reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzieńdoberek,

Monia i Hania za życzonka dziękują i buziaki z wzajemnością przesyłają ;-).
Dzisiaj dziewczynki piękny słoneczny dzień się zapowiada, do tego nasz dzień - Dzień Kobiet, więc życzę wszystkim cudownych nastrojów, bez boleści i innych "atrakcji" ciążowych :-).

P.S. Nie wiem jak Wy ale ja mojemu M na wszelki wypadek z rana delikatnie przypomniałam co dziś za dzień ....... zobaczymy co chłopak wymyśli.....

Miłego dnia!

reklama
Witamy i my w ten Samonty Dzień Kobiet... ehhh ciekawe czy mąż choć smsa przyśle z życzeniami??

Margolko dziękuje za życzenia Tobie i Mamusi też posyłam całe stado całusów i gorących życzeń.

Noc wręcz rewelacyjna.... wyspałam się a i mój chorowitek przespał noc jak kamień... nawet pić nie chciał :szok: ale od rańca kaszel... i katar także walczymy talej...

Jezu ale zimno słonko niby świeci, niebo bezchmurne i -8 st. paranoja jakaś totalna...

Drogie Kobiety,
w tym pięknym dniu, chcę życzyć Wam (i sobie też ) aby dzień ten był lekki jak morska bryza.
By kolejne dni, upływały Wam w radości z każdego budzącego się poranka i ekscytacji nadchodzącym dniem. Aby Wasze najskrytsze marzenia, fantazje i mrzonki miały okazje się spełnić.
Bez względu na wiek, byście zawsze czuły się piękne, kochane i mogły stąpać przez życie jak po płatkach czerwonych róż….
Do tego wszystkiego załączam życzenia spełnienia marzenia o wielkiej szafie pełnej kluczowych w życiu kobiety rzeczy na literę B.
Elwira
P.S. Mężczyznom podpowiadam:-) Kluczowe dla kobiety rzeczy na literę B to: bielizna, biżuteria i buty.

Witam Dziewczęta w nasze święto :-D

Dziś rano chyba odszedł mi czop :shocked2:!! Mówię chyba, bo nie jestem pewna czy ta różowawa maziasta plama na papierze, która została po podtarciu po porannym siusiu to właśnie czop.

W każdym razie dziś w nocy synek postanowił jeszcze bardziej się obniżyć i teraz jak chodzę, to podtrzymuję brzuch z dołu, bo ciągnie, a nie kłade ręce u góry pod cyckami jak na tacce jak tydzień temu :tak:

Do tego zaczęło mnie czyścić. Przes ostatni miesiąc miałam mega zaparcia, a teraz odwrotnie...

Nie wiem czy profilaktycznie jeśc no-spę. Nie wiem czy chcę odwlekać nieuniknione...

Dziś dzwonię do Gina i umawiam się na wizytę:tak:

Dziś rano chyba odszedł mi czop :shocked2:!! Mówię chyba, bo nie jestem pewna czy ta różowawa maziasta plama na papierze, która została po podtarciu po porannym siusiu to właśnie czop.

W każdym razie dziś w nocy synek postanowił jeszcze bardziej się obniżyć i teraz jak chodzę, to podtrzymuję brzuch z dołu, bo ciągnie, a nie kłade ręce u góry pod cyckami jak na tacce jak tydzień temu :tak:

Do tego zaczęło mnie czyścić. Przes ostatni miesiąc miałam mega zaparcia, a teraz odwrotnie...

Nie wiem czy profilaktycznie jeśc no-spę. Nie wiem czy chcę odwlekać nieuniknione...

A jeszcze wczoraj Katik się zastanawiała nad rozpakowywaniem Kwietniówek.. a tu proszę.. w taki Dzień:-)
Powodzenia życzę!!

Witam już nie porannie... Wyleguję się w wyrku, ale chyba pora się zwlec i zrobić coś konstruktywnego.
Moje chłopaki skaładały mi życzenia o 7:00 rano :-D Mąż nauczył Kubusia piosenki i ten prezentował wokal o poranku :-D:-D:-D
Do listy kluczowych prezentów dla kobiet dołączam literę P czyli Perfumy- ja jestem maniaczką :-D

Z tego, co piszesz to może być czop. Migiem do gina- niech sprawdza i niech podejmuje decyzję, a jakby coś się działo to śmigaj do szpitala. Chociaż czop częśto odchodzi duuużooo wcześniej niż zaczyna się poród (ale reguły nie ma).

A jeszcze wczoraj Katik się zastanawiała nad rozpakowywaniem Kwietniówek.. a tu proszę.. w taki Dzień:-)
Powodzenia życzę!!

No widziałam właśnie, że Katik coś o czopach pisała :). W każdym razie jeszcze nie czas. Niech synek kilka dni choć poczeka :). A poza tym, lipa jak facet ma urodziny w dniu kobiet chyba :tak:

o jeja :-)

mezczyzna pcha sie na swiat zyczenia skladac w dniu kobiet :-)

trzymamy kciuki :-D

reklama
Dzieńdoberek,

P.S. Nie wiem jak Wy ale ja mojemu M na wszelki wypadek z rana delikatnie przypomniałam co dziś za dzień ....... zobaczymy co chłopak wymyśli.....

Miłego dnia!

Ja nie musiałam, jak jechalismy dzisiaj rano do przychodni (byłam i ja i corcia na pobraniu krwi), to corcia sama się mnie na głos zapytała " Mamusiu czy dzisiaj jest dzien kobiet?", no i mężus siłą rzeczy musial sobie przypomniec:-D

No kochana, to lepiej skonsultuj z ginem, ale wiem,ze odjesie czopa nie musi oznaczac od razu porodu, równie dobrze może to potrwac jeszcze dwa tygodnie, albo i dłużej. No ale z ginem to skonsultuj koniecznie:tak:

DZIEWCZYNKI I TE WIĘKSZE I TE MNIEJSZE....WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-D

Do góry