reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Yhm, czas leci jak opętany :tak:

Ja nie wiem kiedy będę miała studniówkę, nie liczę dni tak dokładnie.
Nie wiem czemu, ale mam przeczucie że nie dotrwam do terminu. Moja intuicja niezwykle rzadko coś mi podpowiada, a tu niemal mam pewność :blink:.

Mam nadzieję, że w tej kwestii się mylę

Yhm, czas leci jak opętany :tak:

Ja nie wiem kiedy będę miała studniówkę, nie liczę dni tak dokładnie.
Nie wiem czemu, ale mam przeczucie że nie dotrwam do terminu. Moja intuicja niezwykle rzadko coś mi podpowiada, a tu niemal mam pewność :blink:.

Mam nadzieję, że w tej kwestii się mylę
Kochana ty juz po studniowce jestes ;)...

ah wy tez zauwazylyscie ze Malenstwa coraz wiecej sily maja??...
ze niektore kopy to potrafia nawet zabolec, czy to tylko ja jestem tak dziwnie czula :-D??

Dobry wieczór Brzusie :-D

Ja nie nadążam z tą waszą produkcją! :-)
Widzę, że też o zakupach była rozmowa... to ja się dziś miło zaskoczyłam, bo kupiłam sobie piżamkę do karmienia i jest w rozmiarze M a nawet teraz w nią wchodzę razem z "kuleczką":-):-):-) no i kupiłam biustonosz też do karmienia (nie znoszę cyckonoszy nieusztywnianych ale trudno :sorry2:) ale ogólnie się cieszę z zakupów :tak:

Jak można wiedzieć, do jakiej szkoły się wybieracie? Bo ja dopiero od marca zaczynam bo wcześniej miejsc nie ma:-( I jeszcze jedno pytanko wybrałaś już szpital w jakim chcesz rodzić-pytam tak bo widzę że z krk jesteś.

Zapisaliśmy się z M do szkoły rodzenia Ujastek :tak: Dziś pierwsze zajęcia- bardoz fajne ;-) uczyliśmy sie min oddychać i było śmiesznie :-D poza tym fajne wykłady ;-)
A co do szpitala to ja mam 2 typy na dziś dzień. Mimo tego, że nasza Ewusia nie poleca ujastka, to jeśli nie będę miała wcześniejszych stwierdzonych powikłań ani zadnej patologii (typu cukrzyca) to poważnie myślę nad porodem w Ujastku.
Natomiast lekarza prowadzącego mam z Kopernika, więc jeśli tylko cokolwiek będize nie tak, albo na Ujastku nie będzie miejsca to jadę tam, bo owszem warunki ponoć mało przyjemne, ale najlepsza patologia ciąży. :tak: A jak czytam w ogóle opinie o szpitalach w Krk to jest taki mix że zwariować można! :baffled:
A Ty gdzie się zastanawiasz nad porodem i dlaczego??? ;-)

Sospettosa, mi sie kiedys snilo, ze urodze 21ego (pewnie marca), ale to bylo w czasach, gdy myslalam, ze bedzie Konstanty nie Konstancja ;)

Mi się nic nie śniło, nie wiem skąd mi się to ubzdurało :sorry2:. Czasem po prostu tak mam.
Jeśli chodzi o sny, to mi nagminnie śni się że moje dziecko jest brzydkie :sorry2:. Pewnie wzieło mi się to stad, że ogólnie uważam że noworodki nie wygladają zachęcająco :sorry2:. Zła kobieta ze mnie chyba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Mi się nic nie śniło, nie wiem skąd mi się to ubzdurało :sorry2:. Czasem po prostu tak mam.
Jeśli chodzi o sny, to mi nagminnie śni się że moje dziecko jest brzydkie :sorry2:. Pewnie wzieło mi się to stad, że ogólnie uważam że noworodki nie wygladają zachęcająco :sorry2:. Zła kobieta ze mnie chyba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wcale nie jestes zla. zwyczajnie nie dajesz sobie wmowic bzdur i masz oczy otwarte i trzezwy osad. Noworodki, obiektywnie rzecz biorac, sa brzydkie.
To w oczach kochajacych je ludzi pieknieja. :tak:

Do góry