczęta w nasze święto :-D

Dziś rano chyba odszedł mi czop :shocked2:!! Mówię chyba, bo nie jestem pewna czy ta różowawa maziasta plama na papierze, która została po podtarciu po porannym siusiu to właśnie czop.

W każdym razie dziś w nocy synek postanowił jeszcze bardziej się obniżyć i teraz jak chodzę, to podtrzymuję brzuch z dołu, bo ciągnie, a nie kłade ręce u góry pod cyckami jak na tacce jak tydzień temu :tak:

Do tego zaczęło mnie czyścić. Przes ostatni miesiąc miałam mega zaparcia, a teraz odwrotnie...

Nie wiem czy profilaktycznie jeśc no-spę. Nie wiem czy chcę odwlekać nieuniknione...

Dziś dzwonię do Gina i umawiam się na wizytę:tak:
Sospettosa, wybacz - az mi glupio ze tak wczoraj wywolywalam wilka z lasu :zawstydzona/y: Choc ten czop o niczym jeszcze nie swiadczy. Tak czy inaczej - powodzenia!

Ragazze!
Dopiero mi oznajmili,ze ide na USG "rano" i zobaczymy jak tam malenka wymiarowo-wagowo.No i powiedzieli ze juz ostatecznie trzymaja sie daty z OM-czyli na dzis mamy 37t4d!
W zwiazku z tym czekam na decyzje na godzinach,co beda chcieli zrobic.
Aaaa!
Fantastycznie! 37+4 to juz suuuuper termin! CZekamy na jakies sensowne decyzje lekarzy!

Justka: Wszystkiego najlepszego!
Zycze duzo radosci jaka juz niedlugo przyniesie ta mala istotka. Badz silna, cierpliwa i konsekwentna. Ciesz sie kazdym dniem spedzonym ze swoim Najwiekszym Skarbem! Duzo zdrowka i spelnienia marzen!!!!

Zobacz załącznik 222455

Kochane Babeczki - jako ze nie mamy tu facetow przyjdzie nam sobie samym skladac zyczenia, a w zwiazku z tym: all the best dla kazdej z nas!!!!!!
Powodzenia w tym szczegolnym dniu, i samych slonecznych dni juz potem.

Do góry