zielona...hehe to świętujemy razem...Jeju jak czytam u niktórych z Was ,że do produ zostało 2 m-ce...z kawałkiem.....szok
A przed chwilką zaczełysmy tu pisać albo tylko mi tak czas zapitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zielona...hehe to świętujemy razem...Jeju jak czytam u niktórych z Was ,że do produ zostało 2 m-ce...z kawałkiem.....szok
Kochana ty juz po studniowce jestes ...Yhm, czas leci jak opętany
Ja nie wiem kiedy będę miała studniówkę, nie liczę dni tak dokładnie.
Nie wiem czemu, ale mam przeczucie że nie dotrwam do terminu. Moja intuicja niezwykle rzadko coś mi podpowiada, a tu niemal mam pewność .
Mam nadzieję, że w tej kwestii się mylę
Jak można wiedzieć, do jakiej szkoły się wybieracie? Bo ja dopiero od marca zaczynam bo wcześniej miejsc nie ma:-( I jeszcze jedno pytanko wybrałaś już szpital w jakim chcesz rodzić-pytam tak bo widzę że z krk jesteś.
Sospettosa, mi sie kiedys snilo, ze urodze 21ego (pewnie marca), ale to bylo w czasach, gdy myslalam, ze bedzie Konstanty nie Konstancja
Mi się nic nie śniło, nie wiem skąd mi się to ubzdurało . Czasem po prostu tak mam.
Jeśli chodzi o sny, to mi nagminnie śni się że moje dziecko jest brzydkie . Pewnie wzieło mi się to stad, że ogólnie uważam że noworodki nie wygladają zachęcająco . Zła kobieta ze mnie chyba