reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ba- Ty masz siedzieć jeszcze w dwupaku!!!!!

Co do pracy- wszystkim życzę, żeby miały do czego wracać. Ale teraz nie zaprzątajmy sobie tym głowy- są ważniejsze sprawy :tak:

reklama
dzien dobry,ja juz na posterunku:-):-) K. pojechal w delegacje ( na cale szczescie jednodniowa) i musze mu pilnowac takiej gry w przegladarce i teraz klikam, wysylam, planuje itd. - w koncu przydatna zona jestem:-D pozniej musze skoczyc po torcik, co mi go pan cukiernik wypiekł:-) a jeszcze ppozniej jedziemy odebrac termometr bo juz przyszedl i komode - mam nadzieje ze tez juz bedzie. a jeszcze pozniej pojdziemy sobie na lody albo pizze:-) - bo kto powiedzial ze swieto pizzy nie moze byc przedłuzone na potrzeby konsumentów:tak::tak::tak::tak:
buzkiaki moje drogie:-)
ambitny plan:-D

a m panowie zaraz komode przywioza:-):-):-):-):-):-):-)
zadzwonilam do kupiera i mowie , ze wiem ze oni nie wnosza do dmou - no bo po co- wiec niech mi nawet nie przywoza bo ja nie odbiore. panie sie pyta a dlaczego to ja jej mowie ze jestem w 8 miesiacu ciazy i nie wniose sobie 30 kg komody a ona ze jak tak to oni przyniosa:-D:-D:-D:-D:-D
i za chwiel bede miała:tak::tak::tak::tak: alez sie ciesze:-):-):-):-):-)
pewnie ze tak, niech zarobia na swoja pensje:-p

kamisia1101, o ile wiem, to musza Cie przyjac spowrotem na to samo lub roznie wysokie stanowisko tak samo platne i odpowiedajace Twoim kwalifikacjom, wiec chyba nie masz sie czym przejmowac. A na pewno nie teraz, bo szkoda tylko Twoich nerwow :-)

kittek,
a Ty czym sie zajmujesz jesli moge zap? wykladowca jestes, czy jak? :szok:

Uciekam do domku :-):-):-) Mąż dygnął się wczoraj po płatki różane i inne artykuły spożywcze niezbędne do pączków, więc jednak w tym roku impreza pączkowa mnie nie ominie. Wieczorem smażymy :tak: Dobrze, że mój mąż jest zdatny do robót kuchennych, bo samej to by mi się nie chciało.

Mamusia faworki robi- tyłek jutro urośnie jeszcze bardziej :-p

az sama sie pofatygowalam poszukac tego watku. no porazilo mnie:eek::eek::eek:
normalnie miałam tego nie robić, ale tez sie pofatyguje :tak:. Mi się odechciało czytać wpisy aniołka po przejrzeniu wątku o starszych ludziach :sorry:

Ja już zaczynam być w takim stanie, że mam wszystko gdzieś. Niech się dzieje wola nieba, ja sie spokojnie kłade do łóżka i czekam na poród :-D. tiaaaaaa...... jaasne, sama siebie oszukuje. Czlowiek ma tyle na głowie, że nawet nie ma czasu myśleć że w ciąży jest. A wiecie, że do mnie dalej nie dociera, że za chwilę będę mamą? Nie potrafię sobie wyobrazić, że za miesiąc dwa wyjdzie ze mnie małe różowe pomarszczone stworzonko :zawstydzona/y:

A wiecie, że do mnie dalej nie dociera, że za chwilę będę mamą? Nie potrafię sobie wyobrazić, że za miesiąc dwa wyjdzie ze mnie małe różowe pomarszczone stworzonko :zawstydzona/y:
nie jestes sama. Ja juz do tego stopnia przyzwyczailam sie do bycia z ciazy i tak mi dobrze w tym stanie, ze nie wyobrazam sobie, ze synek moglby byc z drugiej strony brzuszka. Jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic. Niby rzeczy dla Niego gotowe i torba do szpitala czeka i wiem, ze to juz tylko 2 miesiace, ale mimo tej wiedzy, nie dotarlo to do mnie wogole:zawstydzona/y:

Uciekam do domku :-):-):-) Mąż dygnął się wczoraj po płatki różane i inne artykuły spożywcze niezbędne do pączków, więc jednak w tym roku impreza pączkowa mnie nie ominie. Wieczorem smażymy :tak: Dobrze, że mój mąż jest zdatny do robót kuchennych, bo samej to by mi się nie chciało.

Mamusia faworki robi- tyłek jutro urośnie jeszcze bardziej :-p
Ale fajnie masz z tymi domowymi paczusiami, z faworkami :tak:
Az mi slinka leci...

Moj Ł tez chetnie wspolpracuje ze mna, i ochoczo zglosil sie dzis po pracy pojechac do Polskiego sklepu i kupic paaaaaaczki! Jutro bezkarnie wcinam!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Boshe , ale mamy pogode durna! Cale dopoludnia swiecilo slonko na bezchmurnym niebie. Zimno dosyc - ale dla siedzacej w domu lapiacej promyki slonca przez okno - idealnie.
A przed chwila zachmurzylo sie, ze az ciemno w domu sie zrobilo i zaczal snieg sypac :szok:
Pies od razu w szal wpadl, ze chce na ogrodek, i lata durnota i sie cieszy :-D:-D

Moj Ł tez chetnie wspolpracuje ze mna, i ochoczo zglosil sie dzis po pracy pojechac do Polskiego sklepu i kupic paaaaaaczki! Jutro bezkarnie wcinam!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
Boshe , ale mamy pogode durna! Cale dopoludnia swiecilo slonko na bezchmurnym niebie. Zimno dosyc - ale dla siedzacej w domu lapiacej promyki slonca przez okno - idealnie.
A przed chwila zachmurzylo sie, ze az ciemno w domu sie zrobilo i zaczal snieg sypac :szok:Pies od razu w szal wpadl, ze chce na ogrodek, i lata durnota i sie cieszy :-D:-D
ja dzis w drodze z pracy wyruszam na polowanie na paczki!! i tez sie nie bede jutro przejmowac iloscia kalorii:-p
a co do pogody, to u mnie jest podobnie. Caly dzien sloneczko swiecilo, a jak tylko zblizyl sie czas przerwy obiadowej - zimno, buro i ponuro sie zrobilo i nici z mojego spacerku popoludniowego:no: na szczescie sniegu nie bylo:rofl2:

reklama
teraz to i tak juz mamy z gorki:tak: a Tobie faktycznie 31 sie zaczal a 30 skonczyl; Gratuluje:-)
AGA MAM NADZIEJĘ ŻE PRZETRWAM BO NAPRAWDĘ STRASZNIE MNIE MĘCZY JAK NIE MOGĘ PORZĄDNIE ODDECHU ZŁAPAĆ:no::no::no:.NERECZKI DAJĄ CZADU:no::no: I TAK MYŚLĘ O MAŁEJ BO OD WCZORAJ JAKOŚ MAŁO SIĘ RUSZA:-( I SIĘ MARTWIE

Do góry