M
Mka10
Gość
sandra gratuluje zdrowego chlopaczka!!
waniliowa mam nadzieję ze następne badania wyjdą lepiej... trzymaj się!!
waniliowa mam nadzieję ze następne badania wyjdą lepiej... trzymaj się!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!! Moja sierotka cos nie czuje... Mnie sie wydaje, ze czuc na maxa jak sie reke przylozy, a on to jakas znieczulice przedstawia, i nic nie czujeMój S POCZUŁ WCZORAJ KOPNIAKI
Super, ze u Was wszystko gra!dzis w koncu poszłam zrobić badania, ale ciezko byo wstać, od razu zaszłam do zakładu pracy, podbić ubezpieczenie, i jakie mnie wzruszenie zastało, ze mnie kilka dni nie poznało. Stwiedzili ze tak ciaża mi służy, że ogólnie schudłam i ładnie wyglądam, tylko brzuszek rośnie. Ale sie miło mi zrobiło. A potem jeszcze skoczyłam do fryzjerka, potem musiałam leżek w domku, bo za duzo ruch było na dziś i znów macica i krocze mnie bolą. A jeszcze trzeba troszke ogarnac mieszkanie, przez przyjazdem rodziców. Wiem ze przywiozą mi same przyszności. Ogóreczki kiszone, kaustę kiszoną (sami robili, wiec jest przepyszne), ciasto, a nawet obiad na jutro, ale oni są kochani. dobra zmykam do roboty.
No to gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!juz opowiadam maluszek zdrowy i rosnie szybciej wiec powinien przyjsc na swiat wczeniej... no i pokazal co ma miedzy nozkami... lekarz powiedzial ze nie jest pewien na 100% bo dziewczynce moze napuchnac ,,tu i tam'' :-) ale na 95% to jest chlopak... wiec powiekszam grono mamusiek z synkami nmoj tz to taki zadowolony ze masakra :-)
Ale tak wlasnie dzis sobie uswiadomilam, ze UWIELBIAM ten moj brzusio... Tak mi sie podoba chodzenie z brzuszkiem przed soba, te spojrzenia ludzi, ciagle pytania jak tam dzidzius itd... ze chyba kiedys bedzie mi tego potwornie brakowalo!!!!!!!!
to mozemy sobie piatke przybic, bo ja to samo robie, juz bym chciala miec jeszcze wiekszy brzuch, boje sie ze to tak szybko przeminie i ja sie nie zdaze nacieszyc ze w ciazy jestem, bo jesli chodzi o wyglad to uwielbiam ten stan:-)Ja też taka dumna jestem z brzusia, że hej. Ubieram się tak, żeby brzusio się jak najlepiej prezentował i żeby wszyscy go widzieli. Cudnie być w ciąży:-):-):-)
to mozemy sobie piatke przybic, bo ja to samo robie, juz bym chciala miec jeszcze wiekszy brzuch, boje sie ze to tak szybko przeminie i ja sie nie zdaze nacieszyc ze w ciazy jestem, bo jesli chodzi o wyglad to uwielbiam ten stan:-)
Ja mam to samo.... Jutro smigamy na imprezke do znajomych, beda dalsi znajomi, ktorzy mnie w ciazy jeszcze nie widzieli, i juz dzis caly dzien kombinuje co ubracJa też taka dumna jestem z brzusia, że hej. Ubieram się tak, żeby brzusio się jak najlepiej prezentował i żeby wszyscy go widzieli. Cudnie być w ciąży:-):-):-)
to ładnie brzmi........Istas - pochodzi od rdzennych Indian, oznacza Snieg